Ce dam copiilor sa manance si despre strictete

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

denizel,am fost si m am ''documentat''.produsele de la sanovita care contin acid citric sunt cerealele cu musli si fructe.
in alta ordine de idei,cat costa la depozitul lor o punguta cu seminte de dovleac?ca la magazinul de unde cumpar eu costa 7 ron si mi se pare ca i cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mona, de unde iei diverse de la Sanovita?

Doruletz, o si un hohot de ras, adevarat ai grait:)

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

denizel,am fost si m am ''documentat''.produsele de la sanovita care contin acid citric sunt cerealele cu musli si fructe.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

monalac, imi pare rau, te contrazic!!
Musli de la sanovita NU contine acid citric. Contine numai cereale de mai multe feluri, fructe uscate, nuci si seminte.
Probabil ca te-ai uitat pe eticheta altui produs.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

andra bell,de la sigma din centru.
denizel,ba unele contin,crede ma.si sunt de la sanovita.sunt mai multe tipuri de cereale,iar unele dintre ele contin.cand o sa se duca andra bell sa cumpere,se poate uita ea ,ca sa confirme ceea ce am spus eu,poate pe ea o crezi.):

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

eu nu cumpar cereale, nu le mananca nimeni, am incercat de toate tipurile. E un mic magazin Sanovita la iesirea dinspre Bucuresti, au si seminte de tot felul, fructe uscate etc

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

http://www.adevarul.ro/societate/sanatate/alimentatie/mancare-hipp-nestle-bebelusi-arsenic-contaminare_0_460754046.html#

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Ramai interzis la asemenea chestii. Verisoara mea care are bebe de aproape un an numai de la Hipp lua, ca zicea ca sunt organice . O sa-i trimit si ei liknul.

Deci in cine sa mai avem incredere . Organice, organice, dar pamantul e deja poluat, pai unde cresc granele, zarzavaturile si asa mai departe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Buna ziua tuturor!

Am si eu o curiozitate: crede cineva in povestea cu produsele bio/eco ?
Daca da - de ce?
Daca nu - de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Eu nu cred ca exista produse 100% naturale. Ca exista produse cu un continut scazut de E-uri si conservanti sunt de acord. Atunci am sa cred ca exista produse naturale cand o sa aud de oameni culegand gandacii de colorado de pe cartofi, sapand in mod traditional tarlalele cu porumb destinat hranirii animalelor. Cand am sa aud de producatori cu producatia compromisa din cauza bolilor, care daca nu sunt distruse cu ajutorul chimicalelor greu le controlezi. Carnea o sa fie organica cand si furajele vor fi. Degeaba tu ai grija de tarlaua ta, daca apa freatica aduce poluanti din alta parte; daca exista depuneri pe sol a particulelor materiale poluante aflate in supensie in atmosfera. E greu sa controlezi solul din punctul asta de vedere.

Dar sunt de acord ca se face tot posibilul sa exista produse cu un continut cat mai mic de E-uri sau conservanti, chair daca vor avea un termen de valabilitate scurt.

Si imi vine greu sa cred ca marii producatori agricoli mondiali renunta asa subit la chimicale pt combaterea bolilor, pt a dsitruge buruienile mai ieftin( decat anagajatul oamenilor pt sapa), pt a nu accelerare procesul de crestere a animalelor si a plantelor, de a nu imbunatati intr-un fel rezistenta la intemperiile vremeii si a bolilor. Poate producatorii mici, locali, aproape necunoscuti publicului larg, unde poti sa mergi si sa vezi cu ochii tai ce si cum, dar si acolo e greu de controlat calitatea solului, desi tind sa cred ca e mai calitativ decat a marilor producatori de renume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Foarte de acord cu tine, en_kvinna! Nu cred ca pe planeta noastra mai sunt atatea locuri curate pentru atata productie de bio/eco. Am citit diverse articole prin care se arata de exemplu cum DDT-ul, de atatia ani interzis pentru ca nu poate fi transformat in natura, se regaseste in corpul animalelor si in ghetarii de la Polul Nord. Si cate dezastre ecologice nu s-au produs pe planeta, cu sau fara voia oamenilor, de nu le mai stie nimeni numarul. Solul pe planeta noastra este in cea mai mare parte compromis. Asa ca raman la parerea ca produsele bio/eco sunt o gaselnita a unor firme pentru a castiga mai mult. Agricultura ecologica inseamna sol curat si fara produse chimice folosite pentru dezvoltarea plantelor. Asta ar o imensa munca de a combate daunatorii "cu mainile goale". Nu cred ca asta se realizeaza la scara la care se pretinde.
Incerc sa cred ca sunt si produse in care nu se mai adauga in plus conservanti, coloranti si alte chestii din categoria E-uri. Si ajung la vorba unei prietene, cand am aflat ca ne traverseaza norisorul radioactiv made in Japan... bine macar ca nu mancam glutamat.

Mergi la inceput