Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Burtocika M-am uitat si eu la centura aceea speciala pt gravide. Dar nu vad nimic special la ea ... cred ca sunt eu mai chioara, dar eu asa-mi pun si centura clasica, sub burta, nu peste ... ***************************** 21+www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Cum adica iti pui centura sub burta ???????????
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 26+DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
Burtocika FELICITARI PENTRU FETITA 

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011
Burtocika spune:
Pai da, partea care vine deasupra o pune peste piept si partea de jos o cobor ca sa nu ma deranjeze ... Uite maine dimineata, cand o sa vin la servici (ma aduce o colega cu masina) chiar o sa fiu atenta cum mi-o pun, ca pana acum nu m-a deranjat ... Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca nu m-a deranjat pt ca eram incotosmanata cu haina de iarna si n-am simtit-o ...
21+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Roberta84 spune:
| citat din mesajul lui cereline Neata burticilor!Vad ca vorbiti de kg,eu am pus 6 dar inca de greturi numai vorbesc;Felicit si eu fetele care au vesti bune despre bebei ![]() Florina si eu am scurgeri apoase,eu zic ca sunt normale; Ieri la control mi s a spus ca am uterul moale si sa stau la pat,oare ce o insemna asta? toate burticile si o zi cat mai placuta! 25+ Maya-Maria |
Deci clar doctorii astia sunt cu capu uneori... mie mi-au spus sa stau la pat pt ca am uterul TARE.. si tie invers... cine mai intelege...

Scurgeri apoase am si eu , chiar ca mi se pare ca am facut pe mine uneori..
Daca tot se dezbat KG... eu am luat 9 Kg . si ma simt un butoias , sotul imi spune "balonas", da nu-i nimic , la cata spaima trag cu contractiile astea , Kg sunt ploaie de vara..le-oi da eu jos .. vreodata
Va pup , numai bine

24+ cu
GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
anaemi spune:
| citat din mesajul lui v_florina Anaemi, unde unde? Le-ai downloadat de pe DC++ sau le poti vedea online? _ 19+ |
Vezi ca sunt link-urile pe prima pagina
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
v_florina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaemi
Vezi ca sunt link-urile pe prima pagina Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+ ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Vaaaai, chiar nu am vazut! Ma voi uita si eu acasa, multumesc
cereline spune:
Burtocika felicitari pentru strumfita
si sarcina usoara in continuare!
25+
Maya-Maria

de greturi numai vorbesc;
toate burticile si o zi cat mai placuta!