Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Ioi, ce m-a frecat copilul azi noapte, un milion de treziri, plus de la 2 juma la 4 juma a stat treaz... tot cu povesti si maraieli. Si sotul nu sforaia, deci stateam si eu cu el. Dar nu, nu se lasa Vlad. Cred ca s-a invatat cu mine in pat, si cred ca de asta se trezeste...

La mullti ani Sebastian de Lala, sa cresti mare si sanatos!!!

Fug la strumf!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumblebee, eu iaurtul si branza le dau ori impreuna, ori combinate fiecare cu cereale, biscuiti, fructe. ex: mar copt cu branza, iaurt cu avocado, iaurt cu 2 masuri de cereale, mamaliguta cu branza/iaurt. nu le alternez, cum imi vine! sau impreuna...

apropo de iaurt: am facut ieri cu iaurt de capra, a iesit super! gros ca nu-l pot scoate din borcan!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
Ce faceti? Eu la munca...
Oana, nu-i prea repede sa-l lasi numai cu o masa de lapte?
Tb sa-i fac si eu mamaliguta la Raul, ca chiar nu mai stiu ce sa-i dau de mancare...
Rody, nu te cert, iubita , dar nu pot intelege de ce o lasi pe Isa in pat singura...cand stii cu certitudine ca nu mai sta intr-un loc. Eu zic ca mai bine pe jos, pe gresie un minut, decat in pat, de unde poate cadea pe gresie. Ei chiar se misca f mult, in toate directiile, haotic. Niciodata nu poti stii ce le atrage atentia.
Eu, de cand a cazut Andrei a lui Racusor, nu l-am mai lasat nesupravegheat pe Raul. Si uite ca am scapat de cazaturi de la inaltime...
La multi ani Sebastian si Stefan!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Rodyka, multumesc si eu pentru informatiile de pe pediatrucluj. uitasem ca exista, asa mi-am mai improspapatat memoria.
Bambi, multumesc mult pentru info cu creditul. O sa-ti trimit pm cand ma lasa baietii. Acum Albert doarme, air Teo ma tine de mana sa ma ridic si sa scriem litere, asta ii place acum, ne-am intalnit cu nasica lui care e la scoala, i-a explicat ce face acolo si acum scrie si el.
Sper sa nu ploua si sa iesim astazi, ieri am avut o zi, am zis ca fug de acasa, nici unu nu a vrut sa faca nimic. GREUUU a fost, azi suntem cuminti, ne relaxam dupa ziua de ieri. Ieri Albert nu a vrut sa doarma si pe la pranz cand nu mai putea de oboseala si plangea si teo maraia si el ca a vrut sa ne jucam cu un joc de constructie, le-am pus muzica, tareeee!!! Queen. S a adormit albert in cateva min, cu capul pe umarul meu.
Asa ca azi le-am pus muzica de dimineata, sa fiu sigura ca avem o zi usoara.
Ma duc sa fac ceva de mancare si pentru noi si ptr Albert si sa bag vase la spalat si sa mai fac ceva cu Teo. Ne muam la bucatarie unde are magneti pe frigider si lucram al matematica. Mi-a spus ca el vrea direct la scoala, nu la gradi.
Unde gasesc safe feeder, la farmacii este? Ca nu am cum sa ajung cu ei in hipermarket si vreau sa luam azi cand iesim la plimbare.
Pupam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

le-am pus muzica, tareeee!!! Queen. S a adormit albert in cateva min, cu capul pe umarul meu.
Asa ca azi le-am pus muzica de dimineata, sa fiu sigura ca avem o zi usoara.

exact ca Maria mea, a crescut ascultand Queen, Hi-Q si Voltaj, se intorcea pe strada dupa masini daca-i auzea cantand pe astia . Isa nu are preferinte (inca) la muzica, ii pune sora-sa rock si e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Tot la 24 am adormit aseara. S-a trezit la 2 si la 6 de tot. Copilul meu a dormit 8 ore din 24...ma ingrijoreaza din ce in ce mai tare.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Eu ii dau zilnic iaurt, uneori si cumparat (Covalact), dar incerc sa fie facut de casa. Branza i-am dat o singura data, facuta din lapte de vaca caci din LP nu mi-a iesit.

Si eu am nevoie de sfaturi: ne-am decalat somnul cu o ora, adoarme la 11, nu vrea fructele inainte de somnul asta, vrea tzitzi. Cand se trezeste la 12 sa ii dau legumele sau fructele?
Si inca vreo cateva intrebari:
- cand renuntati la sateaua tare la patut?
- cand dorm pe pernuta?
- cate grame de cereale le dati voi zilnic?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Si eu am nevoie de sfaturi: ne-am decalat somnul cu o ora, adoarme la 11, nu vrea fructele inainte de somnul asta, vrea tzitzi. Cand se trezeste la 12 sa ii dau legumele sau fructele?
Si inca vreo cateva intrebari:
- cand renuntati la sateaua tare la patut?
- cand dorm pe pernuta?
- cate grame de cereale le dati voi zilnic?

eu zic sa ii dai fructele, si legumele pe la 14-15...

- cand am schimbat patutul si am pus-o in patul mare nu i-am mai luat alta saltea, am folosit-o pe aia o idee mai moale...

- cand a facut bronsita, i-am pus o perna maresa stea ridicata, acum ii place ca o cuprinde in brate cand se culca...

- cereale ii pun cate o masura in biberon si mai rar cate una in fructe sau iaurt, daca e prea moale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Neata

fetelor cerealele se pot combina si cu LM?
am tot strans la congelator LM si ma gandeam ca atunci cand vom trece la cereale sa le combin si cu LM, macar bibele de seara sa fie cu cereale ca sa le tina de foame mai mult timp

am vazut ca dupa 4 luni s ar introduce cerealele

voi ce parere aveti?

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, de ce tb schimbata salteaua? Eu chiar nu am de gand 2, 3 ani, cat incape in patut sa-i schimb salteaua. Referitor la pernita, inca nu i-am dat. Si nici nu ma grabesc. Mie mi se pare mai bine pt spate, coloana sa doarma fara. Ma insel? Voi ce stiti? Oricum cand o sa-i iau pernita o sa fie una moale, moale si micuta...nu vreau sa se obisnuiasca ca si mine. Eu daca nu am perna tare si mare, nu pot dormi...
Cat despre cereale, eu nu mai prea ii dau. Uneori la masa de la ora 17, ii mai dau cereale, o data pe saptamana.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput