PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noa buna seara la voi.V-a adormit ploaia? Numai Denisa e la soare
INGRID,MIRA ati reusit sa va intalniti azi?
Eu am vesti bune macar de la RMN "aspect IRM cerebral in limite normale".
Na ma retrag ca acum trebuie sa ma prefac in zana ,Diana e vrajitoare acum - si-a facut "unghii lungi de vrajitoare" bagandu-si pe degete pionii de la "Nu te supara frate"

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Monica, o veste super!!! Bravo! Na, ca mi-ai incheiat ziua cu bine.
Ne-am intalnit azi, Mira cu mine si fetele, ca David s-a aratat mai preocupat de jocuri pe calculator, decat sa stea intre fete...asa-s baietii. E tare dulce, subtirel si cu o freza faina, Moni, nu era ginerica al tau? Asa imi amintesc.
Am facut cateva poze, dar maine le pun. Am vorbit cu Mira cate in luna si stele, fetele s-au distrat, Diana chiar vroia sa doarma cu ele aici...deci le-a simpatizat din prima. Amandoua sunt frumoase foc, cu niste ochi splendizi si mari. Seamana ca doua picaturi de apa.
Scriu mai multe maine, sunt gata ca bateria.
Nopate buna si somn usor!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata! Eu inchid, eu deschid, mai rar asa fenomen.
Am aici linkul cu pozele, am facut cateva:
http://s1222.photobucket.com/albums/dd500/Ingrid281/
La urmatoarea intalnire promit ca veti vedea mai multe. Acum mi-a fost asa de drag sa vorbesc cu Mira, ultimul gand era la poze. Am intalnit-o si pe sora cea cu bebe in burtica, arata foarte bine. Inca nu stie ce ae, fetita sau baiat. Eu zic asa, orice ar fi, sa fie sanatos, cel mai important lucru.
Diana a avut de facut un desen cu primavara pentru un concurs la gradinita, pictat, asa ca ieri seara pune-te frate si cauta ceva specific, am gasit si i-am dat tema de casa. N-a iesit chiar ca originalul, dar mult peste asteptari. Inca e nesigura cu pensula, mai e mult pana la usurinta cu care foloseste creioanele.
Pauza, revin.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna si de la mine.
INGRID ff frumos desenul cu primavara! Iar de fete ce sa mai zic,una mai frumoasa ca cealalta.Ala era "costumul" de sconcs?
Ma bucur ca v-ati simtit bine
Mie nu prea cred ca mi se arata plimbari la TM inainte de Paste,ca-s prea prinsa.Azi ii am in gestiune dupa-amiaza pe strumfi,dar s-ar putea sa avem ceva musafiri si poate mergem la gonflabile la Expo dupa aia.Iar maine incepe Diana inotul si imediat dupa are o onomastica ,un coleg de gradi,chiar o sa ajungem cam cu intarzaiere daca mergem si acolo ... Pe urma sambata dimineata o tulim la tara.Saptamana viitoare nu stiu programul, depinde de ce vesti primesc de la Cluj.
In rest acte,curatenie,gatit bla bla bla

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Vad ca se intalnira trei frumusele foc si cu mamele lor!
Sa va fie de bine distractia.
Moni, bine ca macar RMN-ul e ok. Spor la treburi si la tot ce ti-ai propus.
Noi? EU azi am mai avut un examen. A fost ok. Am fost multumitoare sper eu......Deci din toamna pana acum fura 7. Pana la "odihna" mai am 5 examene, 2 proiecte si apoi sunt libera sa cercetez in laborator pe perioada verii. De fapt o sa am doar putin de respirat de Paste si apoi da-i si trage pana la mijlocul lui iunie.
Cu Tavi am fugit seara trecuta la spital, facuse iar febar mare, vomase, respira rau. Antibiotic+ aerosoli. Asta pe langa un pomelnic de diverse pe care nu le ia, ca e el refractar la siropuri pe gura (deci atat mi-am propus sa-i dau: antibiotic si aerosoli pt raceala+ fier mult pt anemie. SPer sa si reusesc). Dar i-au facut si analizele si era de antibiotic. Klacid de data asta.
Restul ok, eu am o stare proasta. O sa treaca.

Mergi la inceput

Bon soir
BRANDUSA felicitari pentru examene si spor la invatat in continuare! Bine ca ai reusit sa ajungi la medic cu Tavi, sper sa functioneze tratamentul si sa isi revina complet.De la ce ai stare proasta ... astenia de primavara?

Noi n-am mai fost la gonflabile ca se inserase si incepuse si ploaia,ne-am multumit cu musafirii - printre care un bebe de 10 luni.La silueta cat Tudor,la greutate cu vreo 2 kg in plus (desi nu se vede) Diana l-a tzucalit non stop,chiar ma mir ca Tudor n-a fost deloc gelos,ba dimpotriva,l-a pupacit si el ,dar doar "la cerere".I-a prezentat jucariile lui,ce mai gazda buna
Acum doarme - a ramas acasa -si doar Diana e in preajma.
Sa va zic de Diana si cum functioneaza scrisul-cititul cand esti f. interesat in problema Pai s-a apucat sa se joace de-a doctorita,ca i-am adus un maldar de hartie pentru desenat si se strecurasera si niste imprimate vechi printre ele,deci i-a dat prin cap ca alea-s retete.I-am dat si o stampila dezafectata (de la fostul AF) si s-a apucat dumneaei sa scrie retete.Dar pentru retete trebuia sa scrie nume si ma tot intreba cum sa scrie,asa ca i-am zis sa scrie dupa "auto-dictare" si cu ajutorul mainii puse sub barbie cand pronunta cuvantul ca vad ca asa i-au invatat la gradinita.Si se descurca foarte bine asa,doar ca nu e sigura pe ea si ma intreaba intruna daca e bine litera care urmeaza etc. Daca o puneam eu sa scrie dupa dictare,clar nu era asa de pasionata
Printre scris de "retete" a apucat-o meditatia si la probleme existentiale,asa ca s-a pus sa ma intrebe "de ce s-a inventat tot?" adica de toate pe lumea asta,dupa care m-a intrebat si cine i-a inventat pe oameni? Zanele? Ieri o apucasera intrebarile cu barza + nascutul ,ca tot se nascuse nepotelul.N-am avut nervi sa ii bag pe explicatii detaliate la ora aia,ca lucram.Printre din astea mai scoate si perle de copil de 2 ani ,pai si acum zice kefir OCAZIAN in loc de caucazian ,iar azi chiar m-am spart de ras cand mi-a zis de un personaj pe care-l desena ca citez "S-A FLUCECAT LA MANECI" in loc de suflecat,evident.
I-am aratat pictura Dianei cu primavara si evident ca la ora asta si ea deseneaza asa ceva,dar in stilul caracteristic.Mi-a declarat ca ea nu deseneaza dupa model ca ea tine minte cum arata ce vrea sa deseneze (ce sa zic ) ,pe urma ne-am certat un pic ca voia sa deseneze si mere - pai cum sa desenezi fructe cand pomii-s infloriti? A zis ca pe ea n-o intereseaza ca ea face cum vrea ea,dar pana la urma a facut ok,doar pomii infloriti.A facut si un curcubeu ca tocmai am vazut azi unul live superb.Ah si cum sa lipseasca personajele? Doua flori maaari gen floarea soarelui ,zambarete si cu coroane in cap,cica-s regina si regele florilor
La gradi au avut o iesire zilele trecute,i-au dus la prima ora la biserica la spovedit.Doar ca i-au dus pe jos - doua statii de tramvai distanta - dar nu ala era baiul ci ca era frig,ploua si batea vantul In plus i-au si tinut nemancati pana s-au intors,dupa ora 10.Cu ocazia asta i-a rupt si vantul umbrela.
Edit ca am uitat: mi-a zis ca le-a zis preotul sa vina si duminica sa le arate ceva - nu mai retinea ce - si mi-a zis ca ea vrea sa o ducem.Na si m-a pus naiba sa ii explic ca sambata-duminica nu putem sa o ducem acolo fiindca suntem plecati la tara.Atunci da-i cu smiorcaiala ca noi nu vrem sa o ducem la biserica.E de groaza uneori,nu te poti intelege cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata
Astept sa se trezeasca barbatu sa mergem dincolo la casa. Mi/e lene si sa cobor sa iau 1l de lapte sa beau o cafea. M-am trezit cu durere de cap si am luat un algocalmin, sper sa nu se revolte stomacul ca nu am mancat nimic.
Moni ma bucur ca vestile sunt bune de la RMN.
Ingrid, asa de adormita am iesit in poza.........

in resti pe aici, ca acasa. Nu mai am copii, nici nu ma baga in seama. Fetele sora-mii sunt de azi deja in vacanta.

......dupa 4 fete si ca sa se pastreze traditia in familie, se pare ca vine un baietel.

........mai revin cand imi trece durerea asta de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello.
Iaca vin cu noutati: lui Razvan ii iese prima MASELUTA DEFINITIVA! Pe bune ca sunt tare dezorientata, fiindca iese langa una de lapte, foarte aproape, e adevarat...
Voi ce parere aveti?

In rest - bine. De azi luam vacanta. Tot azi am dus un ou fiert cu coaja alba la gradi, pe care il vor vopsi/picta - nu stiu exact.

Moni , ma gandesc mereu la tine, si ma bucur nespus ca RMN a iesit bine. Esti puternica si vei invinge!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Moni, fiica-ta scrie pe silabe? Asa cu mana sub barbie procedeaza si a mea cand nu e sigura in cate silabe desparte un cuvant. Bine ca pe la 3 ani despartea fara probleme, azi are nevoie de mana! Ce sa zic, mare progres...
Ii duce la impartasanie? Nostim. La ale noastre educatoare nici prin gand nu cred ca le-a trecut. Eu cu Diana merg duminica la slujba, dar stam aprox. 45 min. E toleranta maxima. Sta in picioare (o mai iau in brate, dar obosesc eu), nu vede nika de oameni, doar asculta. Din punctul acesta de vedere e mult mai bine la catolici, sta in banca si vede altarul, e cuminte.
Bee, iar antibiotic? Saracul, parca nu-i mai trece odata. Si eu trebuie sa-i dau calciu Dianei si nu gasesc Osteocare. A colindat sotul farmaciile, nu au pe stoc. Vorbesc cu vara-mea, poate gaseste pe undeva, are de facut 3 luni, cate 10 zile.
In august ii voi face analizele. Sa ne intoarcem din concediu.
Felicitari pentru examen. Sanatate la Tavi, sa vina odata vara si sa scapam de bolile astea.
Astery, masea definitiva? Wow! Se grabeste Razvan. A mea are inca toti dintii de lapte. Sper ca nu inseamna carenta...
Si noi am dus un ou fiert sa-l picteze. Sunt curioasa ce "opera" face. De ce scriu asta, pentru ca trece printr-o perioada, vrea doar matematica si pian.
Acum ma laud cu ea, stie sa calculeze din cap, poate numara iute, poate stie logic, habar nu am, dar aduna numere mari, 20+3+5-4+10-6 etc..asa ne jucam noi.
Mira, felicitari surioarei, baietel! Frumos, draga de ea!
Vezi ca poate ai tensiunea mica, eu daca nu-mi beau cafeaua dimineata, m-a luat cu durere de cap.

Citat:
Ingrid, asa de adormita am iesit in poza...

O sa zica lumea ca nu te-am servit cu cafea. Gazda rea ce sunt.
Fug la treaba.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata intru si eu rapid fara cafea ,ca nici n-am mancat inca ,ca ne-am trezit la 10 io si Tudor
Voiam sa va zic ca m-a sunat doctorita sa imi spuna ca s-a aprobat dosarul pentru PET-CT (deci cu comisia au avut dreptate cele din Oradea cu data de 13 ,nu ea care zicea ca e in 19) . Acum trebuie sa merg la Casa de sanatate sa o ridic,pe urma luni dupa-masa la doctorita dupa bilete de trimitere si abia pe baza astora fac programarea la PET-CT.Asa ca azi am plimbari gramada,mai ales ca trebuie sa merg si pana la dentist si la CECCAR (expertii contabli) si la Finante si la Dir.Soc. dupa adeverinta NU stiu cand naiba pregatesc bagajele si pentru mers maine la tara,mai ales ca avem diseara inotul+onomastica.Aaa si mai trebuie sa si cumpar cadou penru onomastica aia ...
Fug sa mancam si ma reintorc cu cafeaua alaturi

Mergi la inceput