Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 14
Antoanela23 spune:
Seara buna, dragele mele,
Luci, La Multi Ani pentru Bianca. Sa fie sanatoasa si fericita.
Imi pare rau ca esti necajita, ai motive serioase, dar gandeste-te ca nu va dura la infinit perioada adolescentei rebele. Va veni o varsta la care va vedea dincolo de "batutul la cap" si va intelege ce trebuie sa inteleaga, nu ce-i convine. Te pupic si nu stiu daca ti-am zis dar erai tare bella la botez.
Nu mai am FB la serv, de acasa nu prea apuc sa intru, asa ca mai scrieti ce se intampla si pe aici.
Noi ne pregatim de vacanta, plecam miercuri. Si ca sa nu fie simplu, piticii mei sunt amandoi bolnaviori. Victor a facut un debut de bronsita, dupa mai mult de 2 sapt de tuse tratata iar Sonia a facut sapt trecuta 3 zile cu febra f mare, acum e ok termic dar a inceput si ea sa tuseasca. Azi au fost iar la dr, am avut noroc ca a lucrat pediatra noastra. Le-a dat tratament si sper sa fie bine. Oricum am emotii cu plecarea asta, daca as avea de ales as amana-o. Dar sper sa se faca bine puiutii si sa avem o vacanta frumoasa la soare, ca de abia o asteaptam si noi si copiii. Tineti-ne pumnii sa fim sanatosi, va pup si sa ne revedem cu bine,
dia_tm spune:
Lucica, LA MULTI ANI pentru Bianca!!!!
(sper cat de curand sa vina zile mai bune)
Ardeiash, am citit abia acum mesajul tau...
In final pe unde ati fost sambata?
La Bokrijk suna interesat, dar noi week-end-ul viitor suntem plecati prin alte parti.
Anto, multa sanatate!
Nu stiu ce se intampla in perioada asta... si pe noi ne-a prins destul de tare o raceala (sau ce-o fi), tocmai acum inainte de mini-vacanta. Sper sa treaca cat mai repede, dar din cate am observat chestiile astea nu trec prea usor...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
carmenstefi spune:
LA MULTI ANI COPIIII DE PRALINUTE!!!!!!!!!!
SI MAI ALES CELOR CU SUFLET DE COPIL!!!!!
O zi frumoasa va dorim
CARMEN SI STEFI!!!
morgane spune:
Merci Ardei, stiu ca ai gura aurita, dar intre timp doare al naibii si se duce si educatia data de rapa ...
Eu am fost la Bokrijk acum 100 ani, e un muzeu al satului belgian in aer liber, bine conservat. Merita vazut.
La noi in sat e bālci :) si fac astia o galagie infernala ... intreceri de alrgari pt mici, castele gonflabile si tiribombe. Ce-mi pot dori mai mult? Jeez !
Pupici si weekend placut!
miri_mik spune:
Neata!
dupa un secol si jumatate:)
Luci, cred ca ti-am urat in direct in avans "La multi ani pt Bianca!" de n-am facut-o decat in capul meu... iaca, o fac si-n scris:) Iti spun eu... sunt unele chestii si mai grave decat sa prefere partea "aialalta" care s-ar fi putut intampla, si ti-o spune un fost adolescent ingrozitor de dificil, care nah... pana la urma zic io ca tot apreciaza ce a primit de-acasa, cu toate ca la momentul ala mi se parea o nedreptate infioratoare ce mi se intampla:) Curaj! si ai icnredere in ce ai invatat-o! nu mor caii cand vor cainii, si invatul n-are chiar asa de usor dezvat pt ca e cel bun si de calitate! (in paranteza, ti-am indrumat pe cineva pt traduceri, stii tu, via via - o prietena a unei colege care din intamplare imi povestea ca cauta un traducator autorizat) si intr-a doua paranteza - zilele aste aiti mai trimit neshte docomente la tradus.
Vicky, mersi d einterventia de pe rombel. daca reusesc sa duc la capat procedura cu succes, le imping si pe madi si ana sa o faca. o sa cunosc pashii:) cat despre oferta cu micii, sa ti-i dau un weekend, e frumoas aideea, dar sunt multi si bezmetici si nu va cunoasteti... deci, nope:)
carmenstefi... plimbaretilor, fericitilor! s-o tineti tot asa!!!!
dia_tm, eu cred ca tu si carmenstefi sunteti ina ceeasi "oala". plimbareti si fara griji, de bifat la categoria "asa da" si la rubrica invidii, bifez eu un x mare si grasan:))
anto, voi sunteti deja in turcia! si aveti vreme frumoasa, si totul e ca la carte! si aveti o vacanta de vis!!!!!
miha, big stranger, te-ai facut bine, nu mais tim de tine... sau am ratat eu un facebook? sper ca profiti de weekendul lung sa-ti incarci bateriile la maxim.
tania... io vreau da' nu-mi iese. vii asa de rar pe aici, si eu la fel si pe yahoo nu te vad aproape niciodata de cand cu jobul, si mi-e dor de tine:)
ana si ninette:) vreau sa ies cu voi in pauza de masa (si cu cine s-o mai nimeri si simti bine cu noi), dar al naibii ca cu treaba cu mechelen si silvian....nu ni s-a aratat. in curaaaaaaaaaand!
daniela, felicitari inca o data si aici:) si mustacesc:))))
madi, curaj, mult curaj! o sa fie bine, ai icnredere. greu, nu zic nu, foarte greu chiar, dar infinit mai bine decat pana acum! tin pumnii!
norishor dragut, bancul ala de pe fb m-a facut sa rad ca o bezmetica:) absolut delicios. se vede treaba ca sunt sub un munte de stres daca mi-a ramas glumita la suflet:)) voi ce faceti in weekendul asta lung si nemaipomenit?
ror, am povestit putin, foarte putin cu tine la botez. parca a fost acum o vesnicie!!! (era sa scriu doua sapt, pt ca pt mine azi e un fel de sambata:))) pacat ca n-ai adus-o pe mika cu tine.isi facea debutul social printre noi, desi nah, daca e sensibila, cum fu sacha, de exemplu....mai in siguranta acasa.
valeria, citit ca matthias are varicela. n-am reactionat la timp ca nu puteam pe fb. noi i-am dat lui sacha cu tanno hernal (sau hanno ternal) sunt dislexica in mom asta. usca si linisteste mancarimile. si eozina... desi nah, culoarea aia... e moartea pasiunii.
ingrid, ma bucur mult ca ai venit la botezul tilincutei. aveam un sentiment ca as fi vrut sa-ti spun multe, sa-ti iau din durere dar stiu ca nu imi sta mie in putere sa fac asta. singur timpul te va ajuta sa vrei sa ramai pe linia de plutire...
Oanita juanita, mersi mult pt sambata:) daca nu ti-a facut bruno capul calendar, e bine; insa prea ai fugit repede. inca nici acum nu m-am lamurit cine si ce cu papagalul. in plus a ramas o piesa d ela carucior aici. era in mashina lui silvian, deci, facem rdv ca sa treci iar p-aici s-o iei si caut si cuvertura d eploaie.
carmen, ti-am admirat pantalonii roshii la botez si mi-am zis: in sfarsit a gasit si ea pantalonul potrivit sa arate cat e de misto si de sexi! opincutele sunt dragute, dar tocurile te avantajeaza net!!
noi ne luam doua zile de vacanta. d eunde ieri eram absolut incantata d eidee, azi mi-a trect. sunt si eu si silvian ca un arici. iar n-am dormit azi-noapte, de dimineata ne-am trezit la 5juma (eu c amiku avea chef de tipat, dar tipaaaaaaaaaaaaaat frate... innebunesc cu el mai nou). acu el e in pat, miku, zic, eu 2 cafele, bruno si sacha trantiti pe covor, silvian isi cauta haine 'de vacanta' si mie-mi vine sa ma spanzur....
bon, sa aveti un weekend placut, lung si odihnitor, daca se poate, sa dormiti mult, cu supliment si pt mine:)
adia3 spune:
Bine v-am gasit|
Sunt o romanca mutata in Belgia de ceva timp si ma bucur sa vad ca exista o comunitate atat de frumoasa pe acest forum.
Povestea mea e scurta.
Acum un an jumatate am fost disponibilizata, m=am trezit in plina criza fara loc de muncam fara bani, speriata, si am luat drumul strainatatii. Am lucrat ca interna la o familie in tot timpul asta, pana efectiv am clacat nervos si am plecat.
Acum imi caut un loc de munca. Mi-e frica sa nu esuez si sa trebuiasca sa plec in Romania in conditiile in care din cate stiu, situatia e cam la fel ca atunci cand am plecat.
Vreau sa le urez copiilor vostri si copiilor din voi la multi ani cu intarziere.
Sper sa ne citim des.
O zi superba va doresc.
miri_mik spune:
Adia, curaj! Nu e frumoasa Belgia, dar nici urata si cu siguranta mai plina de deschideri decat "acasa";)
adia3 spune:
Multumesc pentru mesaj.
Am gasit angajator dar
pentru a face contractul de munca are nevoie de numarul meu national, iar pentru a avea numarul national, am nevoie de contractul de munca.
Mi-am propus sa nu ma panichez si sa dau de capatul misterului. Sa vad daca imi iese.
Va pup cu drag
Bepii spune:
Adia, bun venit pe forumul pralinelor! Daca rezisti o perioada pe-aci sigur vei reusi sa ne si cunosti. Au fost multe fete au trecut pe aici, au dat buna ziua si au disparut. Nu te astepta la "covor rosu" din partea gazdelor (adica noi pralinele), dupa cum vezi se intra din ce in ce mai rar pe forum deci nu te descuraja, daca ai nevoie de prieteni sigur se vor gasi unele dintre noi cu care te vei potrivi, asa e aici, ne cunoastem intre noi dar sunt si prietenii in cerc mai restrans insa un lucru e clar, toate fetele de aici sunt super de super. Ne intalnim periodic in nr destul de mare si ne simtim excelent impreuna cu copilasi, soti, catel...etc. Iti doresc multa bafta cu sederea aici in Belgia.
Mirik, draga de tine, ti-ai gasit tu timp sa scri pt fiecare in parte un mesaj. Ce mai face Silvian, cum se mai simte? Sper ca intre timp problemele de sanatate s-au rezolvat.
Si mie mi-e dor de tine, as vrea sa trag o fuga sa te vad in pauza de masa dar mereu e cate ceva, nu stiu ce fac dar nu-mi ajunge timpu..... pana una alta totusi poate ne vedem la o cafea la pranz...vorbim.
Mihaela, ce mai faci, sper ca esti pe deplin vindecata, ne-am cam speriat cu problemele tale dar e bine ca doctorii au dat de capat bolii. Ai grija de tine si te pup apasat.
Dragelor, noi am fost intr-un weekend prelungit intr-un tur de trei zile cu motocicleta in Luxemburg si Germania si a fost super. Am urmat rauri in traseul nostru adica Mozel-ul si apoi Rinul la intoarcere. Nu ma satur de acest traseu, este atat de frumos si orasele superbe.
Trebuie sa ma opresc aici ca-s la birou si mai am treaba.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.