Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
diana, multumim de link...imi place ce-a scris mamica aceea acolo...
despre www.remediu.ro/articole/articol/164/amaranthul-proprietati#" target="_blank">amaranth
si despre www.remediu.ro/articole/articol/163/quinoa-proprietati" target="_blank">quinoa
michelle, daca bine am retinut, se recomanda in sarcina, am impresia ca ambele sunt fara gluten si cred ca se pot da copilasilor de varsta noastra...ma mai informez...oricum, eu pt Eric am luat, ca el duce lipsa de toate alea, cum nu mananca mai nimic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Oana si noi avem tot 4 mese, 2 lapte 2 solide, medicul a spus ca trebuie sa aiba 1000 grame in total pe zi mancare fie lapte fie solid si sa ii dau in ritmul ei, este extrem de bine dezvoltata, a inceput sa constientizeze frica si alte emotii, stie clar ca vrea sa fie la mine fie in brate fie langa mine, intelege cand ii vorbesc, isi da seama cand urcam scarile in casa, distinge un zgomot din galagie stie sa se uite dupa acel zgomot chiar daca toti vorbim si mai avem si muzica, asa ca eu zic da-i in ritmul lui. Leti mananca asa. dimineata 7-8 lapte 180-220 ml 11 spuma de fructe cu cereale ( eu nu ii dau seara ca dau multa energie) Pranz 14-15 legume fie simple fie cu carnita cina lapte aceeasi cantitate. Doarme 10-12 ore pe noapte si de 2 ori ziua cate 1-2 ore. plimbare fara restrictii, si toata ziua daca sunt ocupata, de la supermarchet in padure la restaurant, la tati la birou etc sau deloc. Rutina ii fac la somn si alimentatie. deocamdata. Urmeaza olita , mai astept vreo 2 saptamani, noi pe 30 aprilie avem botezul poate pana atunci facem cumva cunostinta cu olita. FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
no ma bucur ca nu suntem singurii care avem 4 mese natural si eu mereu adaug acolo a 5a masa
tocmai ce a papat 100 gr iaurt+mere coapte...si nu i-am mai dat sa suga
citat din mesajul lui Andreea.Pop Ma primiti alaturi de voi in acest grup frumos? |
Bun venit!
citat din mesajul lui paula_m Carmen, ce putin mananca Leti!! Si stiu ca nu era slabuta chiar deloc...Mi-e imi e groaza un pic sa-i las doar 2 mese de lapte. Nu stiu de ce...am impresia ca inca e prea mic si ar mai tb lasat un pic pe lapte . Bine, el se misca in continuu si ma gandesc ac tb de undeva sa-si ia energia!!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
azi m-am documentat in nspe mii de carti
peste tot zice la varsta asta 2 mese de lapte
Carmen stiam si eu ca vita argentiniana e super...noua ne place vita, dar nu gaseam...la sfarsit de saptamana merg la Metro
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Paula - Cel putin BeSafe are un sistem f complicat. Fara sot si fara carte nu se poate cand vreau sa il mut dintr-o masina in alta, in plus are multe kg - cu greu il ridic singura. Citind ce a scris Carmen imi amintesc ca MaxiCosi are o baza care se prinde in masina si apoi scaunelul il prinzi de aia cu un simplu clic. Sper sa nu ma insel. NU stiu insa daca acelasi scaunel se poate prinde doar in centuri. Poate raspunde cineva care stie. De acum cred ca luati scaunele +9luni (pana la 3.5 ani), nu? Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
este un scaun de la Maxi cosi care se poate prinde in centuri sau fixa pe baza isofix
eu ma uitam la scaunul asta
http://www.youtube.com/watch?v=6rEe5EHZ-t8
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
Btz am incercat tot felul de combinatii. Printre acestea si cele in care am adaugat iaurt. In general, reuseam sa-i dau acolo o cantitate oarecare. Acum pot sa-i dau si papa domneasca ca tot nu vrea. Dar scapam noi si de raceala asta.
Andreea iti spunem si noi bine ai venit.
Scaun de masina eu nu am luat inca dar m-am hotarat sa iau cu isofix. Suplimentar m-au convins si argumentele lui Carmen.
Cat despre carnea de vita, cea argentiniana ne place si noua. Am mancat doar de cateva ori la restaurant; acasa nu am luat inca (si eu sunt de parere ca e tare scumpa ) insa din ce citesc la voi se pare ca nu ar strica.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Diana_Eva spune:
E fain. Se pune doar cu fata la directia de mers !!! Uite de aia am ajuns eu sa am 2 e complicat rau de tot. Ca sa nu va zic ca in Ro am unul impumutat -au crescut 7 copilasi in el ( e din 1999) cred ca e MaxiCosi City. I-am facut eu husa noua ca era jalnic. Dar ne facem treaba cu el.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
palomina spune:
Hola, fetelor!
Apar Si eu ca un meteorit, din cand in cand. Sunt racita cobza, din fericire, Antonito e ok. Am probleme cu indemnizatia , evident e mai mica decat ma asteptam. Stiu ca VICTO a avut ceva probleme.... Asa ca dragaVICTO ti-am trimis un PM, cand ai timp poate te uiti repede pe el, aici as fi off topic. Sper ca n-am facut confuzii
Revin
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui Andreea.Pop Sunt o mamica de gemeni |
Bine ati venit in delfinariu
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ramonavlas spune:
A fost doctorita, a consultat-o pe Raisa, nu are nimik, nu e nicio fisura. Intr-adevar sange era. Am scapat de o grija si apoi am fugit in oras toti 3 sa ne cumparam de imbracat ceva elegant ca ale noastre haine sunt in cutii inca(nu a venit mobila) si pana gasesc ce vreau, am zis ca mai bine mergem sa cumparam....evident nu am gasit nimik in orasul asta....mai mergem si maine, poate, poate.
Joi la 18.30 e marele evenimet...asa ca maine merg la mani si joi la coafor si machiaj.
Acum savurez o sarlota de dieta...minunata.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
CarmenAlbu spune:
Michelle am gasit www.deliclick.ro/Carne de vita-cat-171" target="_blank">aici, nu stiu daca e deadevaratelea, dar se pare ca se aduce si in romania, cred totusi ca doar pe comanda ca si aici ca altfel se strica prin magazine ca nu o sa cumpere multa lume la noi vita.
Vroiam sa atrag atentia asupra branzei preparate cu LP, este doar parerea mea sper sa nu va suparati. In primul rand acest lapte este inbunatatit cu o multime de vitamine si minerale, care satisfac/intalnesc toate nevoile nutritive ale bebelusului, in grupa a doua se da chiar mai putin - de 2 ori pe zi max de 3 ori doza recomandata pentru ca diversificarea a inceput deja si se introduc alimente bogate in vitamine,fibre,minerale, treptat pana la inlocuirea a 3 mese.
daca lapticul asta il folositi si pentru branza nu este ca si cum ati da copilului o doza in plus de vitamine si mult calciu atunci cand nu are nevoie?
As vrea sa inteleg si eu pentru ca voi introduce si eu branzica si iaurtul in 2 saptamani. multumesc