Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

walkiria,
Cel mai bine vorbeste cu doctorul tau. De spirulina nu stiu ce sa zic. Sunt anumite plante in sarcina care nu fac asa de bine!
Spre exemplu am aflat ca n-avem voie echinaceea care e buna ca imunizant impotriva racelilor.
Mie Q10 mi-a dat dr.Uscatescu de la Fundeni. Stiu ca in afara de beneficiile aduse pielii si vaselor este de asemenea un bun imunizant. Eu n-am mai racit de 8 luni de zile in conditiile in care am trait si circulat printre oameni raciti care stranutau si tuseau.
Rau nu are cum sa-ti faca dar vorbeste si cu doctorul tau!
Cu greturi ma confrunt si eu si numai dau sfaturi ca nimic nu functioneaza. Ce n-am incercat e ceaiul de ghimbir!

+7
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Georgia, si eu ma gandeam sa iau Q10, dar am zis sa mai astept pana diseara cand o sa maerg la gineco sa vad ce parere are doctorita mea. Imi zicea soacra mea sa iau si spirulina. Ce parere ai?

Bella, saracuta de tine . Am inteles ca tin pana pe la 12 sapt greturile
Pe mine inca nu m-au luat, nici nu vreau sa ma gandesc, ca eu trebuie sa vin si la munca neaparat, sunt singura pe departamentul meu si chiar nu imi permit sa lipsesc nici macar o zi, ca blochez aproape tot. Iar pe sefi nici nu i-am anuntat inca, ca sunt gravi.

In rest eu sunt bine, simt decat o presiune pe uter si ma dor sanii. Cam atat.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Roaga-te la Dumnezeu sa nu ai greturi crede-ma ca nu am mai intalnit niciodata asa ceva
durere de sani si presiune in uter si eu am simtit, chiar am avut dureri de burta cam 2 sapt probabil cand sa cuibarit bebe acolo.
daca o sa ma tina pana la 12 sapt greturile am incurcat-o sincer va zic. oricum am inteles ca nu sunt in fiecare zi atat de rele.
da pe mine daca ma ia de noaptea sau vomit dim mi sa terminat ziua.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

walkiria,
Cel mai bine vorbeste cu doctorul tau. De spirulina nu stiu ce sa zic. Sunt anumite plante in sarcina care nu fac asa de bine!
Spre exemplu am aflat ca n-avem voie echinaceea care e buna ca imunizant impotriva racelilor.
Mie Q10 mi-a dat dr.Uscatescu de la Fundeni. Stiu ca in afara de beneficiile aduse pielii si vaselor este de asemenea un bun imunizant. Eu n-am mai racit de 8 luni de zile in conditiile in care am trait si circulat printre oameni raciti care stranutau si tuseau.
Rau nu are cum sa-ti faca dar vorbeste si cu doctorul tau!
Cu greturi ma confrunt si eu si numai dau sfaturi ca nimic nu functioneaza. Ce n-am incercat e ceaiul de ghimbir!

+7

pai si ceaiul asta de ghimbir e recomandat in sarcina? ca acum il pun pe al meu sa il cumpere. orice sa ma simt mai bine.
acum stau cu bratari de rau pe maini, sunt bunicele da nu 100% eficiente
daca or sa ma mai tina asa de rau cand ma duc la dr pe 4 il oblig sa imi de-a ceva de greata ca doar nu o sa stau in casa o luna jum.
el mi-a zis ca pastile de greata se dau doar in cazul in care nu mai iei in greutate, da sincer daca mananc mai nimic cum sa ma ingras?

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

bella, te inteleg f. bine.
Si eu ma lupt cu ele, insa nu vomit inca.
Ceaiul de ghimbir se poate bea in sarcina... sa nu faci insa excese. Stiu ca exista si acadele cu ghimbir. Stiu ca e bun si pentru raul de mare.
La mine mai functioneaza daca am mereu ceva in stomac: un stick, ceva biscuitei sarati, o bucatica de paine. Nu mult, doar cat sa pacalesti greata!
Si incearca sa bei cat mai multe lichide!
A... si eu ies pe balcon la aer si respir adanc si mi-e mai bine!
offf. altceva nu stiu ce sa-ti mai recomand!
Eu ma bucur cand am greturi ca inseamna ca merge bebe bine si creste!
Azi spre exemplu nu le-am avut inca si-s putin ingrijorata... dar am si tot rontait cate ceva de cand m-am trezit!
poate-ti trece greata!

+7

Mergi la inceput

azi am incercat si eu metoda cu mancatul ceva dim inainte sa ma dau jos din pat si nu ma ajutat

acum vad ca sunt bine...ma rog ma mai ia ameteala din cand in cand da dupa ziua de ieri sunt inca un pic panicata. o sa ma duc pana la mag pe jos sa vad cum ma simt

si eu sunt constienta ca daca mi-e rau e bebe bine da asta nu e o regula, am doua prietene care nu au stiut ce sunt alea greturi in sarcina, una e deja in 6 luni si cealalta are copilu de 1 an jum super sanatos. deci nu e o regula daca mi-e mie rau e bebe bine.
e cu ajutorul lui Dumnezeu trecem noi si peste greturi si or sa ramana doar o amintire neplacuta

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi fetelor pt pm-uri
am pus poze

bun venit fetelor noi!!!!!!!!!!!!!!!!
sedere placuta bebei sanatois!!!!!!!!!

si eu am inceput cu greturile ma dor sanii de mor si eu simt presiune in burta.........

walkiria..............

la intrebarile tale

da eu am slabit 7 kile in 3 luni jumate ca nu puteam manca.......

vitamine am luat tot din cauza asta.....

iar pe rrestul nu ma pricep

de tremurat e ok

sunt o groaza de schimbari hormonale in sarcina, corpul tre sa se obisnuiasca cu sarcina...vezi sa nu ai cadere de gilcemie sau nus tiu, dar ametelile sunt ok, pana la o anumita limita, bineinteles.........

ps beti multaaaaaaaaaaaaa apaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
trebuie!!!!!!!!!!!!!!

noua ne ies caninii si maselele deodata si e criminal...........
ma omoara,..........cu tot cu nurofen/chamomilla si toate cele........
s-a trez azi dimi la 6 , nicodata nu s-a trezit la ora asta.........si azi nopate trezsiri fara numar....................offfffffffffffffffff

asa ca daca lipsesc..........am inca un pui urlcios in casa.........................

o zi frumoasa va doresc!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any1978 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

buna fetelor!
bun venit noilor gravidute! sarcini usoare si la termen cu sanatosi!

fetelor, eu nu am mai scris de mult pentru ca asteptam prima eco cu nerabdare! am fost ieri la eco si am aflat o veste foarte grea: am 4 embrioni: cate 2 gemeni monozigoti.
nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar eu am obtinut sarcina prin fiv, cu 2 embrioni de ziua 3. se pare ca s-au prins amandoi si s-au divizat. situatia este foarte dificila pentru ca dr mi-a spus clac ca sansele sunt zero cu 4, mai ales ca sunt monozigoti. singura sansa ar fi sa fac reductie embrionara la 2 pentru ca ceilalti doi sa aiba sanse de supravietuire.
nu pot sa va spun in ce stare sunt!!! nu reusesc sa ma linistesc, nu pot dormi, imi vine sa tot timpul.
in romania sunt putini doctori care fac aceasta procedura si cei care o fac nu prea au experienta, asa ca as incerca in afara, dar nu stiu unde sa ma adresez. mai am putin timp si trebuie sa ne hoaram!
daca cumva stiti pe cinava care sa fi fost in situatia mea sau intr-o situatie similara si stiti cum a reusit va rog ajutati-ma!

Emily 7+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

buna.poti lua legatura cu clinica promed system bucuresti pt ca ei colaboreaza cu o clinica din grecia care iti poate rezolva problema

Mergi la inceput

any1978,UM 10.02.2011, DPN 17.11.2011

Mergi la inceput

fetelor daca va zic ce am mancat o sa spuneti ca sunt tra la la da ce sa fac daca asta a vrut bebe si greturile

supa la plic de pui si spaghete milaneze si am mancat si o tona da ma simt bine, momentan nu mai am greturi

samburelul meu

Mergi la inceput