Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 15
mathilda spune:
Buna fetelor,
As vrea sa obtin si eu o informatie de la voi, va rog. As vrea sa trimit din belgia in romania un colet de vreo 10 kg de haine de bebelus si nu stiu cum- daca stiti o varianta m ieftina decat posta.
in romania in pitesti, dar poate fi si bucuresti. din belgia in principiu din antwerpen. va multumesc anticipat pt raspuns.
Bepii spune:
Mathilda, aveam o brosura cu Atlassib dar n-o mai gasesc. Acolo erau adresele si telefoanele de la toate punctele Atlassib. Eu am trimis de multe ori colete in tara insa din Brussel. Dar se poate si din Antwerpen. Per kg costa 2 eur deci e mult mai ieftin decat la posta si poti pune tot ce vrei in colet. Cu ceva ani in urma am trimis la Bucuresti pana si un calculator complet plus imprimanta. O sa-ti dau nr de tel de la Brussel si il intrebi pe baiatul de acolo de adresa din Antwerp. Sper sa fie dragut si sa te serveasca. 0498 513 036. Multa bafta.
mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bepii Mathilda, aveam o brosura cu Atlassib dar n-o mai gasesc. Acolo erau adresele si telefoanele de la toate punctele Atlassib. Eu am trimis de multe ori colete in tara insa din Brussel. Dar se poate si din Antwerpen. Per kg costa 2 eur deci e mult mai ieftin decat la posta si poti pune tot ce vrei in colet. Cu ceva ani in urma am trimis la Bucuresti pana si un calculator complet plus imprimanta. O sa-ti dau nr de tel de la Brussel si il intrebi pe baiatul de acolo de adresa din Antwerp. Sper sa fie dragut si sa te serveasca. 0498 513 036. Multa bafta. Bepii Live as if you were to die tomorrow, Learn as if you were to live forever |
Bepii merci mult de tot pt informatii. am incercat sa-ti trimit pm dar n-am reusit. vroiam sa te m intreb in ce pot trimite hainutele, adica daca trimit intr-o geanta tb sa iau si un lacat? stiu ca maica-mea s-a intors odata in romania cu eurolines si i-au furat din bagaj.si cum e? iti dau o dovada ceva ca ai trimis? scuze daca ma exprim direct dar am auzit de multe experiente neplacute. o sa-l sun sigur pe tip . merci inca o data.
miri_mik spune:
Hehee, traiasca Belgia lenesha:)
La mine la birou nu prea e miscare. insa unul dins efi m-a tras de urechi de dimineata buna. poate era pe drept sau poate a a avut o noaptea proasta, cert e ca nah, nu mi-a tare placut sa incep ziua cu o discutie despre responsabilitati si indatoriri... Nah, fie, treaca de la mine. pot fi si eu scortoasa rau.
Adia, io-s aia care in general da cu shlapi pe forum. numa gura e de mine; ca nah,s tii tu cu latratu si cainii. drept ca daca ma supar, ma supar de-adevaratelea, dar inca n-am avut ocazii prea multe sa ma supar (una sau doua):))
Mathilda, folclorul romanesc e... in floare peste granite. se fura si aici si acolo si peste tot. fiecare tufa cu uscatura ei:)) dar procentajule mult mai mic decat acu cativa ani. poate ar fi bine s ale pui in cutii bine sigilate, sunt mai usor transportabile (zic si eu ashea).
gagici, ma gandesc lung intens profund si des sa-mi daud emisia. caut un part-time. nu mais tiu care er amotivul initial - a, dah, barbac-miu si migrenene lui - insa pana in iulie tre sa fiu deja in alt loc... sa-mi tineti pumnii. a, mi-am adus aminte de rationament cand m-am angajat din nou: sa oferim copiilor o viata mqi buna, sa ne descurcam mai lesne financiar. bon, copiii nu-i vad, banii n-aduc fericirea si nici n-o intretin. deci... munca mai putina, vazut copii mai mult, cheltuit mai putin:) ce logica imbatabila am!
Scumpi, da raportul despre evolutsia gogoshicii:)
gata,s e agita populatia:)
TANIA: muuuuuuah! foarte faine pozele si traseul si m-am gandit la tine cand am fost la Durbuy si la Hotelul Tropical:)
scumpi spune:
Intru rapid sa dau vestea ca Sebastian va avea un fratior/surioara, multe dintre voi ati aflat de pe fb, dar nu toate fetele citesc acolo. Abia pe 14 merg la eco, deja nu mai am rabdare, de greturi am scapat, dar ma omoara arsurile si oboseala, na, asa e cu burtica, noi sa fim sanatosi. Maine implinim 11 sapt.
Adia bine ai venit la pralinute!
Pup toate fetele si va doresc o zi minunata
10+
Sebastian, baietelul nostru iubit
dia_tm spune:
Felicitari Scumpi!
Mirik...mult succes sa gasesti o varianta care sa iti convina mai mult - un job care iti lasa mai mult timp si pentru familie, de exemplu; doar asigura-te ca iei decizii in functie de ceea ce vrei, nu pe baza unui impuls de moment, ca a fost un sef intr-o pasa proasta...
bun venit noilor pralinute...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
miri_mik spune:
dia_tm, sefi cu pase proaste sunt pente tot:) nu ei sunt factorii hotaratori in luarea de decizii. pt mine conteaza distanta fata de casa, timplu petrecut in mashina in loc de a fi cu ai mei, orele de munca efctiv, raportul munca-salar, si.... proiectiile de viitor:) seful de ieri fu un fapt divers:) tot el a venit azi si mi-a zambit cu gura pana la urechi:)
scumpi! 11 saptamani! incredibil! sa cresteti mari si sanatoase:))
Antoanela23 spune:
Salutari din Turcia,
E foarte frumos aici, recomand calduros resortul, e super, mai multe detalii va povestesc la intoarcere. Insa piticii nostri inca tusesc, tuseau dinainte sa plecam si nu le trece, desi fac aerosoli zilnic si le dau tratament. Deci suntem suntem cam stresati, insa Doamne fereste de mai rau.
Scumpi, felicitari pentru bebe samburel/samburica. Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.
Myryk, bafta la cautat de job. Cred ca ai mult de castigat cu un partime, adica e f posibil sa lucrezi juma de timp si sa iei mai mult de juma din banii de acum. Bafta si sanatate lui Silvian, sa scape de migrene.
Bepii, sa va fie de bine plimbarea, suna foarte frumos traseul acela.
Adia, bine ai venit la praline si bafta sa descurci hatisul birocratic belgian.
pupici la toata cutiuta, pe curand
adia3 spune:
Buna dimineata.
de la mine vesti semi bune, am inceput muncile, ma dor toate oasele rau rau rau, patronii inca nu s-au lamurit cu contractul, mari sperante nu am ca or sa o scoata la capat, insa ma bucur ca fac un ban si nu stau acasa sa imi plang in pumni ca-s inutila.
felicitari viitoarelor mamici. eu in curand voi deveni matusica si am un fluture care zboara prin stomacul meu de nerabdare. abia astept sa-mi cunosc nepotelul sau nepotica si sa-l alint cum nu o sa vrea mamica lui .
va pup cu soare
prixi spune:
Antoanela, distractie placuta in continuare si sper ca de la aerosoli cei mici sa se insanatoseasca! Pupici si te asteptam cu impresii si pozici!
Adria, bine ai venit si bafta multa!
Scumpi, te-am felicitat si pe FB, dar o fac si aici..sa iti traiasca bebe si sa fie sanatos, iar tie sarcina usoara in continuare! Te asteptam cu vesti bune de la eco!
Miri, noroc cu tine, ca acum sunt la zi cu toate noutatile de la pralinute! Sa stii ca suna bine logica ta si dupa ce va pleca mama la anul, ma bate gandul sa fac si eu la fel, adica un part-time, ca mi se pare mai important Christian decat banii castigati! Numai sa vrea astia pe aici!
Tania, am notat si eu traseul si vrem sa il facem si noi, pe bucatele bineinteles, cat de curand!
Noi am fost ieri, dupa job, la gradina de trandafiri Coloma din St. Peteers Leeuws si e superba! Ne-am plimbat vreo 2 ore si ne-am incantat sufletul si simturile olfactive! V-o recomand cu caldura, mai ales ca are si Romania un coltisor!
Va pup si de abia astept sa va revad pe toate!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)