FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 14
dragoste777 spune:
Unacri da e normal, la cate zile de intrerupere tia venit?
poti incepe injectarea
buna dimineata la toate fete
alinuknuknuk spune:
bafta luisand si tuturor celorlalte fete in focuri
Luisand chiar ieri vorbeam de tine cu Bianca, fata care ti-a lasat injectiile, si-i spuneam ca incepi in curand. Sa ai nervii tari.
va pup pe toate!!!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
GeorgianaI spune:
Servus dragutele!
Flory_ana, ce faci? Cum te simti?
Dragele mele, ma pregatesc si eu asa incet si sigur ptr intalnirea cu PK pe 11 mai.
Azi cred ca o sa fie prima zi, cred numa, ca deja incep sa ma stresez cu vesnica problema.
Care e prima zi? Cea cu scurgeri maronii sau cea cu sangerare efectiva?
Ca sa fiu sigura, am zis ca merg poimaine ptr hormonale.
Nu am mai avut timp sa intru, munca, casa si iar munca, casa, in priza non stop.
Tin pumnii fetelor care sunt in plin tratament.
Va pup si sa auzim numai de bine.
Miha3 spune:
fetele ajutati-ma!
am urmatoarele rezultate hormonale din ziua a 2-a:
- AMH - 0, 59 ng/ml
- FSH - 7,7 U/L
- LH - 3,96 U/L
- PROLACTINA - 5,1 ng/ml
- ESTRADIOL - 48,OO pg/ml
Ce parere aveti? Ca eu m-am disperat toata. Varsta mea este 37 ani. Mai am vreo sansa?
Va multumesc
Mihaela
adc spune:
Miha, de ce te-ai speriat asa tare? amh-ul e mic, e drept, dar au fost reusite aici, si nu una, cu valori asemanatoare. Parca si estradiolul e un pic mai mare decat idealul, dar nu cu mult.
Restul sunt chiar ok. Daca nu ma insel, nu esti la primul fiv, nu? Ai avut altadata valori mult diferite de acestea?
Sigur ca mai ai sanse.
atelocin74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miha3 fetele ajutati-ma! am urmatoarele rezultate hormonale din ziua a 2-a: - AMH - 0, 59 ng/ml - FSH - 7,7 U/L - LH - 3,96 U/L - PROLACTINA - 5,1 ng/ml - ESTRADIOL - 48,OO pg/ml Ce parere aveti? Ca eu m-am disperat toata. Varsta mea este 37 ani. Mai am vreo sansa? Va multumesc Mihaela Miha dragutzo !!!sigur ca ai sanseeeee !!! ai incredere in sansa ta !!!!! ai sa vezi ca va fii bineeee !!!!am avut fete cu AMH MAI SLAB SI AU REUSIT SI TU REUSESTI !!!! BAFTA!!!!! gena MTFHR A1298C heterozigota + gena PAI 1 4G/4G homozigota |
atelocin74 spune:
Cine ma sunat astazi ,pt o programare la Szeged la Dr Zadori ,si este din BAIA Mare , si mi-a trimis si un PM , NU L-AM PRIMIT.Cred ca ar fii mai bine sa ma suni sau uite adresa mea de mess.gyongyig@yahoo.com.
craciunita_ spune:
Cu placere LITTLEGIRL ma bucur ca tiam fost de ajutor.Sami scrii cum afost dupa si mult noroc va doresc ca de asta avem nevoie cel mai mult.astept vesti
Miha3 spune:
adc - sunt inaintea FIV 5 si ultimul pentru mine. Sunt disperata din cauza AMH-ului care e foarte mic. Pana acum nu am mai facut aceasta analiza. Celelalte au iesit mereu in limite. Bine, odata cu varsta nu au mai fost asa ideale.
Cu cat am facut mai multe analize cu atat mai multe balarii am descoperit.
Sper sa-mi ajute Dumnezeu sa reusesc! Asa cum va doresc si voua!
atelocin - multumesc de incurajari! Stii vreo fata cu care pot lua legatura care a reusit cu un AMH asa mic si ce varsta avea?
Cred ca ma intereseaza camera aia norocoasa a ta!!!! Stiu fete cu care am fost colega de suferinta in decursul timpului si care au stat la tine si au reusit din prima in Ungaria.