FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 13
DaniellaSM spune:
mersic Alinuk , uf ce bine ca si asa sunt satula de atitea pastil,
tu ai inceput cu dreptul sper sa te urmam pupuci pe burtici!
aristica spune:
adi sar'mana din suflet, esti de vis, dar am uitat sa zic: NU MAI AM NEVOIE DE PROGESTERONUL INJECTABIL DIN CEHIA! Multumesc din suflet
Of, bine ca mi-ai scris, ca acum tre' sa trec pe la celelate topicuri pe unde am fost cu cersitul
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
DaniellaSM spune:
Buna ,
Cum pot sa fiu si eu adaugata "in focuri din 19.04.11 la Szeged cu Dr Zadori,
Multumesc anticipat!
Daniela
luisianadsd spune:
alinuk ma bucur tare cand vad ca mai scri si tare mi-as dori sa te urmez
mai am un picut si incep
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
unacri spune:
fetele, revin cu intrebarea mea, dupa ce imi fac primul gonal f (pen) restul il pun inapoi la frigider?
deliab spune:
imi poate spune cineva care a facut fiv daca si-a dat seama in timpul celor 2 saptamani de asteptare de dupa transfer daca are sau nu ceva in burtica, si daca nu a ramas nimic in burtica a reusit sa identiice momentul cand s-a gandit in timp la ce s-a intamplat?
Multumesc mult de raspuns
Sunt in a 7 a zi de stat acasa dupa fiv si nu mai am rabdare sa aflu daca este sau nu acolo mica minune
deliab spune:
[entru unacri
sa, eu asa am fost sfatuita de medicul meu
eu am mai raspuns o data dar nu inteleg deloc cum functoneaza forumul asta pt ca nu tot iese din topic si tot trebuie sa caut
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unacri fetele, revin cu intrebarea mea, dupa ce imi fac primul gonal f (pen) restul il pun inapoi la frigider? |
da, il pui la loc la frigider.
deliab, stai in pat si asteapta inca 5zile. nu exista semne.
unacri spune:
multumesc, deliab
mai am o intrebare, PK a spus ca dupa intreruperea AC voi avea in primele 2-7 zile niste scurgeri de sange, ok, se intampla dar nu prea arata ca un ciclu normal, este mei mult maroniu si in cantitate foarte redusa. E normal? Please help