Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 6
miri_mik spune:
Dragele mele dragi,
Ma bucur ca -am vazut, ma bucur ca inca mai exista energia necesara s afacem un efort sa ne reunim, ma bucur ca inca ne mai tine ceva impreuna in afara contactelor virtuale.
Am sa incep prin un LA MULTI ANI! Floriilor noastre! nu stim exact cate sunt, dar le doresc din suflet (Vio inclusiv) o primavara frumoasa si insorita si plina de dragoste!
Apoi, cu admiratie sincera, un MULTUMESC pentru NINA si MIHA. Ati facut un efort incredibil ca toata lumea sa se simta bine si fericita ca a 'evadat". stim cu toatele ca si voi aveti o viata plina si complicata si cu atat mai mult va admir efortul!!! Si promit ca cu proxima ocazie ne vom ocupa noi de voi si voi veti savura!!! NINA, muuuuuuuuah! MIHA (cu toate ca blugii au fost o scuza si ca oricum areti beton, asezata sau nu) muuuuuah! S-apoi trebuie sa laud ajutorul copiiilor, care au fot foarte ocupati sa nu ne stea intre picioare! I-am vazut doar punctual, la masa si la tort! Sunt mari, ce mai si responsabili!!!!
TATAIE LALEA (hihihi) aspre felicitari pt ceafa bronzata la gratar (adica vorbesc de feliile de carnitsa):) si la urmatorul sa fiti tot acolo ca tare bine va iese socoteala!!!
Apoi, ARDEIASH, sa te bucuri de noua slujba! Sa ramai entuziasmata pana in capat, si sa-ti implinesti cele mai profunde dorinte8 Ai muncit mult, iti doresc sa culegi roadele insutit!!!
PRIXI, ma bucur ca te-am cunoscut! Cu toate ca sunt uneori dificil accesibila, cum ti-am spus din primele replici, sunt cu gura mare, dar cred ca inima depaseste dimensiunea dintilor. Nu l-am cunoscut pe fiul tau, dar i-am facut o poza! Bine ai venit, oficial, printre noi, si stai aproape, vezi ca suntem de treaba!
DANIELANA, dupa ceai, iti servesc si prajitura: te-am certat ca ne esti draga si pt ca ne pasa. daca nu ne-ar pasa, nu ne-am perpeli ca nu avem vesti de la tine. Stiu, exista varianta telefon, dar stim cu toatele ca daca nu vrem sa fim gasite sau nu vrem sa comunicam despre noi, nici telefonul nu ajuta. Si in plus Arthur e atat de frumos si mare si shugubats! e inadmisibil s anu ne mai povestesti despre el!!! Pup! si poate poate reusim sa ne autoinvitam sa vedem magarushii (imi plac mie de mor, nu de alta)
TANIA, tu esti ca o adiere de prospetime! Sa dea Domnul sa am intelepciunea si moderatia ta peste cativa ani! Esti un model! In toate sensurile, si ma bucur enrom de fiecare data cand te vad desi mis e strange inima ca au trecut vremurile de cafea si alte cele.... totui, poate poate... Muuuuuah!
ANITA, esti stralucitoare! Si bombonica roz e o delicioasa! Nu-mi vine sa cred cat e de mare si ce bine sutneti adaptati noii situatii. imi imaginez ca oboseala creste progresiv, dar vin ele vremuri mai bune si mai calme:) Deja e bine ca Ilinca doarme bine, iar Maria..; nu-mi revin cat e de mare!!!
LUCICA, uite, ce nu te-a daramat, te-a facut mai puternica, mai increzatoare in fortele tale si infinit mai "happy"! that's our girl!!! iti doresc sa ai o prima zi de servici care sa-ti dea sentimentul: yes, this is it! Here I go!!!
FLORINELA, ma bucur ca te-ai alaturat gashtii de nebuni de legat care se dau in vant dupa porcushori cu creveti la gratar:))) Daca reactia mea vultureasca te-a socat, nu iti era adresata direct, ar fi receptionat-o oricine probabil dat fiind faptul ca domnul sot nu s-a sesizat. mai lucram la faza de adaptare cu... bbq-ul nu e de distractie, e pt ascutirea simturilor de "rambo"... adica trebuie sa-i auzi pe copiii in jungla cea mai jungla si sa reactionezi ca atare:) deci... voila, cam asa functionez eu cu 3 pitici "ghitsuni" dupa mine:) (ps, poate-ti da luci cartea s-o citesti, eu am ramas fara exemplare...)
CARMEN, Mi-a ramas sufletul "spart" la telefonul tau. nici nu-mi imaginam ca oate sa coste atata... m-am facut eu tsandari de ciuda:) am niste poze cu Lorena de-ti vine s-o rontsai!
SCUMPI, iti sta bine de tot cu freza scurta! Sper ca ti-a trecut carcelul la picior, si am si pt tine niste fotografii cu Sebastian. E mare si frumos si cuminte foc! Esti o norocoasa si o fericita, si daca iti place procesul tehnologic, poate il faceti pe nr2:)
VIRGINIA, NINIA, aveti niste copiii absolut deliciosi si temerari! fotografii garla! Pe Matthias nu l-am prea prins, dar era ocupat cu tati. cred ca doar la scena tortului l-am lipit pe o poza...
CARMEN, mi-a ramas pe suflet capshunica de pe iutsa:) si cat esti de vesela si de draguta:) pi gustul nostru:) tine-o tot asa!
Fetelor, nu stiu exact cine erau persoanele mai in varsta...poate ma lumineaza si pe mine cineva:))
Sper din suflet ca nu am uitat pe nimeni (baietii se exclud) si ca ne vom revedea curand - poate la un karaoke, cum propunea chiar swa....) Asa ca fac o propunere, pe 29? cum vi s-ar parea?
Pana una alta, duty calls... inca doua vorbe in viteza ,absentilor: NORA si ANTO care se distreaza prin Ro, si MADY care nus e distreaza asa de bine prin spitale, ne-ati lipsit! Data viitoare sa fiti p'acolo!!!!
Si-am mancat o banana (doua muscaturi) si-mi vine sa ma arunc pe geam, dar mais tau pana am un motiv serios..
MUUUUUAH!
miri_mik spune:
Draga Ingrid,
Dumnezeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa va linistiti sufletele...Multa putere si curaj!
carmenstefi spune:
scumpe pralinuteee,
va imbratisez cu multa caldura ,intalnirea a fost nemaipomenita si toate multumirile pt organizatori
si dupa cum am aflat un moment trist pt fam.lui Ingrid,Dumnezeu sa-l odihneasca pe bebe Lucas si multe putere sa aveti
carmen si stefi
ardeiash spune:
probabil ca Doamne -Doamne i-a scurtat o suferinta ulterioara mult prea mare . Ingrid, va doresc multa putere.. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Lucas!
daca putem face ceva pentru voi, te rog doar spune-ne
ardeiash spune:
nina, miha... si bunicu.. va pupazez manusitele ale harnice .. sarumana .. impecabil. ca de obicei
fetele, va multumesc mult pentru urari . m-am bucurat sa va vad atat de multe ieri.. superbe toate sunteti. .si sexoaseeee.... imi pare rau ca nu am fost in formatie completa .. si le pup dulce pe absente.
mady : multa sanatate-ti doresc. sper ca nu ti-ai facut griji in plus .. si cu painea
rorut: imi pare rau ca n-ai venit sa ne-o prezinti pe printesa... speram si eu acolo intr-un colt mic ..
nora si anto.. super .. romania..
miri: sar'mana de urari... sincer, nu sunt foarte entuziasmata (si este un sentiment tare greu de digerat)... cred ca mi-e frica sa nu se sperie visul meu cel frumos.. sau ma gandesc la trenurile pierdute nu cu mult timp in urma .. nu stiu exact ... mai am de luptat inca mult /// dar sunt pozitiva
MadyG spune:
Ingrid,am ramas muta cand am auzit vestea.Imi pare foarte rau,fie ca bunul Dumnezeu sa va dea putere si alinare in aceste momente cumplite.
MadyG spune:
Va multumesc din inima pt gandurile bune!
Sunt acasa de ieri dupa-amiaza si sunt bine,multumesc lui Dumnezeu.Am fost internata la Neurologie,toate investigatiile au iesit bine,a fost un "atac de migrena",Chapeau OLV Aalst,profesionisti,conditii excelente,totul la superlativ.
Regret din suflet ca nu am fost duminica,poate data viitoare.
Ardeiash,m-ai ghicit,mi-am facut niscai griji,dar mi le-a risipit Nina,apoi s-a aranjat totul si cu tanti de la mine din sat.Eu imi faceam probl ca am incurcat-o pe ea,iar ea isi facea probl pt ca din greseala a dat painea unei doamne cu numele Herman,apoi si-a dat seama si cand m-am dus azi era toata incurcata ca nu avea sa-mi dea painile,i-am zis ca nu le mai vreau ,ci vreau cate una pe zi,daca se poate.