FIV in Ungaria 128

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Cybelle, multumesc mult pentru raspuns.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunita_ spune:

buna,pot sati dau cateva rel referitoare la o gazda.are casa mare 2 cam,baie ,buc, hol,20min distanta de clinica cu autobuzul,4000ft abonament 2 sapt,gazda super de treaba vb romaneste este asistenta la un laborator.daca esti interesata scriemi.eu tiam mai scris 2 msg dar nu miai rasp.mult noroc iti doresc.aaa pretul pt cazare este 5000ft pe noapte cand esti singura si 8000 cand vine si sotul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui craciunita_pt DANIELLASM

buna,pot sati dau cateva rel referitoare la o gazda.are casa mare 2 cam,baie ,buc, hol,20min distanta de clinica cu autobuzul,4000ft abonament 2 sapt,gazda super de treaba vb romaneste este asistenta la un laborator.daca esti interesata scriemi.eu tiam mai scris 2 msg dar nu miai rasp.mult noroc iti doresc.aaa pretul pt cazare este 5000ft pe noapte cand esti singura si 8000 cand vine si sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Salut Craciunita!
Poti sa-mi dai te rog pe PM datele de contact ale gazdei?Ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

hello Fetele o zi buna de 1 Aprilie la toata lumea , si sa fie o luna cu Noroc

Buna Craciunita ,
scuze nu am am mai intrat pe forum ca am fost super busy munca asta, e bun pretul dar am gasit deja la 5 minute de clinica si am negociat cam la acelasi pert ca de altfel am facut deja booking ,dar just in case am sa ti trimit un privat message.please , mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria75 spune:

Buna ziua tuturor !

as vrea sa fac si eu o programare la Szeghed si v-as intreba
daca pot sa o sun pe d-na Ghyogy sau sa ii trimit un mail( are o adresa?) Poate sa imi faca dansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

adria am postat mai sus adresa de messenger gyongyig si cu siguranta te ajuta

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

fetelor am si eu o intrebare suprefactul se face impreuna si ina ceasi minut cu Merional? in seringi separate, nu? una pe partea dr. una pe partea stg? inteleg bine?
weekend fine

Mergi la inceput

Buna DaniellaSM
Stai linistita np iti doresc mult succes si astept vesti bune.Sami scrii.Cand ai programare?hai sa fie cu noroc

Mergi la inceput

SALUT LITTLEGIRL
TIAM SCRIS PE YAHOO DATELE DE CONTACT.SPER SA TI FIE DE FOLOS

Mergi la inceput