Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(17)
Raspunsuri - Pagina 11
missmj spune:
Neatza
Azi-noapte, dupa 2l de apa si 1,5 l de ceai de lacatate bauti pe parcursul zilei, m-am muls si nu am scos decat 20ml in 10min...m-am enervat si nici nu am mai incercat...normal in 10min scoateam macar 90.azi dim s-a dus sotul si mi-a luat galactogil si am ros la el, sper sa rezolv problema.nu stiu ce se intampla, se satura, nu se satura? pampersul era plin de pipi de dim, a adormit toata noaptea...astea sunt semne ca se satura.dar de ce isi roade mereu pumnii ? de ce e marait toata ziua ? si plange cand ii iau tzatza...plansul ala de foame asa. nu mai inteleg nimic...testez si galactogilul, il si cataresc azi , si doamne ajuta !
La multi ani sunshine
La multe lunite bebelina Irina Ana
Lorich ma bucur ca Robert e mai bine.
simo multa sanatate socrelei !
ziki,bebelu multa bafta la dr
ziki am vrut eu sa zic ca de cand ai invatat sa pui link-uri , ne arati intr-una cate ceva....parca nu puteai sa zici detergent de la sano si atat...unleashed pe bune hai ca rad de una singura pe aici.
kitzy ce flacau mare si cuminte ai tu acolo...adoame singurel si rade toata ziua ? bavo bavo !
In leg cu FB mie nu mi se pare prea multa activitate pe acolo...doar niste "buna, eu sunt cutare" si niste comment-uri la poze.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Lorich spune:
Mai apropo de balsam de rufe eu citisem in vremea lui Robertzone ca nu e indicat, ca poate da nustiuce fel de alergii; voi ce mai stiti, ca vad ca folositi?!
Eu am eliminat balsamul din viata mea de cand am ramas gravi si nu mai puteam suporta mirosuri. Acum am -pt rufele noastre - un Ariel ..mamama imi muta nasul!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj Neatza Azi-noapte, dupa 2l de apa si 1,5 l de ceai de lacatate bauti pe parcursul zilei, m-am muls si nu am scos decat 20ml in 10min...m-am enervat si nici nu am mai incercat...normal in 10min scoateam macar 90.azi dim s-a dus sotul si mi-a luat galactogil si am ros la el, sper sa rezolv problema.nu stiu ce se intampla, se satura, nu se satura? pampersul era plin de pipi de dim, a adormit toata noaptea...astea sunt semne ca se satura.dar de ce isi roade mereu pumnii ? de ce e marait toata ziua ? si plange cand ii iau tzatza...plansul ala de foame asa. nu mai inteleg nimic...testez si galactogilul, il si cataresc azi , si doamne ajuta ! |
mai mami, tu citesti ce scrii acolo-sha?
-baiatul doarme, nu urla de foame!
-PAMPERSUL E PLIN!!!!
ce vrei??? Nu iese la pompa ca in gura de bebe - eu din stangul nu scos nik si totusi o satur la masa doar cu stangul.
Baga galactogil, baga lichide, dar cred ca pb e mai sus de sani, mai sus de gat..if you know what I mean....
ia s avedem si cat a luat baietu' in greutate...si sa vezi tu na-na la buca ce-ti dau!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
missmj spune:
despre babe...eu incerc sa le evit, iar daca nu reusesc, zic si eu da,da,da...whatever m-am saturat de "da-i maica niste apa, pune-i caciula in casa, opareste-l la baie ca sa oboseasca, scoate-l de gat ca e mare acum..." astea sunt floare la ureche. stiti ca bebele meu are un hemangeom pe umar...mi-a zis o baba ca asa a avut fii-su si 3 zile la rand sa ii dau sa suga la pragul usii cand apune soarele si sa zic "asa cum dispare soarele, asa sa dispara pata de pe tine" LOOOOL ...i-am zis : femeieeeeeeeeeee alea sunt niste vase de sange crescute extra, crezi ca se duc asa cum apune soarele ??? la care ea : treaba ta ! dar nu strica sa incerci, ce pierzi ?
mirela ai calcat si ai facut mancare cu doi bebeloi ! bravo tie !
Ce stiti de norul radioactiv ? nu m-am mai uitat la stiri , dar m-a sunat socrela sa am grija, sa nu iesim din casa, cica joi e grav rau...bla bla. ca e copilul mic, si noi suntem tineri...sa nu ne imbolnavim. care-i faza ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Irinukaaa spune:
Neata si de la noi!
Hai sa va povestesc eu prin ce trauma am trecut aseara la baita lui bb.
S-a facut ora 21, tati s-a apucat sa pregateasca baia pentru pitic - dupa ritualul zilnic. L-am dezbracat si ne-am dus in baie. Cadita cu apa pregatita. Bagat pui in apa. Tot radeam cu el si ne prosteam - incep sa-l sapunesc, cand... masa pe care statea cadita s-a rupt si a cazut cu cadita si cu bb in ea (de la aproximativ 1m). Asta totul intr-o secunda. Si-acum numai imaginea copilului uitandu-se la noi, eu ochii cat ceapa, am crezut ca mor. A inceput sa planga ca la ce sperietura a tras micutul... eu tremuram din toate incheieturile.
In secunda aia m-am gandit la tot ce poate fi mai rau posibil. Ridicat bb, bagat in prosop si fugit cu el in camera. Nu stiam daca s-a lovit, daca-l doare ceva sau doar sperietura e mare. S-a linistit repede, l-am studiat sa vedem daca se vede ceva umflat/ vanat, l-am imbracat, l-am pus la san si a adormit imediat.
Nu stiam daca sa mergem undeva la urgente cu el sa-l consulte. Am sunat-o pe sora-mea si mi-a zis ca atata timp cat s-a linistit, cat n-are vanatai sau alte semne - e totul in regula.
Si-acum tremur si simt ca-mi pierd mintile cand imi amintesc. E ca un cosmar pe care nu mi-l pot scoate din minte.
Multumesc lui DD ca nu s-a intamplat nimic si strang bb in brate strans de se uita si el nedumerit ca "ce-o mai avea si nebuna asta"...
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
gabivalceanu spune:
LORICH,
Subscriu, subscriu...
MISSMJ,Nu iese cu pompa ca esti stresata, d-aia! Dar toate datele zic ca bebe e satul!
Repet, Ilinca plinge la tzitzi, cind s-o ia, zici ca nu-i ajunge... si tzitzi e plin si tare... Apoi isi maninca pumnii... manifestari. A, mi-am adus aminte: Ioana avea vreun an jumate si dupa masa, la un timp, ma miorlaia mamii, mi-e foame (eu fericita la culme, ca Ioana nu era mincacioasa!). Dau sa-i dau, abia lua. O las. Dupa un timp, iar: mi-e foame! Cind colo, copilul avea febra 39 si-i era rau si nu stia sa traduca starea... Daca la un an jumate...
PUP;
Gabi, Ioana (7ani) si Ilinca (8 saptamini)
Mayane spune:
Citat: |
Citat din Andutza_B A! Am fost trecuta la listuta ca fiind nascuta in '79 , dar eu sunt nascuta in '81. Nu e important, nu fac parte din categoria persoanelor care se tem de trecerea timpului, eu mereu ma bucur la ziua mea de nastere, dar ziceam asa... pentru corectitudinea datelor! Si, legat de acest subiect, o prietena de aceeasi varsta mi-a zis ca eu sunt mai batrana decat ea pentru ca am rate la banca si copil! Deci no comment! Ma duc sa imi hranesc dictatoarea (nu degeaba s-a nascut in 26 ianuarie :D ), revin. |
Scuze... Am luat cu copy/paste de undeva de mai sus sa nu stric alinierea si probabil am modificat doar ziua... Corectez si anul cand ma loghez pe userul comun (daca nu uit, ca si eu sunt in cursa pentru cea mai baba... si la varsta mea incep sa fiu tot mai prietena cu Alois...)
Sa vad cum o trec pe lista pe Mitsu-bishu... aia provocare!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
missmj spune:
irinuko mama ce speritura ai tras...mi s-a facut pielea de gaina.bine ca bebe e ok ! eu inca ii fac baie in living, si ma gandeam sa incep sa ii fac in baia mare,sa pun o masa acolo, ca a inceput sa arunce apa pe jos in living...parca incep sa ma razgandesc.
gabi , [red]lorich sper sa fie ca tine, sa fie mai sus de gat, si sa imi dai un na-na zdravan ! ma duc mai tarziu la vecina sa il cantaresc si sper sa mi-o iau
Carmen , mamica fericita de [red] bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
gabivalceanu spune:
IRINUKA, mami, ce sperietura!
Hai ca sunteti bine, apa a aplanat mult cazatura...
Pup,
G
mirela2 spune:
irina doamne fereste, cumplita intamplare, bine ca nu are bebe nimik
eu si acum le fac baie in chiuveta
am comandat un suport de bebe din cel ce se pune in cadita si cand l oi primi le fac baie in cadita
o sa fie greu cu statul aplecat ca o s o punem in cada mare, dar macar voi avea 2 maini libere
missmj dormeau in carucior si caruciorul era in fata mea, din cand in cand mai miscam caruciorul ca sa creada ca suntem in mers afara, pai altfel nu pot face nimic
santaj
Robert cum ma vede ca plec se pune pe urlat
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)