Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Asta cu zilele de concediu depinde de angajator, intr-adevar. La noi nu conteaza daca esti in medical sau nu, se calculeaza. La alte firme o considera pierdere, si atunci se calculeaza si concediul de odihna in functie de timpul lucrat efectiv. Asa ca sa va calculati concediul de odihna pana intrati in risc maternal, sau concediu de nastere.

12+

Bijuteriile mele

asa mi-a zis si mie.. la noi se da pt timpul efectiv lucrat... acu daca ai 2 sapt de medical nu se scade o zi .. dar la 3 luni sigrur se vor scadea 5...
Depinde de angajator...si de cum se comporta cu gravidutele

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Salut fetele,

Eu intru mai rarutz ...cred ca m-ati uitat deja...sta sefa cu bunghiul pe mine ...nu ma slabeste deloc.

Am vazut si un pic de samanta de scandal pe aici ...n-am apucat sa vad despre ce e vb inca. Incerc sa recuperez azi cat pot. Ieri am fost la un curs si am fost absenta de pe forum . Intre timp voi ati mai schimbat un capitol...

Nu stiu daca v-am zis ca a venit rezultatul la dublu test. a iesit ok .pt sindrom down 1:15000 pt edwards si pattau 1:100000. In schimb doar dupa masurarea bichimica (asa face Synevo) mi-a dat un risc de 1:1390 dar tot "low" scrie in dreptul lui.

Cam astea sunt noutatile de la noi

Ma bucur ca sunteti bine si ca aveti bebei miscareti!

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Salutare.

Concediul de odihna se acorda raportat la perioada lucrata efectiv. Imparti 22 zile de concediu (sau cate aveti voi trecut in contract) la 12 luni si vezi cate zile revin lunar si inmultesti cu numarul de luni lucrate. Din astea se scade si concediul medical daca ai avut.

bujo mami de Filip si 17+ cu

ms bujo. deci se scade medicalul?
nu. nu am avut. dar ma gandeam sa-mi iau la un mom dat (cat mai curand ) concediu de risc. sunt in faza de "gandit"

dar am zis intai sa-mi iau CO si apoi concediu de risc si apoi cum a zis si seidana sa intru in prenatal.
nu au ce sa-mi scada daca nu l-am luat inca, nu?
si daca-l iau dupa ... cred ca nu se pune.
e corect ?!?

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

ar putea sa te puna sa-l platesti concediu luat pt per nelucrata...
Dar cum a zic anca.. cel mai bine intreaba la RU, daca e ditamai fabrica teoretic si ctr e mai pus la punct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Oana, cum sa te uitam... Tu tot numeri banii
Felicitari pentru rezultatele la dublu test

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:

Oana, cum sa te uitam... Tu tot numeri banii
Felicitari pentru rezultatele la dublu test

12+

Bijuteriile mele

Mai numar inca ...da mi s-a acrit de ei ...ii dau pe toti !

Fug sa imi schimb semnatura. Am intrat in 14s

pe toate fetili!

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Se calculeaza in functie de perioada efectiv lucrata. Si riscul maternal, concediul de nastere, bolile obisnuite, urgentele, operatiile, toate merg pe acelasi formular si intra in aceeasi categorie: concediu de boala (forma neoficiala) si se taie de la zilele de concediu de odihna.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:

Se calculeaza in functie de perioada efectiv lucrata. Si riscul maternal, concediul de nastere, bolile obisnuite, urgentele, operatiile, toate merg pe acelasi formular si intra in aceeasi categorie: concediu de boala (forma neoficiala) si se taie de la zilele de concediu de odihna.

12+

Bijuteriile mele

Si prenatalul intra in categoria asta?

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

eu nu m-am mai putut abtine si week-endul trecut, impreuna cu mama am dat iama in magazine; tot ce am gasit am luat, ziceai ca sunt hipnotizata, nu vedeam decat hainute, botosei, caciulite, badyuri; cu greu m-au scos din febra cumparaturilor stiu ca e devreme, dar nu m-am mai putut abtine; nu dati cu rosii

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Oana.. bine ai rerevenit.. bravo pt rezultatele bune... si hai mai des.. poate ne dai si noua sa numaram ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

da. avem contract colectiv. dar cine drak sta sa faca lectura de 200 pag?!?
m-am uitat numai la drepturile gravidelor si acolo se pastreaza ce e in contractul colectiv national si parca au mai negociat sindicatele ceva in plus ... dar nu ma ajuta neuronul. ma mai uit azi o data.
in ceea ce priveste concediile ... o sa incerc sa gasesc, daca nu ... ma duc la "tantiile" alea deosebit de dragutze (si la menopauza in fiecare zi) care au program de numai 2 h/zi cu publicul (adica noi, angajatii, colegii lor) iar eu nu nimeresc niciodata in alea 2 h si voi incerca sa zambesc frumos si sa nu fac vreo criza de nervi ....
ca neuronu' meu e unu... da' cand i se ridica parul pe ceafa ... nu e recomandat sa stai in calea lui

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

Mergi la inceput