FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 11
tonirro spune:
flory_ana sa fie cu lipici si sa ai un bebe sanatos! Am stat cu emotii, mi-a fost si teama sa iti mai dau sms. Si vineri si sambata am stat ca pe ace. Si nu numai eu. Si al meu sot a fost cotropit de emotii (este in continuare, cu atat mai mult cu cat el este de parere ca si eu ar trebui sa imi pun tot un singur embrion. Ii este teama ca daca punem 2, si se prind amandoi, o sarcina cu gemeni este mult mai riscanta; si cum el stie foarte bine prin ce locuri negre am umblat dupa ce am pierdut sarcina...). Cu siguranta ne vedem cu bebeii! Eu sunt foarte optimista! Cred ca de Craciunul asta, multe dintre noi vor bea sampanie pentru copii . Sunt atat de optimista incat m-am hotarat sa-mi las parul sa creasca , sa fiu o mamica cu par lung . Am vazut eu ca cele mai haioase poze cu bebici sunt cele in care-si trag mamele de par . sa ai grija de tine!Fetelor, ce vitamine luati in timpul tratamentului? As vrea sa iau acid folic si ceva vitamine....
samira33 spune:
tonirro,acifol este bine sa iei dinainte de stimulare...cu cat mai devreme cu atat mai bine.
daca nu ai luat pana acum...urgent incepi sa iei.
eu am luat Femibion 1,Omega 3,Acifol si vit.C
flory ana,felicitari pentru embrionul transferat.
sa fie cu reusita iti doresc.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
valiciuca spune:
Buna, fetelor! Am trimis dr. Zadori un email si a zis sa sun luni la un nr. de tel. Problema e ca nu stiu nici maghiara si nici in englaza nu ma descurc pt. o conversatie. Ma ajutati cu cateva sfaturi? Va rog!!!!
dragoste777 spune:
fetelor am si eu de adaugat la vitamine si alte, am gasit un articol f. important, nu stiu daca si voi administrati Arginina? eu am inceput, si langa cestea can incepeti stimulare va recomand Laptisor de matca, ce e suber bun pt. endometru
in final atasez ce am citit
http://www.ivfworld.com/topic.php?id=84946
dragoste777 spune:
Vali iti recomand sa iei legatura cu Gyongyi Atelocid, au postat si nr ei de tel si mail si toate sa citesti in urma
bafta
littlegirl spune:
Multumesc Craciunita, am sunat la gazda si vom sta la Dna Kovaci o nopate, cu 8000 ft. Daca ne place vom sta si in timpul procedurii
samira33 spune:
dragoste,Arginina si Laptisorul de Matca se iau de catre persoanele care au probleme cu endometrul...altfel nu vad de ce ai baga in tine,inutil,un produs cu puternic efect estrogenic-asa cum este Laptisorul de Matca...pe langa hormonii pe care ii bagam in noi in cantitte destul de mare la stimulare.
Arginina se ia in faza foliculara,timp de 10 zile,incepand din ziua 4-5 de stimulare.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luisianadsd spune:
VALI o poti contacta cu incredere pe GYONGYI si te va ajuta.BAFTA
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"