Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

LAVI parca tu spuneai ca tinctura de marar face bine la laptic? Eu am luat pt fertilitate anu trecut cam pe vremea asta . Ma duc sa cumpar ca daca a functionat la fertilitate poate ma ajuta si cu lapticul.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luiza1977

shines,spune-mi te rog cat cantareste edi al tau si cat papa pe zi asta ca sa fiu si mai paranoia decat sunt acum si cand incepi diversificarea.

mami de bb Stefan 17.12.2010

pai nu cred ca ii putem compara asa Luiza..adica nu te linisteste cu nimic. el are 6400 acum,dar s-a nascut la 38 sapt cu 2500..si am plecat acasa cu 2300. al tau a avut 3300 si nascut la termen. au ritm diferit de crestere. de mancat,pe total ziua papa cam 700-800ml..dar depinde de zi..poate papa si 600 sau 900. diversificarea o incepem la 4 luni.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Fetele cu psihologii, dati-mi si mie la cine mergeti! Mai bine punem de o terapie in grup

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Stiti magazinul Imaginarium din Sun Plaza? Moama de jucarii faine au acolo pt bebei. Sunt scumpe, dar sunt de super calitate.
Mai, piciu meu nu vrea in wrap . Asa m-am bucurat cand mi l-a imprumutat nasa mea si piciu nu si nu! L-am pus si cand era suparat si cand era calm nimic! Deja am incercat de vreo 10 ori in decurs de o sapt. Incepe sa se agite, da din cap stanga - dreapta parca vrea sa se elibereze. Poate o fi claustrofob.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dupa amiaza,

FELICITARI EDUARD SI CATALINA pentru botezul pe care l-ati primit. Felicitari parintilor si nasilor vostri!

Vazut poze de Eduard, ai fost un adevarat cavaler...super costumatie, super parinti si surioara, super tort!

Astept nerabdatoare si poze cu Catalina.

Fetelor, imi pare rau ca eu va urmaresc mai mult din umbra dar tare imi este greu sa si scriu, abia reusesc sa tin pasul cu voi la citit.
Citesc din picioare cate-o postare, plec, revin in n-spe ore, mai citesc ceva si tot asa.

Monika, sanatate multa bebelinei tale.

Sanatate si celorlalti bebelusi care sunt putin bolnaviori, neuronul m-a lasat de tot...nu mai stiu cine era cu problemutze pe aici

Mirela, nu am primit niciun semn de la cunostinta ta in legatura cu Celestone, daca le mai vrea sau nu...

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Fetele cu psihologii, dati-mi si mie la cine mergeti! Mai bine punem de o terapie in grup

Gabriela

comic!
desi sunt mari sanse sa o luam razna tot in grup ...

cat despre jucariile de la Imaginarium.. dar si preturile sunt exagerate totusi.. eu nu as lua ceva de la ei tocmai din cauza pretului.

AMR 12 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

daca certificatele de nastere sunt facute din hartie de budase pot infolia?le-as duce la foliat..a lui Mario deja e carpa

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Legat de Rotarix, sora-mea zice ca in Anglia nu se face si ea nu-l recomanda pacientilor ei. Pediatra noastra a zis ca nu l-ar recomanda si ca sa mai asteptam ca oricum putem sa-l facem si mai tarziu. Eu nu-l fac, am hotarat.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

boon!
buna ziua fetele.
1.revin si eu pe baricade , asa cum va spuenam ieri nu stiu ce a fost dar mandra mea de la 06:00 la 23:00 nu a dormit decat de 2 ori cate 30 min ... a fost horror.. a mancat insa 170 ml si de la 23:00 a dormit pana la 07:30 ... prima noapte dormita integral de toata casa, prima noapte de odihna in multe luni (chiar ndaca de la 5:00 m-am tot dus la patul zuzei , am asculatt-o , sau m-am trezit la orice frichineala si acum , a papat la 7:30 ,la 10:30 , la 14:00 si doarme continuu)... mai mai ca as da iar o zi de plans si stat in brate non stop pt 24h de acalmie totala.

2.mi-au venit "musafirii" la 3 sapt de la intreruperea lactatiei.. curati , "frumosi" cu dureri de burta....

3.roxx tu dai infant formula ziz de zi , cate o lingurita , cat timp ? DACA FATA MEA PAPA LAPTE PRAF nu or fi rpea multe vit. daca ii dau si infant?

4.inceput cura de slabire !! o sa actualizez datele 1 data pe sapt. aceea cura am tinut-o inainte sa raman isnarcinata , si in 6 sapt am dat 10 kg.... TARGET acum : 18 kg!!!!!!!! va place nu ? sunt tare optimista.
pe cat de indragostita am fost de burta in sarcina pe atat de tare o urasc acum.

5.fata ma urmareste cu privirea , urmareste obiecte dar nu i-a placut de la inceput sa stea pe spate , urla... cu greu am invatat-o sa stea la mine pe burta cand urla de la colici(acum stau cu ea martisor in fiecare dimineata pana la primul kk).
IN SCHIMB FATA MEA NU GANGURESTE si NU RADE IN HOHOTE (rade in hohote doar in somn iar la mine rade rarut pe zi.... smechereste asa in coltul gurii ... doar daca ma maimutaresc si ma fac ca toate alea in fata ei,.. si atunci cu palcere ma execut ca sa-i smulg un zambet)

6. raportam 450 gr luate in ultima sapt am ajuns asadar la 5350 gr (ka 9sapt)

7. eu spal cu Dalin pt BB si sunt incantata(spala bine si miroase frumooos)

8.cu rotarixul ... l-am comandat prin pediatra.. dari have second toughts .... asa ca sa vad...

9... am uitat.. mai voiam sa-i spun ceva lui Mitsu-bishu dar am uitat!

asadar de astazi afisez AMR 18 KG !!!!!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aaa Mitsu-bishu treaba cu laringita spui ca-i nasoala ?
fata e ragusita de azi dimi , temp. normala 36.9 o fi de la plansul isteric de aseara cand nu voia s adoarma chip (de oboseala) , cand sa ma impacientez?

povestea cineva ( imi uitai cine ) de o mare frica: poliomielita!
raportez si eu o mare frica: MENINGITA .....

si mai rapotez ceva: INCA NU AM REUSIT sa-i fac control pt displazie de sold ! nici echo nici nimik ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

AMR 18 kg

Mergi la inceput