Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea.Pop spune:

Ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana si noi avem tot 4 mese, 2 lapte 2 solide, medicul a spus ca trebuie sa aiba 1000 grame in total pe zi mancare fie lapte fie solid si sa ii dau in ritmul ei, este extrem de bine dezvoltata, a inceput sa constientizeze frica si alte emotii, stie clar ca vrea sa fie la mine fie in brate fie langa mine, intelege cand ii vorbesc, isi da seama cand urcam scarile in casa, distinge un zgomot din galagie stie sa se uite dupa acel zgomot chiar daca toti vorbim si mai avem si muzica, asa ca eu zic da-i in ritmul lui.
Leti mananca asa.
dimineata 7-8 lapte 180-220 ml
11 spuma de fructe cu cereale ( eu nu ii dau seara ca dau multa energie)
Pranz 14-15 legume fie simple fie cu carnita
cina lapte aceeasi cantitate.
Doarme 10-12 ore pe noapte si de 2 ori ziua cate 1-2 ore.
plimbare fara restrictii, si toata ziua daca sunt ocupata, de la supermarchet in padure la restaurant, la tati la birou etc sau deloc. Rutina ii fac la somn si alimentatie. deocamdata. Urmeaza olita , mai astept vreo 2 saptamani, noi pe 30 aprilie avem botezul poate pana atunci facem cumva cunostinta cu olita.

Mergi la inceput

Ma primiti alaturi de voi in acest grup frumos?

Mergi la inceput

Sunt o mamica de gemeni

Mergi la inceput

Nascuti in data 3.07.2010

Mergi la inceput

PATRICIA si FRANCISC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Btz, bambo, sanatate multa si voua...ufff, ca nu mai trec odata virusii astia, mama lor...

mirela, eu zic ca lapticul e bun, doar ca s-a adunat probabil deasupra stratul mai subtire, nu? sa nu-l arunci, doamne fereste, pacat de el...

haha Carmen, cand citesc prin postarile tale ce cumparaturi faceti (de fapt de unde le faceti), am impresia ca noi, astia de prin tarisoara noastra suntem tare inapoiati... auzi tu, vita argentiniana, irlandeza...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Pai ce sa facem Eladea daca pe aici se tine vaca vreo cativa ani sa dea si pui si branza si lapte si se taie cand mu mai e comestibila si miroase deja urat.
Astia de unde cumpar o portioneaza in pachete de 200 grame mi-o videaza daca vreau si macar nu arunc banii degeaba, ii fac sotului in 5 minute o friptura cu legume si letiziei dintr-o singura bucata. Noi nu mancam porc de peste 10 ani ca am descoperit vaca , are un gust mult mai delicat, nu are miros ca porcul si e mai usor digerabila. Si la drept vorbind ca sa cumperi in Ro mancare de calityate platesti indecent de mult comparativ cu alte tari. Daca iti pica in mana ia cate 100-200 grame la inceput pentru copii sa vezi cum cauti pe urma, incepe cu angus e cea mai moale textura puiului tanar dar mult mai suculenta.

Mergi la inceput

Incerc sa scriu 10 mesaje pentru a discuta mai bine cu voi

Mergi la inceput

Sper sa ma "adoptati"

Mergi la inceput

V-am citit zilnic

Mergi la inceput