Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
ancaroro spune:
Intra si prenatalul, ca ala e concediul de nastere practic. Doar ca e prenatal si postnatal, sau cum ti-l iei.
Toate se dau pe formularul ala standard pentru concedii medicale
12+
Bijuteriile mele
seidana spune:
apoi chiar ca is la Fara frecventa tantile.. daca sunt chiar asa.. si la noi fetele au orar cu publicul 2 h, dar cu muncitorii, noi din TESA abuzam.. eu de fiecare data cand merg la baie intru pe la ele.. cu o intrebare
, cred ca de abia asteapta sa stau acasa ...
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
elly_b spune:
zzzzzzzzzzzz .......... nu stiu cum naiba la mine au aparut tarziu mesajele.
abia acum am vazut ca seidana imi raspunsesei deja cand eu iti scriam 
fetelor 

ms pt lamuriri 
e interesant de stiut daca si prenatalul intra in categoria asta, desi banuiesc ca da.
oana
felicitari !
mami de
Annelies (30.06.2005) si
13+
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ eu nu m-am mai putut abtine si week-endul trecut, impreuna cu mama am dat iama in magazine; tot ce am gasit am luat, ziceai ca sunt hipnotizata, nu vedeam decat hainute, botosei, caciulite, badyuri; cu greu m-au scos din febra cumparaturilor ![]() stiu ca e devreme, dar nu m-am mai putut abtine; nu dati cu rosii SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() 16+ ![]() |
pana la urma de ce sa dam cu rosii? fiecare cum simte... daca asta ai simtit vb ca ai facut asta... numai sa nu iei prea multe.. ca pana la toamna mult mai este..
sanatos !
oanaiasi spune:
Deci eu mai am 10.5 zile din CO de anul asta ...sunt curioasa...oare imi dau astia 10 sau 11?![]()
Oana
14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
ancaroro spune:
La noi e o tanti trecuta de 60 la RU, care face contracte, adeverinte si tine carnetele de munca. Eu o aduc la lucru in fiecare dimineata cu masina... Mai avem o fata care era secretara dar acum ea face selectia si angajarile si tine evidenta concediilor de odihna, care mi-a fost domnisoara de onoare la nunta. Si mai e una care e de o varsta cu mine, care ii tine doar locul la sefa de la RU care e in cresterea copilului, care e la 2 pasi de mine. Dar oricum cunosc legislatia si contractele colective. Problema e cum se interpreteaza in fiecare fabrica / firma...
12+
Bijuteriile mele
andr@ spune:
nu am luat multe, am luat 2 badyuri, un treining, botosei, 2 caciulite, cadita, patut si ceva de scos din maternitate.....si m-am oprit ![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
16+ 
seidana spune:
| citat din mesajul lui oanaiasi Deci eu mai am 10.5 zile din CO de anul asta ...sunt curioasa...oare imi dau astia 10 sau 11? Oana 14+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
11.... doar se rotunjeste in sus la maruntis
sanatos !
elly_b spune:
| citat din mesajul lui seidana apoi chiar ca is la Fara frecventa tantile.. daca sunt chiar asa.. si la noi fetele au orar cu publicul 2 h, dar cu muncitorii, noi din TESA abuzam.. eu de fiecare data cand merg la baie intru pe la ele.. cu o intrebare 17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
pai seidana .... la "fabrica" la care lucrez eu ... probabil jurnalistii intra la categoria muncitori

ca daca nu ne-a placut cartea

iar tantiile sunt asa cu toata lumea. depinde in ce faza e luna, ca sa nu ma mai iau si de alti facttori determinanti
mami de
Annelies (30.06.2005) si
13+