Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor o intrebare...defapt o mica sperietura

am fost la baie si am gasit pe chilot secretie multa alba nu elastica normala. e normal? sau trb sa il sun pe dr sa ii zic? da a fost multa nu asa o picatura

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Bella, si eu am secretii din astea, de fapt sunt ca un fel de apa. Eu iau si Utrogestan. Am intrebat doctora si a zis ca e in regula.

Emily tinem pumnii sa fie bine, orice decizie ai lua.

Nu stiu daca am apucat sa va zic ca am fost la doctor. Ne bate inimiora cu 117 batai pe minut. E in grafic bebe.
Eu in schimb am inteles ca am un hematom destul de urat , o dezlipire/nelipire a placentei, ceva de genul asta. Tb sa iau Utrogestan la 6 ore, omega 3 si 6, vitamina E.
Sper sa fie bine... Parca a mai fost cineva in situatia asta dar nu mai retin cine, imi cer scuze.

Asa... sa raspund si eu : am ameteli la greu, stari de voma nu prea, cred ca am luat deja 1 kg

Bun venit noilor gravidute. Ce-mi place ca se umple listuta!!!

Va pup. Ma intorc la treaba.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

mi-e nu mi-a dat utrogestat decat la nevoie...daca ma doare burta etc.

vreau sa imi fac abonament la inot da trb sa il intreb intai pe dr din ce luna ma lasa sa ma "balacesc" :D eu ma simt extraordinar dupa ce inot si stiu ca e super benefic pt sarcina, pt bebe si pt mine sa nu ma ingras ca purcica

mai vine cineva? fetele din buc? eu vreau sa ma duc la rin grand hotel ca e langa mine si au o super piscina

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hop si eu, prezenta pe ziua de azi. Da' m-am cam pierdut in ce am citit din urma.

Bun venit noilor burtici! Daca nu ati fost trecute pe lista, va rog sa dati o strigare (iar) cu datele voastre ca sa nu mai rascolesc din urma.

Eu is bine, da' n-am noutati ... aaa, ba da, mai am fix o sapt. pana la prima eco .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Maryela, eu eram cu hematomul.
La mine s-a resorbit dar era micut oricum ( 7 mm).
Am avut si la sarcina anterioara ( cea oprita in evolutie).
Mai cunosc pe cineva care a avut 3 dar acum e bine... in 5 luni.
Pentru hematom eu am luat utrogestan, aspenter ( il iau oricum dar e f. indicat in hematoame dintr-astea), vitamina e si No spa ( pentru irigarea uterului).
Tie nu ti-a dat doctorul tratament?

+7
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Bine-ai venit brambu!

+7
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamiron spune:

Fetelor voi aveti dureri de burta tranzitorii? Simt asa ca si cand mi se strange burta si am o usoara durere....care de obicei ma lasa repede. Mai exact un fel de discomfort pronuntat, pe peretele anterior al burticii.
O fi bai?
Azi am simtit mai tare dupa ce am stat vreo ora in gradina si mi-am sapat lalelele. O fi de la efort?? Sau din cauza ca am avut contact sexual aseara (primul de cand am aflat ca sunt gravida)??

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgia -

Chiar ca bine am venit, acu' m-am adunat de pe drumuri, am fost in parc cu fata.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna seara ........... acum am reusit sa intram si noi.
de cand am disparut de aici........am fost plecata in vizita la bunica mea cateva zile si de vineri s-au instalat starile de vomat dimineata.......care mai nou ma tin pana pe la 2 dupa masa........abia astept sa treaca perioada.........
felicitarii noilor gravidute si felicitarii celor care au auzit inima lui bebe
am si eu o intrebare........ma pregatesc sa bag la cuptor peste de apa dulce si vroiam sa il stropesc cu vin alb.............doar un pic sa ii dea gust, e vreo problema ca are vinul alcool????
stiu ca nu am voie, cu bianca nu nici macar nu am gustat decat bebe fara alcool, cdar acum chiar imi e pofta de peste la cupor si vinul ii da un gust bun .
poate imi da-ti si mie un sfat......pana nu il bag in cupor
Petro abia astept sa mergi la echo

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

georgia sper sa se elimine cat mai curand hematomul.
bella stai linistita, este normala scurgerea.
sa iti faci griji daca te jeneaza scurgerea si daca devine galbuie, atunci sa suni neaparat la doctor.
eu in sarcina cu Bianca am avut scurgeri apoase pana in ultima luna......dar cele normale in sarcina. si ai grija de tine.

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput