Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 3
MadyG spune:
Dragelor,stiu ca multe din voi pleaca in Rom. in zilele urmatoare,as vrea sa va rog si eu ceva,daca se poate ,bineinteles,as avea nevoie de 1 sticluta de macerat glicerinic de mesteacan,asa ii zice,cred ca la magazine naturiste se gaseste, plus o sticluta de ulei de catina.Eu incerc sa vb si cu ai mei,poate gasesc o solutie sa imi trimita ei, nu vreau deloc sa va dau batai de cap in vacanta de Pasti,dar daca una din voi are interese naturiste din tara, atunci sa ma strecoare si pe mine pe lista,please,please,iubitele mele!
carmenstefi spune:
saluti scumpe pralinuteee,
ce vremeee,as dormi toata ziuaanu-i bun,imi caut ceva de lucruu...
Mady,cred si sper ca te pot ajuta eu ,joi imi vin niste preteni din rom. la noi si tocmai le faceam o listuta cu ce sa aduca,daca gasesc ceea ce vrei tu iti pot aduce si luam legatura ff rapid sa o primesti,chiar azi le voi spune
va servesc virtual cu o cafeluta si revenim,fug sa fac tema la scoala,cel mai greu e ora domnule,cum se zice cat e ora?e dezastru,tot timpul incurc cuvintele ...dar trecem si peste asta
carmen si stefi
MadyG spune:
Vai,ce bine,Carmen,ar fi extraordinar!Esti tare draguta,iti multumesc mult de tot!Maceratul de mesteacan este pt Marie,ii dadeam pt ca tuseste rau,dupa doar 2 zile am vazut ameliorare(thanks a lot Anuk).Insa aseara cand ma pregateam sa-i pun in lapte,doua maini stangi cum sunt,am spart sticluta.Si ulei de catina pt imunitate,are f multa vit.C.De ala iau si eu.
Si poate cu ocazia asta ne vizitam si noi,Marie o pomeneste mereu pe Stefi,sa stii,ma uimeste ca o tine minte,ca s-au vazut o singura data.
Antoanela23 spune:
Fetele noi maine zburam catre Rom, ne vedem dupa Paste, va pup si va urez sarbatori fericite, multa sanatate si cozonaci crescuti.
Mady, daca-ti mai trebe, da-mi un sms cu produsele acelea naturiste, daca am ocazia sa ajung la un astfel de magazin ti le aduc.
pupici la toata cutiuta,
prixi spune:
Antoanela, drum bun si sa aveti parte de un Paste fericit in Ro! Pupici!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Bianca77 spune:
Antoanela multumesc ff mult pt mesajul tau detaliat! si imi cer scuze ca apuc sa raspund atat de tarziu dar noi am fost plecati o sapt in italia.. na'ne-am luat si noi o mini- vacanta!
Si drum bun in Romania, sa va priasca acasa!
celelalte fete, va salut si va ! sa ma puneti si pe mine pe o listuta de intalnire, cand va mai intalniti ca sa apuc sa va cunosc si eu .
8 +
www.psychosomatics.be
Antoanela23 spune:
Prixi, Bianca, mersi .
Bianca, sa va fie de bina vacanta, Italia, ce frumos. Vezi ca se face un gratar pe 17 aprilie, e o ocazie f placuta sa cunosti fetele. Detaliile cred ca sunt in capitolul trecut pag 20.
Prixi, la bbq poti veni cu tot familionul din dotare, daca doresti, e loc acolo pt toata lumea.
pupici la fete
MadyG spune:
Anto,sa aveti drum bun si vacanta faina ,cu sanatate si voie buna, pup dulce si va doresc sarbatori fericite!Iti trimit sms daca nu rezolv cu naturistele.
Virginia,cum te mai simti?Imi pare tare rau ca ai asa probleme,sper ca esti mai bine,iti doresc multa sanatate si ai grija de tine!
Eu cam down ,saptamana asta am avut parte numai de scrisori prin care ma refuza cu mare regret,plus am ratat un superjob pt ca am fost proasta la interviu si am zis ce nu se zice.Nu-i bai,mergem mai departe.Noroc ca am cu ce imi ineca amarul,sambata primit un balotin mare cu oua de la Leonidas,cred ca mai am un sfert din el.Mon antidépresseur à moi...
carmenstefi spune:
saluti scumpe pralinutee,
scriu pe fuga ca am musafiri si numai pe drumuri suntem;
Madyy iti scriu cu un mare imi pare rau dar pretenii mei au fost in ultima zi la cump.si nu au intrat in naturiste ,au intrb in farmacii si nu aveau(banuiesc ca nu in multe)asa ca daca va incerca Antoanela ar fi bine-drum in Romania !!!!!,daca nu ,mai imi vin pe 7 mai iar o familie la noi si ma voi tine de ei sa-ti gaseasca,sincer si inca o data imi pare rau ,nici mie nu mi-au adus cam tot ce vroiam dar nui bai.
va pup pe toate si un wek cat mai mumos sa aveti
carmen si stefi