Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry ca nu am vreme sa va raspund, vroiam doar sa postez un avertisment pt branza delhaize. IMPORTANT / NU O MANCATI

http://www.rombel.com/stiri-belgia/54774-important-branza-marca-delhaize-infectata-cu-bacteria-listeria-monocytogene.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata scumpe pralinuteee
si o saptamana frumoasa va doresc!!!!
va multumesc si ma bucur ca v-au placut pozicele noastre,nu am mai revenit cu detalii ca ;de marti ma luat din nou o raceala cu frisoane si casacade din nas,miam revenit spre vineri iar apoi iar am fost fugiti din tara,ca deee sa nu ne iesim din ritm,am ramas doua zile fara monitor,ca s-a dus saracul si acu e nou si mare,Stefi e bucuroasa cu activitatile ei la scoala,piscina,azi plimbare cu trenul,sapt viitoare o sa doarma o noapte la scoala,cica asa e cand termina clasa a 3 de camin,se despart de camin si trec la scoala....si eu am deja emotiii ca ea nu dormit niciodata fara noi,dar ea zice ca o sa fie bine si noi la fel............ooo,am fetita maree,maine o sa vrea in tabere ,apoi uin china si tot asa
In Franta ,in mare a fost super,pt prima oara la mine a fost fara cuvinte,in schimb obositor pt ca am colindat mult Parisul,la catarat cate jum de zi,am fost si la Disneyland si ffff aglomerat,noi cei mari dupa 2 ore eram ametitit complet,caldura mare si multa lumeeee mai ales copii,frumos pt ei chiar si mie mi-a placut dar fiind asa plin am stat ff mult la cozi pt distractie.
Cum a fost duminica???intreb ca nu am intrat deloc pe fb,Mihaela ce face??va imbratisez cu drag pe toate,astept sa ne vedem dar nu stiu cand,cred ca dupa ce ne intoarcem din Romania la sf lui iunie

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Carmenstefi, frumoase fotografii ati mai facut. M-am delectat uitandu-ma la ele .

cutia de praline

Ror

Mergi la inceput

pentru Ingrid si pt oricine doreste sa se alature http://rombel.com/stiri-romania/54796-ziua-parintilor-de-ingeri-29-mai-2011-orele-1730.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

La Multi Ani Bianca de Lucica, sa ai parte numai de bucurii si sa fii iubita!!!!!! Luci, pupam dulce mamik de fata mare si desteapta .

Carmenstefi - frumoase pozele, frumoasa excursia,sa va fie de bine .

Pup cutia, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

La Multi Ani, Bianca!
Lucica, sa iti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si norocoasa! Am vazut pozici cu ea pe FB si tare e frumoasa! Cred ca esti tare mandra de ea si e si de inteles! Petrecere frumoasa astazi si poate ne arati ceva pozici de la eveniment!

Un we frumos tuturor!!!! Va pup!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

la multi ani Biancuta frumoasa ... sa fii sanatoasa si inteleapta .. Lucica. la anul , daca nu mi-a gresit calculatorul face 18 ani.. ce mare e.. super.. va imbratisez cu drag

fetele.. dati-mi si mie o idee de vizita pt maine... unde sa merg cu cumnatica mea? vad ca grand bigard s-a inchis deja.. iar eu sunt lipsita de idei complet pt ca ea a fost deja de cateva ori pe-aici.. vroiam ceva verde.. multa verdeata si flori sa ne relaxamm .. pliz ajutati-ma

tania
pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

LA MULTI ANI BIANCA!!!!
Lucica sa-ti traiasca scumpa domnisoara,sa aveti o zi frumoasa si distractie!!!
un wek mumos va doresc,Ardeiash as dori sa te ajut,dar de cat timp suntem noi aici cred ca ai mai multe idei tu,pupici si sa va distrati!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, va multumesc pt urari, sunteti foarte atente.
Numai ca fata mea considera ca e mai bine dincolo, deoarece eu ii creez mult stres ... :( Cu foarte mare greutate am reusit sa o sun la telefon sa ii urez "la multi ani". E tare trist ce se petrece.

Pupici,

Mergi la inceput

lucicutz... nu fii suparata.. stii doar ca adolescentii vor sa le cumperi cate luna si-n stele. .si te judeca dupa cantitate. daca nu le cumperi ce-si doresc.. inseamna ca nu esti parinte bun.. va veni o zi cand isi va da seama ca tu esti cea care-i dai o educatie buna.. va veni.. vei vedea... pana una alta ca sa treaca

fetele.. cine vine la Bokrijk ?, pare un domeniu frumos http://rombel.com/evenimente/54802-vizita-domeniului-bokrijk-5-iunie-2011.html

a fost cineva? noi mergem

va doresc o saptamana frumoasa si calduroasa
pup

Mergi la inceput