Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

La Multi Ani Jeremy!

Ardeiash, am descoperit si eu acum evenimentele legate de flori... suna tare bine;

Legat de BBQ vad ca stati tare bine cu organizarea;
daca mai e ceva de facut/adus, putem incerca si noi (m-as fi oferit mai devreme, dar n-am mai prea ajuns pe net in ultima vreme)
...de exemplu ceva fructe? ca sunt bune si sanatoase si pt copii, merg si de post...

Pe duminica! (sper sa revina vremea la cum a fost week-end-ul trecut)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

o zi buna fetelor,

citesc pe aici despre pregatiri intense legate de BBQ .

la urmatoare intalnire pe care o organizati sigur o sa vin si eu sa va cunosc. De data asta m-am miscat ff incet, pana am apucat eu sa citesc ce si cum, pana m-am dumirit nitel, acum e cam tarziu ... voi aveti deja totul organizat si in afara de asta, nici nu cunoasc pe careva din voi mai bine ca sa ma introduca putin in atmosfera .

va doresc sa aveti o vreme super duminica, ca si pana acuma dealtfel, poate o idee mai calda si sa va simtiti nemaipomenit impreuna! daca faceti poze poate puneti vreuna pe aici pe undeva .

9 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Am scris si pe fb. ca pana la urma venim si noi la bbq..
Multumesc la toate fetele pt sustinere!
Mady nu ma simt mai bine , prima epidurala nu si-a facut efectul, ceea ce era de asteptat, cica abia dupa a doua,si a treia e posibil sa simt ameliorare..Ce sa fac ma chinui asa tot pe pastile o tin..Cand e vreme urata parca ma supara si mai tare.. Mai vroiam sa te intreb ceva da poate vb la bbq!
Nino daca chiar nu ma simt in stare sa vin , iti decontez banii nu-i prbl!
Prixy n-am ajutoare din pacate...M-a ajutat soacra atunci cand s-a intamplat procedura ca eu chiar eram ca si drogata si nu eram in stare sa am grija de copii.. in rest tre sa ma descurc singura..Auzi eram curioasa daca l-ai intrebat pe sot daca-l stie pe cumnatul..
Bianca poate ne vedem odata la o cafea , suc ..nu stau foarte departe de Zoersel, asa ca sa-ti faci curaj sa le cunosti si pe celelalte fete..

va pup pe toate si ne vedem duminica!
Poate avem iar noroc si e vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

diana, da... suna bine. eu nu stiu daca pot ajunge :(

mady: deci cumperi tu paine pana la urma?

fetelor, sunt tare dulci copilasii vostri ,, nu ma mai satur sa-i admir pe feisbuc. toti... de la cel mai mic pana la cel mai mare...

abia astept sa va vad duminica fetele.. . mai ales ca tre sa fac cinste. sunt tare fericita sa va anunt ca am intrat si eu in campul muncii ... sunt , adevarat, subalternul tuturor.. insa sunt super multumita ... am 2 colege directe care sunt super de treaba ... nici nu ma asteptam sa am asa noroc...., amandoua-s poloneze.. ca deja e un must sa invat poloneza ... stau cu ele mai mult decat cu familia .voi semna saptamana viitoare contractul , abia astept

cred ca de la optimism mi se trage .. bunul Dumnezeu mi-a dat un Paste fericit ;)

va imbratisez cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Ninia cu mare placere! cum lucrez in Bruxelles trec zilnic sau aproape zilnic pe langa tine. Poate sa imi lasi un pm si sa imi spui cand ai fi tu mai disponibila.

Ardeiash (inca nu va cunosc pe nume)felicitari pt job! in ce domeniu lucrezi?

si fetelor am o intrebare, voi stiti cum e cu slujba de Pasti la biserica romaneasca din Bxl? ma refer ca si atmosfera...ca am auzit tot felul de pareri contradictorii. Parca n-as bate tot drumul doar pt imbulzeala

sa aveti un weekend frumos

9 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, bonjourici din Bucuresti!

Vremea e naspa, ne mai plimbam si noi printre doua ploi, orasul e mai curat decat ultima oara, copiii se plictisesc, se joaca la DS-uri si vor acasa, eu m-am rasfatat la cosmetica, Bogdan se amuza copios de Comedia Umana, versiunea romaneasca si amandoi urmarim cu interes Moni&Iri story ()!

Great holiday, nu? speram sa fie mai frumos saptamana viitoare, macar la Vulcanii Noroiosi sa ajungem.

Am un plafar aproape de casa, scrieti-mi daca vrei sa va iau ceva, e usor sa va aduc cate ceva, daca aveti nevoie, atata timp cat nu e prea voluminos.

Distractie placuta la BBQ, imi pare rau ca nu putem fii si noi cu voi!

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ardeias, felicitari pentru job!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Ardeiash,da,iau eu paine.
Am vb cu Ninucu si am fost sa o comand deja,maine deci o aduc direct din cuptor.
Felicitari pt job,bravo si sa-ti fie bine acolo!

Virginia,te pup,ai grija de tine!Vb maine.

Nora,vacanta placuta,voi sa fiti sanatosi ,ca are si Romanica farmecul si pitorescul ei,la fel si povestile din targ.

Bianca,e pacat sa nu vii si tu,nu ai nevoie de nicio introducere,crede-ma,vino numai si o sa te simti de-a casei cat ai clipi.

Mai,simt ca imi explodeaza capul de durere,de vreo cateva zile sunt asa.Am fost marti la un interviu,proaspat spalata pe cap si ferchezuita,am ajuns in Bxl cu jum de ora mai devreme la locul faptei,frig tata si ploaie si niste vantoase de mi se intorcea umbrela pe dos,de acolo mi se trage.Eu si asa sunt baba-harca cu vesnice dureri de cap,da' asta mi-a pus capacu'.Sper din toata inima sa fiu bine pt maine,abia astept sa va vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Diana, eu zic ca te-ai gandit foarte bine referitor la fructe! Noi le adoram si avem in permanenta cand iesim la plimbare, ceva de rontait!

Ardeiash, felicitari pt job!!!! De abia astept sa ne povestesti mai multe maine!

Nora, concediu frumos acasa! Multumesc pentru oferta, dar si mama e acasa si daca am nevoie, imi ia ea!

Bianca, si eu sunt noua pe aici si am regretat cand am ratat bbq din septembrie! Asa ca vino si tu maine si asa ne vom cunoaste mai bine! Referitor la slujba de Paste de aici, eu nu am fost decat la biserica din Place Ste Catherine si acolo e asa cum zici si tu,multa imbulzeala...poate la biserica cealalta e mai rezonabil, dar nu stiu detalii, poate te ajuta celelalte pralinute!

Ninia, ce ma bucur ca vii pana la urma! A, sotul s-a uitat imediat ce i-am povestit pe net si a ramas impresionat de lista lunga de publicatii a cumnatului, dar a zis ca , din pacate, nu il cunoaste. Dar s-ar putea sa il cunoasca pe sotul tau! Adica nu direct, dar cum ei au multe proiecte cu compania sotului tau, a zis ca sigur a colaborat cu el...

Mady, of, speri ca pana maine sa iti treaca durerea asta de cap, ca sa poti veni! De abia astept sa te cunosc si pe dulceata de Marie! P.S. Tin pumnii strans, strans pt interviu!!!!

Fetelor, va pup si ne vedem maine!!! Sper ca vremea sa tina cu noi!!!Pupici!!!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

cu fructele...n-am mai ajuns sa le luam...
dar ne revansam la urmatoarea intalnire - ne anuntam si noi mai din timp si ne organizam.

Ne-am bucurat mult sa revedem pralinute mari si mici!
Si ne-am simtit tare bine!

Imi pare insa foarte rau de vestile triste pe care le-am aflat
Mady, sper ca esti ok si ca nu e nimic grav!
Ingrid... nu cred ca exista cuvinte care sa poata aduce alinare. Imi pare tare, tare rau ca s-a intamplat asa.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput