FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 9
craciunita_ spune:
buna,pot sati dau cateva rel referitoare la o gazda.are casa mare 2 cam,baie ,buc, hol,20min distanta de clinica cu autobuzul,4000ft abonament 2 sapt,gazda super de treaba vb romaneste este asistenta la un laborator.daca esti interesata scriemi.eu tiam mai scris 2 msg dar nu miai rasp.mult noroc iti doresc.aaa pretul pt cazare este 5000ft pe noapte cand esti singura si 8000 cand vine si sotul.
craciunita_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui craciunita_pt DANIELLASM buna,pot sati dau cateva rel referitoare la o gazda.are casa mare 2 cam,baie ,buc, hol,20min distanta de clinica cu autobuzul,4000ft abonament 2 sapt,gazda super de treaba vb romaneste este asistenta la un laborator.daca esti interesata scriemi.eu tiam mai scris 2 msg dar nu miai rasp.mult noroc iti doresc.aaa pretul pt cazare este 5000ft pe noapte cand esti singura si 8000 cand vine si sotul. |
DaniellaSM spune:
hello Fetele o zi buna de 1 Aprilie la toata lumea , si sa fie o luna cu Noroc
Buna Craciunita ,
scuze nu am am mai intrat pe forum ca am fost super busy munca asta, e bun pretul dar am gasit deja la 5 minute de clinica si am negociat cam la acelasi pert ca de altfel am facut deja booking ,dar just in case am sa ti trimit un privat message.please , mersi
adria75 spune:
Buna ziua tuturor !
as vrea sa fac si eu o programare la Szeghed si v-as intreba
daca pot sa o sun pe d-na Ghyogy sau sa ii trimit un mail( are o adresa?) Poate sa imi faca dansa?
luisianadsd spune:
adria am postat mai sus adresa de messenger gyongyig si cu siguranta te ajuta
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
dragoste777 spune:
fetelor am si eu o intrebare suprefactul se face impreuna si ina ceasi minut cu Merional? in seringi separate, nu? una pe partea dr. una pe partea stg? inteleg bine?
weekend fine
craciunita_ spune:
Buna DaniellaSM
Stai linistita np iti doresc mult succes si astept vesti bune.Sami scrii.Cand ai programare?hai sa fie cu noroc