Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
saddie spune:
Vita argentiniana se gaseste in Metro, proaspata la pungute mici vidate cum zice Carmen... dar e "scumpa ca porcu'" adica vreo 280Ron/kg. Eu pana acum nu m-am indurat sa cumpar dar pentru Medeea o sa fac efortul.
crispro ma intrebai de concediu, nu mergem decat noi trei nu am nici un ajutor dar cum eu nu am pe nimeni nici aici sunt obisnuita. Din contra fiind si tati cu noi va fi mai usor
btz_ovi spune:
Carne de porc...sotul e fan adevarat si nu stiu cum sa-l determin sa renunte.Am mai pacatuit si eu cu jumari de 2 ori pe an..
De vita noi luam de la unchiul meu,are o mica ferma de animale si am incredere in el caci sunt crescute natural,fara chimicale.Iar pretul pt noi e in jur de 12 lei/kg.
Atentie cu produsele din Kauffland:
Am luat acum ceva timp o caserola cu carne de manzat,am deschis-o iar dupa 2h era vanata-albastra.Am crezut ca poate nu citisem eu bine termenul de garantie in magazin insa expira mai tarziu.
In clipa urmatoare am aruncat-o la gunoi.Noroc ca nu apucasem sa gatesc,mai ales ca era destinata si lui Paul o bucatica.
In rest gaina si pui de casa
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Andreeabien ai venit!! Poze, mai multe detalii despre gemenii tai si despre tine...
Eu, sincer m-am obisnuit cu carnea de porc. Pt mine e cea mai gustoasa...Dupa vita nu ma omor deloc. Dar stiu ca e tare scumpa cea argentiniana.
Carmen, ce putin mananca Leti!! Si stiu ca nu era slabuta chiar deloc...Mi-e imi e groaza un pic sa-i las doar 2 mese de lapte. Nu stiu de ce...am impresia ca inca e prea mic si ar mai tb lasat un pic pe lapte . Bine, el se misca in continuu si ma gandesc ac tb de undeva sa-si ia energia!!!
Btz, o superi pe sora ta!!! Ea se chinuie sa vanda , tu le desfiintezi
Ia si tu oscillo, poate iti trece gripa. Paul cum mai e cu mucisorii?
Diana, cred ca tu ai reusit sa am convingi sa iau fara isofix scaunul de masina. Cum niciodata nu stiu cu ce masina ne deplasam ( personala sau de serviciu a lui Cosmin- sa nu credeti ca avem nu stiu cate masini), cred ca voi lua fara isofix...Plus ca mai il plimba si bunicii, si alte neamuri!!!
Eu nu ies afara cu Raul pt ca nu am adus caruciorul cu noi , si oricum nu il scot afara pana nu se vindeca complet, asa ca noi am scapat de gandul asta!!! Dar nu vad de ce nu ati putea iesi cu ei afara, macar 1/2 de h. Oricum acelasi aer il respira si in casa, ca doar nu le puneti masti ed oxigen!!
Eladea, ce sunt alea? Fructe, legume? Nu am auzit niciodata de ele...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
michelle1981 spune:
Am luat de la www.bioteca.ro/mancare-bio-sanatoasa/cereale-nutritive/patru-cereale-integrale-bio-organix" target="_blank">organix niste cereale care contin hrisca si quinoa, fara gluten
M-ati pus pe ganduri cu scosul afara. Ma gandesc ca ori in casa, ori la umbra e totuna.
Am vazut-o si pe Mara cu banana si pe frumoasa Isa.. mai am de vazut pozele delfinasului sef.
O sa caut si eu vita poloneza, merci cris
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
btz_ovi spune:
PAULA ce rea sora pot fi nu?
Pai nu mi se pare normal sa cumperi produse ce sunt neavizate de Ministerul Sanatatii,fara certificat ISO si netestate .Asta's eu...
Mc de pontul cu oscilo,uitasem complet de el
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Diana_Eva spune:
Paula - Cel putin BeSafe are un sistem f complicat. Fara sot si fara carte nu se poate cand vreau sa il mut dintr-o masina in alta, in plus are multe kg - cu greu il ridic singura. Citind ce a scris Carmen imi amintesc ca MaxiCosi are o baza care se prinde in masina si apoi scaunelul il prinzi de aia cu un simplu clic. Sper sa nu ma insel. NU stiu insa daca acelasi scaunel se poate prinde doar in centuri. Poate raspunde cineva care stie. De acum cred ca luati scaunele +9luni (pana la 3.5 ani), nu?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
am gasit asta pe blogul unei prietene virtuale dragi mie - poate va ajuta
www.cristelageorgescu.ro/?p=727" target="_blank">QUINOA
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
bumblebee spune:
AndreeaPop, bine ati venit in delfinariu! Ai nascut si natural si ai si alaptat exclusiv pana la 5 luni, super!!
Carmen, mi-ai facut pofta de ceva cu vitel.. vreo sugestie? si pt progresele lui Leti. Adevarul e ca sunt minunati puiutii mici!
Bambo, pt David si pt Antonia, sa fie pace!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
lauri_ca spune:
Buna fetelor! Bine ai venit Andreea. Noi de constipatie am scapat cu para data cateva zile la rand, pana a avut scaun normal, si apoi cam de 2 -3 ori pe saptamana.
Le-am vazut pe Isa si Mara cum papa banana, si eu ii dau lui Stefi asa dar ea o suge, nu musca din ea.
Eu ii pun sub cap o pernuta f. subtire pt. ca mi se pare ca sta cu capusorul in jos din cauza sacului de dormit care ii ridica putin corpul.
Avem si al doilea dintisor, tot incisiv central jos! Si fara pic de febra, doamne ajuta!
Am citit ce scria pediatrul Cluj, se pare ca 150 ml. de lapte cum bea Stefi e ok, eu credeam ca e putin din cauza ca pe cutia de lp scrie ca trebuie sa bea 210 ( de, sa-si vanda marfa), si mie pediatra mi-a zis ca e bine, s-o las sa bea cat vrea ea dar eu , Toma necredinciosul...
lauri_ca spune:
Si noi suntem amatori de carne de vita, dar luam mereu antricot fie ca-l fac friptura fie ciorbita, f. rar s-a nimerit sa fie tare. Din pacate n-am nici o sursa de carne de tara, fie ea vita, porc sau pui, asa ca ne aprovizionam de la supermarket.
Eu o scot afara daca e vreme frumoasa, o sa-i dau si cu o crema de protectie, vad ce gasesc ma ok la farmacie, despre radiatiile solare a vorbit aseara la tv si un meteorolog roman care a aratat o harta cum ca zona cu radiatii periculoase era in nordul Europei . Asa daca e dupa tot ce vezi la tv nici nu mai iesi din casa, nici nu mai mananci nimic, nici nu mai respiri.
dar stirea cu apa plata contaminata cu streptococi si materii fecale ati vazut-o? Stiti despre ce marci de apa era vorba?