Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

sa te intorci cu vesti bune camady

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Elly.. uite am intrebat la RU.. mi-au zis ca zilele de Conc de odihna se acorda pt timpul efectiv lucrat, si ca ramane la latitudinea angajatorului daca iti va da pana nasti ( la suspendarea ctr de munca), sau nu.. ( ar putea exista riscul sa te puna sa platesti zilele de conc de odihna efectuate , in sit in care de ex iti iei medical 3 luni..5 zile te poate pune sa le platesti)..
Poate stie mai exact Ancaro... mie asa mi-au zis insa

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor voi ati cumparat ceva pentru bebeii vostri?

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

16+

eu nu am luat nimik.. insa am primit caciula +fular, botosei, serv umede, lingurita si alte chestiute mici de la Cora, am o caciulita cu perlute albe , si 2 body-uri lungi primite, si o pijama TOATE primte.. ma abtin c u greu sa nu iau nimik insa mi-am promis ca iau numai din iunie incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare.

Concediul de odihna se acorda raportat la perioada lucrata efectiv. Imparti 22 zile de concediu (sau cate aveti voi trecut in contract) la 12 luni si vezi cate zile revin lunar si inmultesti cu numarul de luni lucrate. Din astea se scade si concediul medical daca ai avut.

bujo mami de Filip si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

bafta camady! tinem pumnii! sa te intorci cu vesti cu bune!

seidana saru' mana. nu intreba daca e complicat pt tine. ma gandeam ca poate sti. la mine e ditamai "fabrica" si e mai complicat sa intreb vroiam sa-mi fac o idee ... si niste calcule

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Asta cu zilele de concediu depinde de angajator, intr-adevar. La noi nu conteaza daca esti in medical sau nu, se calculeaza. La alte firme o considera pierdere, si atunci se calculeaza si concediul de odihna in functie de timpul lucrat efectiv. Asa ca sa va calculati concediul de odihna pana intrati in risc maternal, sau concediu de nastere.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

16+

eu nu am luat nimik.. insa am primit caciula +fular, botosei, serv umede, lingurita si alte chestiute mici de la Cora, am o caciulita cu perlute albe , si 2 body-uri lungi primite, si o pijama TOATE primte.. ma abtin c u greu sa nu iau nimik insa mi-am promis ca iau numai din iunie incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

elly_b, daca e ditamai fabrica poate aveti in contractul colectiv de munca ceva. Cel mai exact poate sa-ti spuna cine face concediile si salariile la voi.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Salutare.

Concediul de odihna se acorda raportat la perioada lucrata efectiv. Imparti 22 zile de concediu (sau cate aveti voi trecut in contract) la 12 luni si vezi cate zile revin lunar si inmultesti cu numarul de luni lucrate. Din astea se scade si concediul medical daca ai avut.

bujo mami de Filip si 17+ cu

ms bujo. deci se scade medicalul?
nu. nu am avut. dar ma gandeam sa-mi iau la un mom dat (cat mai curand ) concediu de risc. sunt in faza de "gandit"

dar am zis intai sa-mi iau CO si apoi concediu de risc si apoi cum a zis si seidana sa intru in prenatal.
nu au ce sa-mi scada daca nu l-am luat inca, nu?
si daca-l iau dupa ... cred ca nu se pune.
e corect ?!?

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

Mergi la inceput