Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nina, cum spuneam si pe facebook venim si noi la bbq pe 17 ... ma bucur tare mult ca pot sa va vad.. noi mancam numai peste pt ca e post si de aceea nu vrem sa te deranjam , ne vom aduce singuri daca nu deranjam prea mult. vom cumprara somon si creveti din aceea mari , gambas,
fetele, daca mai e cineva care doreste sa manance somon si gambas va rog sa-mi spuneti acum sa cumpar mai mult.. sa nu ne trezim acolo cu pofte iar noi nemancati

nina.. te ajut la cumparaturi cu drag

un we placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Fete,legat de BBQ am facut o listutza cu ce trebuie si in mare parte e rezolvata.Miha a cumparat deja carbuni si plasticale(pahare,farfurii,tacamuri,servetele,etc),eu voi cumpara carnea si legumele iar pt bauturi propun sa aducem fiecare ce stie ca bea si cat...asa am facut mereu si e mai bine pt ca nu totdeauna nimerim gusturile fiecaruia.Deci fiecare aducem de baut ce ne place(inclusiv pt copii).Acum ramane de cumparat paine si ceva dulce...cine se ofera?Stiu ca s-a oferit Roxana(prixi) si Carmenstefi sa ma ajute la cumparaturi si le multumesc,dar a ramas f putin de luat caci a cazut bautura...doar paine si dulce avem nevoie!hai sa ne hotaram clar cine ce aduce!astept propuneri:)

Ardeiash,merci de oferta cu ajutorul pt cumparaturi dar am cu cine merge...ma ajuta japonicile ca oricum trebuie sa fac cumparaturi si pt ei...dar poate ne vedem acolo??
cand mergi?eu vineri dimi .

Tre sa fug acum ca treg copii de mine sa iesim afara...daca aveti intrebari cu privire la BBq nu ezitati sa ma intrebati!

pupici grasi si un week-end splendid va doresc!

Mergi la inceput

nina nu pot vineri dimi, imi pare tare rau .. dar ma bucur ca te ajuta cineva. multumeste la japonici din partea noastra
eu voi merge sambata dimi cred...

pot cumpara eu paine ca doar e brutaria la 2 pasi de mine ...si deschisa si duminica. o pot lua de dimi inainte sa plecam ... numa sa-mi spui cata trebuie ca nu stiu deloc numarul

daca v-au placut tartele cu capsuni de anul trecut pot cumpara eu cate doriti .. . mai au tarte cu mere sau cu mai multe fructe, eclere sau minichou-uri yammi yammi .. toate-s foarte bune, proaspete si ieftine
noua ne plac minichou-urile si eclerele in mod deosebit

fetele nu uitati sa-mi spuneti daca doriti creveti si peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Ardeiash, Nina mi-a spus ca pot sa iau eu paine si 2 tarte de la GB, ca asta era cel mai aproape de mine, dr nu e deschis duminica, deci luam totul sambata...Daca la brutarie sunt mai bune decat la GB, eu nu am nimic impotriva sa cumperi tu si painea si tartele...Deci Nina imi spusese sa iau o paine gri pt doamne si 4 normale de 800g si 2 tarte... mie imi place tot ce ai enumerat tu acolo si deci nu fac mofturi! Totul e bun! Sa imi spui cum facem, ca sa nu cumparam amandoua!
Si cu pestele...noi suntem tare doriti de un bbq si deci ramanem pe carne si legume! Saru'mana ca te-ai oferit sa cumperi!
Da Doamne sa fie soare!!!!

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

prixi, daca nina asa ti-a spus.. hai sa o lasam asa.. ca ea face bine socotelili sorry nu am vazut.. deci ia-le tu pe toate.. si mie-mi plac tartele de la GB

pup pe toate lumile
o saptamana usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti scumpe pralinuteee,
revenis dupa multe plimbari si musafiri,asa ca ne relaxam un pic pana duminica....eu am scris pe fb ca ajutam si noi ,acu am vazut ca are cine lua paine si dulciuri ,noi o sa ne bagam la niste placintele de casa cu mere sau strudele,sa le zic asa,iar ardeiash sa stii ca ma bag si eu la niste creveti,doar eu, ca sunt inneb.dupa fructe de mare dar nu multe,asa de degust.....soare sa fieee duminica
o saptamana frumoasa sa fei ,e vacanta la copii,eu profit alaturi de stef si bici. sa traiasca

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Sara buna gagice!Mai,hai ca am hotarat...sa nu venim cu prea multe ca e pacat facem asa: ((Copy paste de pe FB))

deci paine o sa o rog pe ardeiash sa ia ca a zis ca are brutarie langa ea si e deschis si duminica,asa ca le ia proaspete! tarte...roxana ia tu 2(diferite)si nu tre sa mai iei paine ca ia ardei! carmen face placinta si miri aduce un tort de cioco!Eu zic ca e de ajuns! Si inca o rugaminte am....va rog eu nu mai aduceti bomboane la copii ca si asa ma cert cu ei sa manance...daca vad bomboane,adio mancare!!
Cam asta e ...va pup si abia astept sa va vad!

PS: Florinela a zis ca face si ea neste brownie...
Miha a cumparat deja carbuni si restul de chestii...
Eu vineri iau carnea...
si gata!!!

Sa fie soareeee duminicaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Carmen,nu-i nimic,draga mea,esti asa draguta,iti multumesc foarte mult pt intentie si te pup!

Ninuc,paine proaspata si f.buna as putea sa aduc si eu,flamanda de la mine din sat face o paine...nebunie,alba,neagra,gri,toate nuantele.Pot sa comand si sa o iau chiar inainte de a veni,duminica.

Vreau sa fac si eu o praji,daca imi iese o aduc,daca nu,o sa zic ca nu am mai facut:))

Mergi la inceput

la multi ani fericiti lui jeremy.. ce repede a trecut timpul mamica de 3 baieti frumosi. sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei de la 100 de ani in sus
pup tot familionul

fetele amatoare de flori 1 expozitie florala la grand bigard http://rombel.com/evenimente/54682-floralia-brussels-8-aprilie-8-mai-2011.html si o parada superba de flori in olanda http://rombel.com/evenimente/54683-flower-parade-2011-16-aprilie-2011.html

mady: noi adoram painea neagra, la brutaria mea nu are... asa ca mai bine cumpara tu te rog.. abia astept sa mananc paine flamanda

carmenstefi : ok iti voi lua de gust creveti :)

aveti idee cum va fi vremea? ca e teribila la bxl, ploua cu soare, e frig de am impresia ca in curand va ninge

pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Astazi, al treilea muschetar de Miri, face un anisor! La Multi Ani, Jeremy, sa cresti mare si voinic si sa ii bucuri pe parinti!

Va pup pe toate si de abia astept sa ne vedem duminica la bbq!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput