FIV in Ungaria 128

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

sami ai dreptate dar arginina ajuta pe persoanele care au FSh mare si produc ovocite mai putine si de proasta calitate, ex. eu cu PCO am nevoie, si laptisorul de matca e mai natural cred eu decat orice medicament sintetic, si ajuta la implanatre embrionilor.
multe am citit si eu si am studiat, dar f. multe fete au avut succes cu aceste produse asa ca incerc si eu, ca la inseminare abia produceam la endomentru 8mm care e putin.
oricum si eu iau Omega 3, si multivitamine, si incep si acidul folic
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Samira, multumesc, acum am citit si ma si duc la farmacie sa mi le cumpar. O sa mi le iau pe toate + acid folic. Acum am alta nelamurire? Cat timp le iau? Pot sa le iau si pe perioada inhibarii si pe cea a stimularii...si in ziua punctiei si in ziua ET ?.Luck nu mai zici nimic...cum mai esti? care sunt planurile? Fetelor, va doresc o saptamana super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Tonirro nici nu sti ce ma bucur ca sotul tau e de aceasta parere...... poate stie el ceva....ca intr-un singur embrionas e un copilas ...si ce bucurie poate fi mai mare...
Iti amintesti ca si cind am discutat la clinica, iti ziceam ca eu nu voi transfera mai mult de 2. Riscurile sunt mai mari intra-devar...poate cum ziceai tu, cineva acolo sus vrea sa ma bucur de ei pe rind...
Eu iau multivitamine, in care este inclus si Ac. Folic. Asa am gasit in Dublin.
Te pup si mai povestim!
Unacri eu am facut punctia in ziua 12 de stimulare...tu ai inceput stimularea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unacri spune:

flori_ana, maine incep stimularea si am programare pentru eco la PK sambata dimineata, in a sasea zi si incercam sa imi dau seama cam cat ar trebui sa stau in Budapesta, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aristica, pleaca sotzul meu in praga pe 12 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

flory_ana, relax, cum au zis fetele, unul si bun e necesar!
imagineaza-ti ca eu am avut punctie cu toti foliculii goi. visul meu era sa termin un fiv, sa-l duc pana la capat. cat priveste sansele date de PK, saracu' de un' sa stie el ce vrea DD?hai curaj, baga utrogesatnele alea adanc ca nu ai cum sa bagi asa de adanc incat sa fie gresit si relax.

bai, acum un an, pe 3.04, in capitolul 99, la pagina 9, anuntam beta de 300!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

flory_ana bafta, trebuie sa crezi in sansa ta!
la fel ca tine (cum deja ti-au zis fetele), si eu am raspuns f greu la tratament, si ebrionii mei s-au miscat f greu, la inceput 1 apoi si al doilea, dar nua veau decat 4 si resp 5 celule la transfer...si uite ca sunt insarcinata! SI dr. Zadori se bucura mult, pentru ca nici el nu-mi daduse sanse prea mari, si ca sa fiu sincera si eu am mers pe ideea "ce o fi, o fi! un sut in fund, un pas inainte"
am stat 4 zile linistita, dupa ET la doua zile am plecat acasa! si am mai stat acasa doua zile. Apoi mi-am reluat activitatea!

si uite ca miercuri merg si la ecografie pentru prima data.

stii de cand am facut primul test (desi stiam ca sunt gravida pentru ca nu-mi venise ciclu) mi-am zis ca numai o minune a facut sa raman insarcinata! nu cred ca sunt prima, cred ca doar am continuat lista minunilor! si sper sa fii si tu dupa mine! inca o data:SA CREZI IN SANSA TA!

Daniella SM, pentru preturi cazare sa vb cu Gyongyi daca nu ai facut-o deja, e o femeie super ok, si cazarile sunt in functie de cum are camere libere si ce-ti doresti!

si pentru traducere tot la ea puteti apela!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unacri spune:

Fetele, azi incep stimularea cu Gonal F pen. Dupa prima utilizare, il tin in continuare la frigider?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Salut Fetelor ,

Alinuk mersi mult , am gasit camera aproape de clinica 5 min .walk , si am facut deja booking-l ,si sunt norocoasa cu nu am nevoie de traducator , vorbesc maghiara fluent si engleza ,acuma numai noroc in embrioni sa am si sa vor sa stea cazati la mine in burtica.

Fetelor imi spuneti si mie daca iau Femibion si restul vitam.+aspirina sa mai iau si Acid Folic , am avut impresia ca este in femibion? sau ma insel,
Si cu injectiile subcutanate Gonal F si Decap , mi le am facut tot timpul singura ca aici m-au trimis la un curs de o ora mi au aratat in mijlocul burticii, dar nu mi s-a spus ca azi in dreapta maine in stinga,v-au facut voua asistentele in altfel spuneti mi si mie ?

O zi buna va doresc !
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Daniela din ce stiu eu Femibionul contine deja acid folic, deci nu ar mai fi necesar sa iei si acid folic in plus. Eu am oprit acidul folic cand am inceput femibionul.

Bafta, sa fie embrioni de calitate si lipiciosi!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput