Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka ooana, si pe voi! si tot delfinariul . acum e perioada cea mai buna pentru copii, nu e nici soare puternic, dar destul de cald sa scapam de hainele grele. a trecut si sezonul ploilor, vantul dinspre mare inca nu-si face de cap, nu e nici aglomeratie de turisti (bine, sunt tot timpul anului, ca fug din nord), sunt fructe proaspete de sezon gen portocale, avocado, capsuni, cartofi noi... ce mai, locul si momentul potrivit!! delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
capsuniiii
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Rody, Diana, pai portocali si magnoli in floare?? Am urcat in masina si am plecat!
Eu cereale nu i-am dat deloc pana acum.. Am sa ii dau zilele astea.
Mirelus, te rog sa nu cazi in capcana LM ca n-ar fi bun.. Daca bblacii iau bine in greutate e clar ca e bun! Cred ca totusi cerealele merg amanate.. macar pana la 4 luni, poate daca veti fi inca pe LM vei mai astepta si atunci putin..
Cu mulsul cred ca nu mai poti, sunt si 2 puiuti, greu...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
mirela2 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Rody, Diana, pai portocali si magnoli in floare?? Am urcat in masina si am plecat! Eu cereale nu i-am dat deloc pana acum.. Am sa ii dau zilele astea. Mirelus, te rog sa nu cazi in capcana LM ca n-ar fi bun.. Daca bblacii iau bine in greutate e clar ca e bun! Cred ca totusi cerealele merg amanate.. macar pana la 4 luni, poate daca veti fi inca pe LM vei mai astepta si atunci putin.. Cu mulsul cred ca nu mai poti, sunt si 2 puiuti, greu... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
alina le dau deocamdata numai LM, asa cum este el, LP rarut, o data de 2 ori pe zi, cand nu i timp de incalzit LM de la frigi si motanii urla de foame
am intreba de cereale ca am vazut ca sunt pe piata unele ce s ar da dupa 4 luni
pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
CarmenAlbu spune:
Buna dupaamiaza!
Oana eu am maxi cozi cu isofix a doua grupa, am avut si prima grupa, si sunt extrem de multumita pentru ca la pozitia de somn este ca un ou, extrem de confortabil, cand am fost in Ro am inchiriat masina cu scaun, aveau unul de la inglesina fara isofix, imi lua foarte mult de fiecare data sa pun centurile, au un sistem special de prindere centura de siguranta, si nu era complet fixat niciodata. Eu spun ca daca problema nu e bugetul si va anditi si la bebe 2 sa iei cu isofix, in primul rand siguranta, in al doilea rand e mai ridicat si nu se plictseste ca vede pe geam, pozitia de dormit, e foarte solid compar cu inglesina, si la mine lista continua. Cand am fost in usa am vazut si in masinile inchiriate scaunele cu isofix. Oricum aia 150 euro se duc pe altceva daca nu se cheltuie acum.
Diana eu iau multe de la piata de la viena , piata mare din centru unde au si sectiunile chinezesc si japonez cu toate condimentele proaspete, dar carnea de vita o comand din olanda ca astia nu sunt mari macatori si vita e si ea destul de rea, suntem vreo 10 familii de expati si o data pe luna comandam vita irlandeza si argentiniana ca e mai ieftina decat la magazin , asta toata este bio, daca mergi la un magazin de delicatese si ceri irish,angus, sau argentina iti vor da, se fierbe mai repede decat puiul asa de moale e, ca ei tin vaca cu masaje sa fie frageda si mananca numai un fel de iarba care nu intareste carnea si se taie inainte de maturitate. sunt tarile astea irlanda, japonia, argentina , care au traditie si care exporta, in magazine este 120 euro kg, noi cum o luam direct de la furnizorul lor platim jumatate de pret. daca va strangeti cateva familii il intreb pe furnizor daca poate opri si la vor o data pe luna.
Cea de pui, am cumparat puisori mici si porumb, i-am dus la o familie in transilvania, si in fiecare 45 de zile imi trimit 3 pe autobuz
De la piata asta cumpar legume, raci, condimente exotice, peste ( nici mancatori de peste nu sunt maghiarii).
Am vazut-o pe Isa in fiecare zi e mai frumoasa!
Sebi sa cresti mare si sanatos!!!
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Vine doctorita la noi dupa-masa. Paula, sangele (daca asta e) nu e inchis la culoare, e chiar deschis. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
esti sigura ca e sange si nu ceva resturi de mancare (morcov, ardei, rosii)? ce-a mancat inainte?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena www.youtube.com/watch?v=aA7t6g5pKCA" target="_blank">mara si banana mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
hhaha...ce m-a distrat...cum inchide ea ochii sau o scuipa afara ca pe cojile de samanta...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Rodyka m-ai dat gata cu pasarelele din portocalul inflorit. Nu ne primesti si pe noi cateva zile? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
si pe mineeeee... si eu viiiiiinn....
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Btz, bambo, sanatate multa si voua...ufff, ca nu mai trec odata virusii astia, mama lor...
mirela, eu zic ca lapticul e bun, doar ca s-a adunat probabil deasupra stratul mai subtire, nu? sa nu-l arunci, doamne fereste, pacat de el...
haha Carmen, cand citesc prin postarile tale ce cumparaturi faceti (de fapt de unde le faceti), am impresia ca noi, astia de prin tarisoara noastra suntem tare inapoiati... auzi tu, vita argentiniana, irlandeza...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...