Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

buna dimineata gravidutelor

Fetelor nu stiu daca am mentionat in primul mesaj trimis ca sunt la prima sarcina...ei bine, am si eu cateva intrebari pt voi:

- voi ati slabit de cand ati aflat ca sunteti gravi? Eu cred ca am dat vreo 3 Kg jos de la ultima menstra, nu prea am pofta de mancare, insa mananc fortat. Nu as manca mai nimic.

- ati inceput deja sa luati vitamine? Eu am sunat doctorul si mi-a zis sa iau decat acid folic de 5 mg, abia in seara asta ma duc prima data la cabinet la ea...sper sa imi dea ceva vitamine, ca de hranit nush cat ma hranesc eu.

- este vreo graviduta aici care nu mananca carne? De un an de zile am renuntat la carne (maanc de fapt numai peste) si mi-e teama sa nu il las pe bebe fara proteine, cu toate ca la analizele din februarie mi-a iesit ca stau bine cu proteinele. Voi stiti ceva in legatura cu asta?

- si ultimul lucru, de ieri am asa un tremurat in mine, de parca nu am mancat si nu am baut apa toata ziua. Doar ca am si mancat si beau cate 2 l de apa pe zi.

Cam astea sunt intrebarile mele pt moment, per ca nu v-am plictisit prea tare

Va multumesc pt primire!

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Multumesc ca m-ati adaugat pe prima pagina!!!!

Ce bine ne mai sta acolo

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Buna fetelor. Am o rugaminte, am incercat si eu sa bag la semnatura cate saptamani am dar nu am reusit.
Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.

[gravi5saptamani]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna fetelor,
Mie analizele de trombofilie mi-au iesit mai rau sub tratament.
Adica Proteina C care era problema la mine a scazut si mai mult.
Tratament mi-a dat in plus followise.
Dati-mi si mie userul comun si parola.
Am pus niste poze in album si vreau sa le pun si pe userul comun.
Va pup!

+6
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

bellasamoyed si eu sunt tot la prima sarcina si mananc tot asa rau,iar cu carnea am mari probleme si eu.mai mult peste si ton de peste.De slabit am slabit si eu,pe langa faptul ca eram slaba si inainte!nu cred ca e vre-o problema,ne revenim noi pe parcurs!eu iau deocamdata doar acid folic si fier.de la 3 luni iau si calciu,in rest nu-mi da nimic in plus doar daca la analize arata ca imi lipseste ceva.
albertje da este un moment de nedescris fiind si la prima sarcina mi-au dat lacrimile!
o zi buna si bun venit noilor burtici

7+

Mergi la inceput

raldi, trebuie sa pui doar gravi intre paranteze patrate si apoi scii 5 saptamani.

+7

Mergi la inceput

walkiria, nu cred ca e o problema ca nu mananci carne... eu nu puteam s-o vad si doctorul mi-a zis ca bebe ia din rezervele mele
in plus am o vecina care e vegetariana si a fact doua fetite superbe
eu iau o gramada pe langa acid folic: Q10, C, calciu, magne+b6, aspenter si mai nou followise dar asta e pentru trombofilia mea.
tremuratul si senzatia de sfarseala poate fi o lipsa de fier... la mine asta a fost dar mult mai tarziu in sarcina ( pe la 5 luni)
eu de slabit n-am slabit, mi-e chiar frica sa ma urc pe cantar pt. ca eu cred ca am luat vreun kg.

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raldi

Buna fetelor. Am o rugaminte, am incercat si eu sa bag la semnatura cate saptamani am dar nu am reusit.
Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.

5+

Ia cu copy din mesajul meu, sau scrii intre paranteze gravi si restul adaugi sapt. de sapt.

Bine ai venit

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetelor

de la ora 3 noaptea sunt in greturi imi vine sa mor, dim cand m-am trezit logic ca primul lucru a fost sa bag capul in chiuveta da macar dupa m-am linistit acum sincer sper sa ma tina mai mult.
ma enerveaza ca nu pot sa imi mai desfasor activitatile zilnice, parca mi-e frica sa plec din casa ca sa nu mi se fara rau cand conduc sau la birou

mai vreau si eu ceva remedii pt greata va rogggg

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Georgia, si eu ma gandeam sa iau Q10, dar am zis sa mai astept pana diseara cand o sa maerg la gineco sa vad ce parere are doctorita mea. Imi zicea soacra mea sa iau si spirulina. Ce parere ai?

Bella, saracuta de tine . Am inteles ca tin pana pe la 12 sapt greturile
Pe mine inca nu m-au luat, nici nu vreau sa ma gandesc, ca eu trebuie sa vin si la munca neaparat, sunt singura pe departamentul meu si chiar nu imi permit sa lipsesc nici macar o zi, ca blochez aproape tot. Iar pe sefi nici nu i-am anuntat inca, ca sunt gravi.

In rest eu sunt bine, simt decat o presiune pe uter si ma dor sanii. Cam atat.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput