Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Rodyka m-ai dat gata cu pasarelele din portocalul inflorit.

Nu ne primesti si pe noi cateva zile?

cu mare drag , va asteptam . mai ales ca acum ca e inflorit miroase asa de biiineeee!! fructele oricum nu-s comestibile, stie ochidut

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Rodyka m-ai dat gata cu pasarelele din portocalul inflorit.

Nu ne primesti si pe noi cateva zile?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

exact asta vroiam sa spun si eu

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata

Sebastian Petru Andrei de Lalala13
Stefan Andrei de cristina97

Diana pentru a 1000 oara te intreb de scaun auto aveti Maxi Cosi Opal? daca ma tine memoria si urmatoarea grupa? BeSafe?

am redus "cercul" la 3 modelele de scaun
Maxi Cosi Pearl, Maxi Cosi Tobi sau Britax Duo Fix

Din graba mea(nu mai spun toata povestea) dar avem asa:

www.hts.no/en/products/izicombi_isofix.php" target="_blank">BeSafe Izi Combi X3 - Izo fix- excelent in ce priveste siguranta - pozitia de dormit e ciudatica - zic eu. L-am luat cand ea avea 3 luni si nu era bun pentru bebe asa de mic asa ca am luat si:

www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/Opal_baby/specs" target="_blank">Maxi Cosi Opal - nu are IZO Fix dar este grupa 0-1 - bun pana la 18kg.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooana, si pe voi! si tot delfinariul . acum e perioada cea mai buna pentru copii, nu e nici soare puternic, dar destul de cald sa scapam de hainele grele. a trecut si sezonul ploilor, vantul dinspre mare inca nu-si face de cap, nu e nici aglomeratie de turisti (bine, sunt tot timpul anului, ca fug din nord), sunt fructe proaspete de sezon gen portocale, avocado, capsuni, cartofi noi... ce mai, locul si momentul potrivit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Revenisi

Alice ce scumpa-i Mara cum mananca ea banana Tu ce tatuaj ai?Mie mi s-a parut a fi un scorpion.Ma insel??

ROxana eu chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc in privinta meselor.Spuneai ca lui Theo ii place iaurtul nu?de ce nu ii pui la fiecare masa cate un pic de iaurt?Poate asa va manca...Zic si eu.Nu te supara
Mc de melodie,uitasem de ea.E frumoasa insa si trista.Nu as vrea sa fiu in locul mamei respective sub nici o forma.

RAMO multa sanatate RAISEI,sa dea DD sa nu fie nimic in neregula.

Eu CEREALE ii mai dau seara cate 3 linguri cam 2-3 ori/sapt.Il ajuta mult la tranzit,caci a 2a zi de obicei umple olita.
Noi ii luam de la HIPP Banana si Piersica,fara gluten,pt 4 luni,care se prepara cu apa.La noi in Kauffland doar astea le gasim,restul toate se prepara cu LP.

Astazi o sa ii sau cate un puf-puf in nas de PIVALONE,dupa care si mie.Lui i-au mai trecut mucii,mie si sotului nu,e din ce in ce mai rau.Si abia maine seara mergem la medic sa ne dea si tratament.Cred ca eu o merg pe metodele traditionale iar Ovidiu ceva prafulete.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata!

Eu ii dau zilnic iaurt, uneori si cumparat (Covalact), dar incerc sa fie facut de casa. Branza i-am dat o singura data, facuta din lapte de vaca caci din LP nu mi-a iesit.

Si eu am nevoie de sfaturi: ne-am decalat somnul cu o ora, adoarme la 11, nu vrea fructele inainte de somnul asta, vrea tzitzi. Cand se trezeste la 12 sa ii dau legumele sau fructele?
Si inca vreo cateva intrebari:
- cand renuntati la sateaua tare la patut?
- cand dorm pe pernuta?
- cate grame de cereale le dati voi zilnic?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

-noi avem aceiasi saltea de la inceput - nu e f tare dar e taricica
-de ce crezi ca trebuie pernuta? eu una dorm fara sau daca am una o bag sub burta nu sub cap - eu nu mi-am pus problema asta
-o portie depinde de cereale 25-30g unele altele care au si lp in ele 45-50g. dar noi suntem micii uriasi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Neata

fetelor cerealele se pot combina si cu LM?
am tot strans la congelator LM si ma gandeam ca atunci cand vom trece la cereale sa le combin si cu LM, macar bibele de seara sa fie cu cereale ca sa le tina de foame mai mult timp

am vazut ca dupa 4 luni s ar introduce cerealele

voi ce parere aveti?

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

sunt cereale fara lapte - acelea sigur le poti face cu LM in loc de LP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
canta tare fain niste pasarele in portocalul inflorit de langa casa, am iesit mai devreme si le-am pus niste miezi de paine in geam, dar nu vin . mai bine ca nu vin, poate ii vine motanului vreo idee

m-ai topit - lasa ca o sa infloreasca si magnolia noastra si ii fac pze - e chiar in dreptul geamului ei - mare, mare si plina de boboci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata

Sebastian Petru Andrei de Lalala13
Stefan Andrei de cristina97

Diana pentru a 1000 oara te intreb de scaun auto aveti Maxi Cosi Opal? daca ma tine memoria si urmatoarea grupa? BeSafe?

am redus "cercul" la 3 modelele de scaun
Maxi Cosi Pearl, Maxi Cosi Tobi sau Britax Duo Fix

Din graba mea(nu mai spun toata povestea) dar avem asa:

www.hts.no/en/products/izicombi_isofix.php" target="_blank">BeSafe Izi Combi X3 - Izo fix- excelent in ce priveste siguranta - pozitia de dormit e ciudatica - zic eu. L-am luat cand ea avea 3 luni si nu era bun pentru bebe asa de mic asa ca am luat si:

www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/Opal_baby/specs" target="_blank">Maxi Cosi Opal - nu are IZO Fix dar este grupa 0-1 - bun pana la 18kg.

o ultima intrebare
avand in vedere ca tu ai si cu isofix si fara isofix...tot pe tine trebuie sa te bat la cap si sa te rog sa imi spui cum simti diferenta, exista vre-un joc al scaunului care se prinde cu centuri...sau practic e mai simpla instalarea celui cu isofix plus ca ai certitudinea ca l-ai instalat corect?
eu tot aici ma invart la intrebara cu sau fara isofix?!

saru'mana

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

btz, am un semn chinezesc pe mana, care inseamna energie, si mai am pe spate ochiul lui horus

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput