Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramona, dar nu ti-a zis de la ce e sangele? Ce eveniment sarbatoriti joi? In orasul asta al nostru, poti sa mergi in fiecare zi si tot nu o sa gasesti nimic, mai bine fugiti la Cluj.
Oana, asa o fi, dar nu am cum sa-l las doar cu 2 mese de lapte inca...si asa e greu, dar sa-i mai scot inca o masa, cred ca ma bate Raul!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Sunt din ce in ce mai ingrijorata.,..sper sa nu ii transmit si ei starea mea.
In timp ce ii dadeam fructele, a facut kk, dupa ce a terminat masa, am schimbat-o si mi se pare ca este sange in scaun, de fapt e asa, mai cleios, ca atunci cand vine menstruatia. Am sunat-o pe doctorita si a zis ca vine la 16 la noi sa vada, sa nu arunc pampersul. A mai zis sa ii dau cate un pliculet de biotics/zi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Ramona, nu am apucat sa citesc postarile de azi pana la capat dar am ajuns la postarea ta si am zis sa iti dau un semn (desi cred ca intre timp a venit si medicul la voi): Matei a avut kk asa "mucios" i-am spus eu - era asa, ca o guma de mestecat - in decembrie cand a avut niste dureri de burtica (nu stiu nici acum daca a racit la burtica sau daca a fost din cauza ca am mancat eu prea multe maioneze de sarbatori) - a fost singura data cand l-a durut burtica, in rest el nu a avut colici.Ne-a trecut cu Debridat.Atunci medicul ne-a zis ca e normal sa faca asa kk cand are probleme la burtica.Dar, noi nu aveam urme de sange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

diana, multumim de link...imi place ce-a scris mamica aceea acolo...
despre www.remediu.ro/articole/articol/164/amaranthul-proprietati#" target="_blank">amaranth
si despre www.remediu.ro/articole/articol/163/quinoa-proprietati" target="_blank">quinoa

michelle, daca bine am retinut, se recomanda in sarcina, am impresia ca ambele sunt fara gluten si cred ca se pot da copilasilor de varsta noastra...ma mai informez...oricum, eu pt Eric am luat, ca el duce lipsa de toate alea, cum nu mananca mai nimic...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Uite o reteta sa le faci la pitici cu quinoa.

paste, din alea fir de telefon le fierbi, separat tai rosii ardei,ceapa verde calesti putin, iei dupa foc, pui 2 catei de usturoi taiati bine, spanac proaspat crud frunze mici,si quinoa macinata, ulei de masline si pastele in salata asta, o sa fie paste reci, eu la asta o folosesc, mancam vara la pranz ca e racoritoare si ne face sete.

Mergi la inceput

Poti pune si balsam de modena daca iti place.

Mergi la inceput

Mai mamici, o sa ne intoarcem inapoi la timpurile comuniste cand a manca bine trebuiau si bani si relatii ca altfel macroul congelat si oasele de porc scria pe tine, ca nu gaseai un muschi de ceva sau cine n.... dezosa pieptul si pulpele ca oasele erau si ele folosite de fapt tot se recicla.. vorbind de reciclat ce rau imi pare de Monica C, saraca prin ce cosmar trebuie sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cum preparati voi vita?
Eu nu folosesc decat tocata, am incercat de cateva ori sa fac si altfel dar a iesit cauciuc asa ca am abandonat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Cum preparati voi vita?
Eu nu folosesc decat tocata, am incercat de cateva ori sa fac si altfel dar a iesit cauciuc asa ca am abandonat.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Vita , daca e buna, o tai fasii subtiri, tai toate legumele ce ai prin frigider tot asa, pui coriandru si la wok 20 min, trebuie sa fie foarte frageda, dar sa cumperi vita de carne nu de lapte.. adica vie vitel tanar fie vita importata. eu la wok mai adaug la condimente lemon gras, cumin ( ajuta pt cei ce se baloneaza, chili, etc, poti pune soia, o lingura de otet de modena sa nu iasa gretoasa, e pur si simplu la imaginatia fiecareia, si fierb orez separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mai mamici, o sa ne intoarcem inapoi la timpurile comuniste cand a manca bine trebuiau si bani si relatii ca altfel macroul congelat si oasele de porc scria pe tine, ca nu gaseai un muschi de ceva sau cine n.... dezosa pieptul si pulpele ca oasele erau si ele folosite de fapt tot se recicla.. vorbind de reciclat ce rau imi pare de Monica C, saraca prin ce cosmar trebuie sa treaca...

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Oare la ce Monica te referi Carmen?

Andreea, bine ai venit...ai nascut gemeni natural si i-ai si alaptat exclusiv, esti o mama eroina . Arata-ne poze cu puiutii!

Rodi, te rog macar pozeaza portocalul, sa ajungem sa-l vedem virtual, daca pe moment e singura sansa.

Alice, Mara e o scumpa...bucatile de banana pe care le scuipa, poti sa i le bagi din nou in gurita, sa invete sa mestece...sigur, doar in cazul in care nu vrei sa le papi tu

Paula, ref. la chestia cu stratul de ozon, nu-i vorba de aerul repirat, ci de radiatii, care sunt mult mai puternice

L-am vazut pe delfinasul sef in poze, e tare, tare scump

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Oare la ce Monica te referi Carmen?
[...]
Rodi, te rog macar pozeaza portocalul, sa ajungem sa-l vedem virtual, daca pe moment e singura sansa.

daca e Columbeanca, nu-i plang de mila

o sa-l pozez maine ca acum s-a inserat, ok? poate mai gasesc in oras si magnolii infloriti, daca ajung in parc

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici eu nu o prea am la suflet pe Columbeanca...dar mi-e atat de mila de ea ca nu poate sa-si vada copilul. Dar e asa cum zice vb aia batraneasca : mandria si prostia se platesc si fatuca aia a cam uitat de unde a plecat.
Eu sunt la munca, cred ca fac noapte alba...cand mai fac cate o pauza arunc un ochi pe forum...si dupa cum se vede fac pauze multe. Dar lucrez acum cu cifre si nu-mi plac deloc. Cum termin cate un tabel, fac pauza 5 minute

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput