PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni ma bucur ca s/a aprobat dosarul. Cand vei face Pet-CT?
Bee cum mai e Tavi?

.........v-am spus ca mi-e asa o ciuda pe frigul asta? si pe Heinz care nu a vrut sa venim in vara acasa. Stau in casa si ma uit cu jind la curte, nu putem nici sa scoatem nasurile afara. Fetele s/au jucat frumos cu plastilina. Dar s-au plictisit si acum se alearga si striga pe aici. David e de la ora 2 la vecini. Ma mir ca inca nu l-au dat afara
Ar fi trebuit sa plecam zilele astea la Resita. Asa mergem marti cand poate va fi vreme mai frumoasa, si noi vom sta la bloc.

Maine mergem in centru cica de la 11 la 13 se organizeaza ceva activitati de Paste pentru copii. Ingrid poate veniti si voi. Sau daca sunteti la fel de plictisiti ca si noi puteti sa ne vizitati maine sau duminica dupa masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Intru si eu abia acum la a doua cafea,ca azi-dimineata nu m-a mai lasat Tudor ( o voia pe CHEPATA = Cleopatra Stratan) si am avut si de terminat urgent niste chestii pentru finante.La ora asta imi vine efectiv sa ii lipesc gura cu scotch Dianei,efectiv io una nu mai suport asa ceva Mai dar nu numai ca nu tace o secunda si boscorodeste intruna,dar din 30 in 30 de secunde trebuie sa imi spuna/arate/intrebe ceva ... "mamiii ... mammiiii ..." si asa o tine o zi intreaga . Nu ma pot concentra la absolut nimic din cauza ei Are totusi peste 5 ani.Nu inteleg cum nu poate intelege ca omul mai are si altceva de facut, nu sa fie permanent la dispozitia ei.La ea nu conteaza ca vorbesc la telefon,ca vorbesc cu cineva,ca lucrez/scriu la PC,citesc/ascult ceva ... nuuu,ea se baga peste! Mai ales cand sunt la telefon sau vorbesc live cu cineva,sau lucrez,turbez nu alta.Si am incercat sa o rog sa taca,sa o amenint cu pedeapsa,dar tot degeaba.Rezultat zero si mai e si obraznica pe deasupra.
Na ca m-am descarcat
Ce voiam sa va zic e ca am sunat la bazin - ca ma miram ca nu suna ei pentru confirmare - si intradevar a incurcat aia treaba,azi e ultima zi din cursul vechi si cursul nou incepe abia marti seara.Uf ce ma bucur ca asa ajunge la timp la onomastica (asta daca o mai duc la ce nervi imi face ).Macar rezolvai azi trei chestii in oras,tot contra cronometru am fost
MIRA nu stiu inca de PET CT,sau saptamana viitoare sau cealalta,cand ma programeaza.Astept luni telefon de la Cluj sa nu cumva sa trebuiasca sa merg urgent acolo intai,in caz ca e ok analiza genetica.In functie de aia sun si ma programez,deci nu stiu daca va fi inainte sau dupa Paste,as prefera dupa ca suntem super prinsi saptamana viitoare.
Nasol rau cu frigul asta si noua ne pica prost ca mergem la tara maine dimineata si degeaba-s pomii infloriti daca nu putem sta in voie pe-afara sa ii admiram.Din fericire vad ca la prognoza n-arata macar ploaie in we.Dar vor fi doar maxim 13-15 grade
CRISTINA felicitari pentru maseluta! Nu stiu ce sa zic,intreaba dentista.Lui Razvan cum i-au aparut dintii de lapte mai devreme sau mai tarziu? Ca Dianei i-au aparut destul de devreme si nicio miscare inca.Lui Tudor i-au aparut inca si mai devreme ...
INGRID felicitari pentru Diana,ea e super avansata la mate deja Noi n-am mai apucat sa facem mate,ca avea chef tot de altceva,sau eram eu ocupata,sau ea plecata la mami ... De scris nu scrie pe silabe,doar se ajuta de metoda asta ca sa isi dea seama ce litera urmeaza ca sa scrie cuvantul,dupa dictare sau auto-dictare Si aici e in urma,fiindca dupa cum vezi face treaba numai cand e ea singura interesata in chestiune.Ai rezolvat cu inotul,te-ai hotarat la cursul ala de trei luni? Uf sa vedem cum va coopera Diana mea la cursul asta ,ca deja comenteaza iar ca ea nu vrea sa inoate stilul ala crawl ... io am asigurat-o ca o sa o invete in principal sa inoate pe spate,sa vedem daca va colabora si antrenoarea la asa ceva ... Legat de biserica,pe ei in fiecare an i-au dus,asta depinde de educatoare.Astea-s si cu biserica si cu excursiile in natura si cu toate alea ... Si Diana a mai fost cu mami la biserica,dar n-o vad stand atata in picioare! La noi exista la catedrala la subsol o sala unde se merge predominant cu copii si sunt banci.
Aoleu muicaa ... iar s-a apucat Diana de scris "VREAU SA SCRIU VIORICA" si da-i frate cu "SI DUPA O CE URMEAZA?" "L-AM FACUT PE i ... SI DUPA AIA CE URMEAZA?" "OOOO CE MA ENERVEEEZI,CA TU TREBUIE SA MA INVETI,CA IO NU STIIIIIU !!!" - ca dumneaei ar vrea sa ii dictez eu litera cu litera,pai asa normal ca stie rapid,dar aia nu-i dictare

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Tot eu cu poze de la onomastica:
http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-04-15/19:01:12
Tudor fiind in premiera la locul ala de joaca, a fost efectiv in extaz doua ore Dar pe bune ca un loc din asta isi merita din plin banii - distractie garantata
A fost super pasionat de casuta cu bucatarie in interior,de trambulina - dar din pacate era mai mereu aglomerata si cand navaleau copiii mari trebuia sa il extrag de-acolo si se cam lasa cu Am bantuit evident si prin labirint si ne-am dat si pe toboganul gonflabil.Am stat de la 19.30 la 21,30 ... si eu acum seara am facut rapid bagajele pe maine.Tudor doarme la mami,ca altfel nu cred ca reuseam mare branza Deci dimineata pe la 8,30 decolam ... abia astept

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Neata.
Moni, distractie placuta la tara, ce bine de voi. Noi tot sufocati, la bloc , noroc ce mai iesim, dar cu vremea asta...
Dintii lui Razvan i-au iesit relativ devreme, pe la 5 luni si-un pic. Deci... nu stiu. Merg si eu pe ce spun toti din jur: E PRECOCE .
Mai, dar vorbaret e Tudor! Tare mi-as dori sa-l mai vad live! Eu cunosc un copil de peste 5 ani care nu vorbeste cat vorbeste el. Bravo! Sa stii ca si Razvan face la fel ca Diana: nu pricepe si pace ca, daca vb la tel. nu pot vorbi si cu el, in special atunci cand are vreo cerere imperativa. Ma rog, or invata ei candva.
Razvan desparte de cateva luni in silabe, a invatat la logopedie, si uneori nimereste corect numarul silabelor.
Acum facem exercitii de scriere, pe contur punctat. Sunt tare mandra de el, ii place mult, l-am captat si cu niste carioci smechere lavabile, cu doua capete, unul subtire si celalalt gros.
Cam atat am avut de zis, va doresc un we frumos tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata de Florii!!
La multi ani celor care poarta nume de floare!
Aici e cam frig, acum sunt 9 grade.
Imediat imbrac fata si o trimit la biserica, eu voi merge dupa-masa, acum stau sa am grija de mancare.
Mira, cum a fost ieri in centru? Ce activitati au avut? Pe mine m-a chemat prietena la ea, fetitele s-au jucat cuminti, iar noi ne-am pus masti, mi-am curatat un pic fata la aburi...prostii din astea. Cand am venit acasa aratam groaznic de iritata, noroc ca am ceva special pentru cazuri din astea.
Multumim pentru invitatie, dar n-avem cum, azi mergem si la fratele meu, seara avem musafiri...deh, simtim ca vine Pastele.
Moni, bine ca s-a aprobat dosarul ala. Cum e cu programarile, dureaza pana ajungi?
Ti-am mai zis sa nu te enervezi ca nu-ti faci bine. Fetita ta are nevoie de tine si basta, ii place s-o bagi in seama, vrea confirmarea ca tii la ea, lasa si tu compul ala jumatate de ora si jucati-va impreuna. Stiu ca ai acte de facut, insa o pauza e binevenita.
Cu inotul n-am facut nika. N-am intrebat educatoarea ce si cum, am uitat. Pur si simplu. Dupa vacanta, reluam chestiunea.
Sa aveti distractie la tara, relax si uita de toate necazurile.
Cristina, ce de vesti bune! Razvan face contur la litere. Pai asta e grozav! el, care nu suporta sa tina creionul in mana! Pupam baiatul harnic si destept foc.
Eu nu am primit oul pictat e fiica-mea, tu da? A venit cu iepuras de ciocolata, dar eu vroiam sa vad ce a lucrat acolo...
Merg sa ma spal pe cap.
Va urez la toate o zi minunata!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

HELLO si la multi ani Floriilor !
A fost superb la tara , verdeata,pomi infloriti http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-04-16/17:38:29 ,puhoi de neamuri si muuulti nepotei Singurul minus a fost ca in noaptea de dinaintea plecarii Diana a facut febra,dar tot am plecat cu nurofenul,paracetamolul dupa noi si in final am inceput sa ii dau si antibiotic,ca o durea si gatul/capul + febra mare,deja e clar prietenul ei puroi in gat.A fost mai matzaita cand ii urca febra,dar in rest s-a distrat de minune.De Tudor nu mai vorbesc - copii,animale - cai,vaci,porci,pasari ... i-am dus si sa ia ouale de la gaini Io mi-am incarcat bateriile ... n-as mai fi plecat de-acolo Abia astept sa vina vara ,cand sper sa mergem si sa bantuim prin padure la cules de mure.
Merg sa pap si revin cu amanunte (apropo sa vedeti ce burdihan am la cat am bagat acolo in mine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

HELLO si LA MULTI ANI FLORIILOR!
Noi am revenit din Jamaica cea isnoriuta,fara nori,numai soare,balaceala,jocuri,activitati,super fain.
Revin maine cu detalii,dar am pus poze in drop sa aveti cu ce va distra,va pupam!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Saluti,am intrat pe fuga sa nu ma dati disparuta,dar dupa ce ca azi am fost tot pe drumuri,mi s-a mai bulit si PC,asa ca-s la fratelo acum.N-am inca nicio veste de la Cluj,ca azi n-a raspuns la telefon nimeni.
Diana e relativ ok,azi a fost si pe-afara,dar cred ca n-o duc maine la inot,ca si asa au vineri liber,asa ca poate o duc doar martea viitoare si eventuala recupereaza pe parcurs ora pierduta.Mai vedem.
DENISA am vazut ieri pe fuga pozele,superbe N-am apucat nici comenturi sa las,oricum trebuie sa mai intru odata cand am timp sa ma delectez mai in voie.
INGRID maine sunt gata sandalele? Merg eu dupa ele sau veniti voi incoace?

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor.
Scriu si eu acum de dimineata ca nu stiu cand mai apuc. La sora-mea calculatorul e ocupat de prea multa lume.
Azi plecam la Resita pana maine. In rest bine. A venit si vremea frumoasa, copii sunt super fericiti, nu au timp de plictiseala.
Si noi cel putin putem lenevii dimineata in voie, dormim la apartament, iar mama e cu cu copii la casa la sora-mea.
Am pus si cateva poze in album. Din pacate calculatorul asta merge incet.

https://picasaweb.google.com/kluckermira/Viena910Apr# din pacate deocamdata fara comentarii

sper sa le puteti vedea si cele cateva de duminica.
www.facebook.com/album.php?fbid=219471188067035&id=100000124651278&aid=65141&l=6dd4292777" target="_blank">http://www.facebook.com/album.php?fbid=219471188067035&id=100000124651278&aid=65141&l=6dd4292777

Mergi la inceput

Ingrid, nu am mai ajuns in centru sambata, am ajuns la Mall. Era si acolo ceva. Dar am ajuns tarziu. Era un clown care incerca sa anime copii, dar nu prea avea succes. Le-am cumparat o inghetata, sora-mea a avut stralucita idee sa intram si in Auchsan cu ei. Eu nu am stiut cum sa ies mai repede de acolo. In schimb am fost duminica in centru,era langa iepuras la Opera un atelier pentru copii. Au colorat niste oua de ceramica si au facut niste felicitari. in biserica nu am indraznit sa intram din pacate.

Mergi la inceput