Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 5
Alice_Elena spune:
mirela, pe cerealele de la nestle pe care le folosesc eu scrie ca se pot prepara cu lapte praf sau lapte matern. banuiesc ca toate cerealele care se prepara cu lapte, nu cu apa, se pot face cu LM.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ramonavlas spune:
Sunt din ce in ce mai ingrijorata.,..sper sa nu ii transmit si ei starea mea.
In timp ce ii dadeam fructele, a facut kk, dupa ce a terminat masa, am schimbat-o si mi se pare ca este sange in scaun, de fapt e asa, mai cleios, ca atunci cand vine menstruatia. Am sunat-o pe doctorita si a zis ca vine la 16 la noi sa vada, sa nu arunc pampersul. A mai zis sa ii dau cate un pliculet de biotics/zi.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
btz_ovi spune:
Hello si de la noi
LA MULTI ANI SARBATORITILOR FRUMOSI DE ASTAZI
Noi ne simtim foarte rau:eu am ameteli,dureri de gat si cap,Ovidiu dureri de cap,stari de voma,de lesin,ameteli,tuse puternica,nas infundat.Jale!! Numai Paul e mult mai bine fata de ieri
Cred ca ne paste o gripa puternica,insa sper ca Paul sa nu fie prea mult afectat de asta!!!
Michelle Paula are dreptate,este chiar indicat,atat pt noi cat si pentru copii,sa dormim pe saltele mai tari si fara perne eventual.Face bine la coloana.
Aseara a dormit Paul de la 5 la 8.30 si nu se mai dadea trezit .Abia la 11 a cazut de pe front.
Am citit dar nu am retinut mai nimic.
Poate dupa ce ma trezesc imi aduc aminte
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
paula, tu ziceai ca mananca mult raul?
ca vbeam ieri cu doc de cantitati si mi-am amintit ca spunea cineva pe forum. ea mi-a recomandat asa : la 7 luni, 5 mese a cate 180 pe zi. iar de la 8 luni 5 mese a cate 210. sau ma rog, in jur de...
mara
ooana spune:
bumblebee eu i-am dat in unele zile la gustarea de dimineata branza cu fructe si la gustarea de dupa-amiaza iaurt cu fructe coapte
daca nu reusesc alt fel o sa ii scot gustarea nu am ce face
Rody merci ala e un program super
la noi prima problema somnul de la ora 11 la ora 14
sa il trezesc? nu cred ca ar manca si nu as vrea sa ii stric somnul...
seara adormim la 19.30 maxim ora 20...sper sa fi fost un caz izolat cum spui tu...oricum pana acum ii dadeam prin somn ultima masa la ora 22...doar ca ieri a refuzat total
o sa incerc sa adun mesele cumva si ultima masa sa fie la ora 20
si cred ca mai faceam o greseala..la gustarea de dupa-amiaza a papat ieri 100 gr si i-am dat completare LM...poate nu ar fi trebuit sa ii dau completarea
Paula pai eu tocmai asta incerc sa il fac sa aibe 2 mese de LM
Ramona of of oare nu ar fi bine sa mai mergeti o data la medic...cum e Raisa? e obosita?
Rody cand povesteti tu de Maria...imi aduc mainte franturi din copilarie cam asa faceam si eu, exceptand jocurile online si lucrurile care nu existau in acea vreme...
Michelle sa le luam pe rand
- la saltea renunt cand schimbam patul...dar salteaua tare e recomandata si pentru adulti
- perna cat mai tarziu, eu stiu ca ideal e sa dormi la orizontala complet...iar cand o sa cumpar, voi lua una din aceea cu memorie (noi avem din alea si sunt foarte bune, destul de subtirele)
- 5 gr cereale de orez in legume zilnic...si 1-2 ori pe sapt la gustarea de dupa-amiaza ii dau cereale cu lapte de la Humana
Mirela eu sunt pro alaptare exclusiva pana la 6 luni
nu cred ca daca le dai cereale seara or sa se trezeasca mai putin sau tin mai bine de foame
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
aaa si vroiam sa va spun ca dimineatza am apucat sa o pun pe Mara pe olita si in 3 secunde a facut kk usor si fara sa se chinuie cum facea ea de obicei. a stat cuminte acolo n-a avut nimic de obiectat.
rodica, ce bine ar fi fost chiar sa gasesti o cana de cappucino, facuta de mine, cand te trezesti (de expresor, nu de mine)
mara
mirela2 spune:
merci de raspunsuri fetelor
oana, am sa incerc pe cat posibil sa le dau cat mai mult LM
faza e ca ei nu mai sug la san si eu tre sa ma mulg si a inceput sa ma ajunga oboseala
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena paula, tu ziceai ca mananca mult raul? ca vbeam ieri cu doc de cantitati si mi-am amintit ca spunea cineva pe forum. ea mi-a recomandat asa : la 7 luni, 5 mese a cate 180 pe zi. iar de la 8 luni 5 mese a cate 210. sau ma rog, in jur de... mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
mie pediatra mi-a spus ca abia la 1 an capacitatea stomacului este de 250gr
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Denisa orice sfat este bun. Stii tu, nu se stie de unde sare iepurele. Daca perseverez, poate o mai si nimeresc cu copilul meu ciufut.
Aelita www.youtube.com/watch?v=NRtvqT_wMeY" target="_blank">aici gasesti piesa.Kurt Cobain. E de urmarit pana la sfarsit; pe mine mereu m-a impresionat disperarea de pe fata mamicii careia i se fura copilul din carucior.Mmmm....mi se ridica patul in cap cand ma gandesc.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 merci de raspunsuri fetelor oana, am sa incerc pe cat posibil sa le dau cat mai mult LM faza e ca ei nu mai sug la san si eu tre sa ma mulg si a inceput sa ma ajunga oboseala mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) |
cu pompatul te inteleg perfect...ca si mie mi-a iesit si pe nas si pe urechi
Noi 2