FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 10
5ab1na spune:
dragoste seringi separate.
suprefact in stanga, merional in dreapta. asa am inteles eu.
asta cu minutul nu cred ca e asa importanta
una dupa alta...
samira33 spune:
fetelor...injectiile se fac alternativ....azi pe dreapta,maine pe stanga,poimaine iar pe dreapta si tot asa.
asa se procedeaza si cu cele pentru stimulare si cu cele pentru inhibare.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
samira33 spune:
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luisianadsd spune:
fetelor va rog sa-mi spuneti de ce se bea apa multa in timpul tratamentului de stimulare
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
miha2004 spune:
Cu parere de rau va anunt ca nici azi nu am primit tratamentul pt fiv pe motiv ca am in continuare acel chist care nu vrea sa dispara,am primit in schimb contraceptive pana pe data de 18 iar pe 22.04 merg la control daca dispare chistul primesc tratamentul dar cum am mai auzit asta de cateva ori mi-am cam pierdut speranta, daca nu dispare nu stiu ce o sa fac,probabil o sa decida atunci
Gyongyi multumesc
5ab1na spune:
luisiana aia cu apa n-o inteleg nici eu dar...se pare ca principalul pericol, daca nu bei, ar fi ca ar exista pericol de hiperstimulare.
in principiu, pentru a se duce din singe substantele nocive.
miha...cu chistul...e am avut un chist care n-a plecat nicicum. a urmat laparoscopie. era pe trompa.
daca ajungi la operatie, nu te lasa pe mana oricui. doctorul lucreaza pe ovar, pe langa ovar si e periculos pt rezerva ta ovariana. mie mi-au facut drilling ovarian si nu aveam nevoie.
flory_ana spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari...
Ieri am facut ET si am pus acolo un embrion, care sper eu ca va fi cel norocos...
Dr. PK nu s-a exprimat referitor la sansele mele, doar ca zicea el am avut un raspuns mai slab la stimulare. La ET l-am intrebat de endometru si mi-a spus ca este 15.4 mm. Nu prea stiu ce importanta are endometru dupa ET, poate ma luminati voi fetelor......atit stiu ca e bine sa fie mai mare de 8 in mod normal.
In rest, eu ma simt bine, am niste crampe, dar cred ca sunt de la mincarea de restaurant. Incerc sa stau mai mult in pat, imi pun de 3 ori pe zi Utrogestan cite 2 capsule, si mie frica sa nu le introduc prea adinc...voi cum ati procedat??
Tonirro merci mult pt. mesaje...si poate ne mai intilnim si cu bebicii...
Daca totul va fi in regula pina atunci, primul test beta HCG il pot face pe 13 aprilie...sa fie cu noroc!!!!
Sa dea D-zeu sa fie bine pina la capat!!!