Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea.Pop Acum cateva zile ne-am schimbat medicul,a noastra a plecat in strainatate,eram extrem de multumiti de ea. Iar cea noua i-a recomandat Patriciei pentru constipatie un gel de aloe de la firma Aloe Forever Living,pastile pentru tranzit,pentru protejarea ficatului iar mie pt reglarea menstruatiei Multi Macka. Am citit prospectele pe internet si par naturale100%.A folosit cineva produse din aceasta gama? |
andreea, eu am folosit gel de aloe de la firma asta...nu stiu insa la copilasi asa mititei daca se da sau nu...daca ti-a zis dra, inseamna ca se poate da...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
asa...mai am ceva de zis...daca tot sunt singurica deocamdata...
manata de dorinta de a-i hrani sanatos pe cei mici, am cumparat de la un magazin naturist amaranth si quinoa, cica sunt fff bune si sanatoase, sunt produsele viitorului... asa ca ma apuc de cautat retete si de gatit..sa vedem ce iese...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui Andreea.Pop Buna ziua!!!! |
buna, Andreea
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
eladea - quinoa e fara gluten, oare se poate da si la bb?
andreaa.pop bine ai venit! Abia astept sa iti cunosc micutii.
BTZ parca foloseste produse FLP, ma insel?
carmen, ce bine suna ce spui tu acolo despre carnea de vita. Oare in Ro cum s-ar putea procura?
Multumesc tuturor pt raspunsuri, inseamna ca nu voi schimba momentan salteaua. Eu am de la modocarp, o fata are parte tare, iar cealalta e moale si nu stiam cand sa i-o intorc.
Ramo - asteptam vesti despre Raisa.
A mea a mancat azi mai bine comparativ cu celelalte 2-3 zile: mar, para, mango la abur cu iaurt si cereale si supa de gaina cu morcov patrunjel, telina si cereale. Gustarea la ora 18 va fi tot iaurt cu cu fructe de dimineata si cereale, dar in proportie mai mare iaurtul
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
btz_ovi spune:
Mai fetele da eu ma simt rau tare.
Si Paul ..nu stiu ce sa ma mai fac cu el:dupa ce papa laptic ,isi baga toata mana pana la cot in gurita,isi provoaca greata si vomita
Azi i-am dat urzici cu orez.A fost incantat dar nu a vrut mult caci era satul de
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui michelle1981 andreaa.pop bine ai venit! Abia astept sa iti cunosc micutii. BTZ parca foloseste produse FLP, ma insel? |
mi se pare ca sora lui BTZ se ocupa de produsele firmei
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui michelle1981 BTZ parca foloseste produse FLP, ma insel? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
ANDREEA bine ai venit
Nu ti-as recomanda acele produse sub nici o forma.
Mai bine schimba medicul decat sa indopi copilasii cu toxine.
Da,am folosit vitaminele insa le-am aruncat dupa ce m-am documentat mai bine despre ingrediente.
M-AM INGROZIT ce am citit.
Total neadevarat ca sunt naturale 100%,sunt pline de chimicale si E-uri.
Multi Macca sau Caca Maca cum se numeste ia sora mea pt fertilitate.De un an.Si nu se obsrva nici o schimbare in bine.
Contine o substanta care a fost interzisa in unele tari sa se dea si la animale.Iar romanii nostri..
Eu nu recomand nimanui produsele,sunt extrem de scumpe si fara efecte.
M-am luat dupa mama mea si mi-am cumparat solutia de care spunea si RACUSOR pt iritatii si arsuri.Nu ati vrea sa stiti in ce hal m-am iritat de la ea.
Parerea mea este ca sunt niste produse de 2 bani.
Sper sa nu supar pe nimeni.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bamboletta spune:
A inceput cearta pe jucarii David a gasit niste cuburi si se juca asa frumos cu ele pana a vazut Antonia care a sarit si i le-a luat...a inceput David sa planga dar Antonia tot le vroia erau 12 cuburi am dat 6 la unu si 6 la unu
Andreea.pop-bine ai venit la delfinasi
toti imi spun sa nu ies afara maine si poimaine dar eu nu mai pot inebunesc in casa abia asteptam sa vina primavara si acum sa nu iesim?
a inceput si pe mine sa ma doara gatul
multa sanatate bolnaviorilor
Diana_Eva spune:
quinoa - stiu ca se poate da dar nu stiu de la ce varsta.
Andreea - bine ai venit!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Nici nu mai stiu ce am citit... Andreea, bine ai venit!
Nici noi nu consumam porc. Carnea de vita luata din Carrefour sau Kaufland e atoasa, e tare, rumegi pe ea de iti vine acru. Sotul isi ia de la Metro, vita argentiniana, e frageda, moale, gustoasa. Dar si exagerta de scumpa. un gratar vreo 20-30 lei (depinde din ce parte), am mai luat o bucata mai mare (pulpa), am dat 140 lei pe ea, de se uita casiera daca e bun pretul ori ba... acum tot din Metro isi ia sotul vita de la bulgari sau polonezi (cica e la fel de buna), si e mai ieftina, vreo 10 lei un gratar (is ambalate individual). El isi ia gratar din ceafa (ca aia ii place ca e mai unsa), si culmea, ca aia e si mai ieftina -si-a mai luat ceva antricot, costite si nu mai stiu ce, si toate erau mai scumpe. SI vita asta e crescuta special pt carne. Astea de la noi sunt crescute pt lapte.
Am fost pe afara, am facut papica, am citit pe diagonala, nu am ramas cu nimic..
Sa-l ajutam pe Alex