PRIETENE FARA TITLU (77)
Raspunsuri - Pagina 7
marchplayer spune:
Hello!!
N-am nici ceai si nici cafea la ora asta.
Am ceva timp liber, asta doar pentru ca imi este lene sa ma apuc de orice altceva!! Rares doarme si pe Ioana am lasat-o la desene ca sa stau eu la computer
Monica, am citit si nici nu stiu ce sa cred, ce sa spun...Eu imi doream ce-ti doreai si tu....analize bune si sa nu mai fi vorbit in veci despre asta! Din pacate ai venit cu o veste proasta care m-a lasat fara cuvinte. Stiu ca esti o luptatoare si intr-o zi ai sa invingi boala asta dar s-ar fi putut sa traiesti si fara sabia asta deasupra capului si cu o gramada de bani in buzunar(sau cheltuiti pe prostioare pentru copii) decat pe la doctori si analize!! Mama Masii de sistem medical ce avem!!! Uite in momente din astea imi doresc sa traiesc intr-o tara civilizata!! Primele pe lista mea sunt sisteml sanitar si cel educational. Apoi urmeaza toate celelalte ca nimic nu-i normal si bun pe aici!!! Multe flori pentru tine si incearca sa gandesti pozitiv. Insenineaza-ti zilele cu zambetele copiilor(chiar si cu urletele si tipetele lor). Iubeste si zambeste. Fii fericita, bucura-te de orice!!(am citit ca asta ajuta)
marchplayer spune:
La noi cu inotul s-a rezolvat. Cred ca proful a avut o perioada aiurea si Ioana se cam obisnuise sa stea pe acasa, a fost in martie de doua ori bolnava asa ca...
Acum este ok, ne place iara sa inotam si ne pregatim pentru cupa ! iunie, doar ca trebuie sa corecteze stilul crawl. Spate inoata foarte bine.
Mira am inteles ca tu esti in vacanta in Romania. Foarte frumos. banuiesc eu ca este vacanta de pasti! Cat stati pe aici??
Denisa de tine ce sa mai zic...le tragi tu pe toate dar si cand te relaxezi...o faci intr-un mare fel!! JAMAICA!! Doamne..cred ca nu voi ajunge in veci pe acolo.
Bee ai dreptate nu sunt copii tai chiar grav bolnavi DAR ai facut o lista lungutza. Sanatate mu;lta pruncilor si tie sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti duci la indeplinire planurile.
Ingrid vad ca voi ati fost in vizita. Dragut. Si mie mi-ar fi placut.
Teatru..yamy.
Bicicleta..si noi avem o bicicleta cu doua roti, primita la ziua ei. Am incercat sa mergem cu ea prin februarie cand a fost un pic mai cald. Acum din pacate la noi este cam frig...rar s-au depasit 6-7 grade asa ca am pus bicicleta deoparte pana o veni si la noi caldura. Mie mi se pare greut pentru ca este o bicicleta cu adevarat mare si mi-e frica sa nu cada cu ea, sa nu mearga prea repede...
De o saptamana m-am apucat de aerobic:)) Ma duc in fiecare seara. Azi am la 18, in zilele cand merg cu Ioana la inot merg de la 19.30.
miraklucker spune:
Ma plictisesc!!!!!!!1
copii nici nu ma baga in seama. Heinz a adormit pe doua scaune la soare. Am sortat niste haine cu sora/mea. au primit ale mele o plasa maree de papuci dar din pacate sunt inca c/am toti mari. fustele si rochetele le/am ascuns ca altfel era jale daca le descopereau. David e la vecini. Noroc ca sunt 2 baieti. Fetele nu/l mai baga in seama.
Ingrid, desigur ca venim, doar cum am spus sa/i pot pacali pe ai mei sa plece de aici/
Moni poate trageti o fuga pana la Timisoara. Noi suntem pana sambata inaite de Paste aici.
Cu picoarele sunt bine. Doar o vanataie deasupra genunchiului drept mai am. Ciorapii am inceput chiar sa/i indragesc. Ma simt mult mai bine cu ei decat fara, iar acum cu vantul asta nu mi/e nici prea cald cu ei.
Ma duc sa/mi fac o cafea, si poate reusesc apoi sa incarc pozele de la Viena. sa vad daca are sora/mea timp sa ma descurce pe aici
monica70 spune:
MIRA sa stii ca si io m-am gandit ca as baga o tura la Timisoara,dar la ce program incarcat am si acum inainte de Paste nu stiu daca apucam.Mai vorbim.Diana chiar ma intreba ieri cand mai mergem acolo unde-s porumbei si ... clowni ? Intr-un final m-am prins ca se referea la ... Piata Operei din Timisoara.
DANIELA ma bucur ca si-a revenit Ioana cu inotul si ca tu te ti de sport
Si cu vizita aia cine va opreste? Un tur la Romaniei,ceva? Sau macar asa de vest de tara.In Oradea la surorile tale nu veniti? Atunci ai avea ceva motiv sa cobori si "mai la vale"
Diana mea iar tuseste,de data asta foarte incarcat Ce naiba sa ii dau sa scape de ramasitele alea de secretii?
Sigur am mai vrut sa zic ceva legat de Diana,dar am uitat ce
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
Gata si cosmetica (pensat,epilat) , acum din nou pe baricade la acte,pana e husbandu' pe-afara cu copiii.
Mi-am amintit si ce voiam sa va zic de Diana : de-o vreme o tine una-intruna ca vrea sa o tund scurt! Stiu si de unde i se trage si i-am si spus-o - ca una din cele doua fete mai mari de la ea din grupa s-a tuns scurt - dar nu recunoaste si azi mi-a bagat vrajeala ca nu de-acolo i-a venit ideea ci ca m-a vazut pe mine tunsa scurt in nu stiu ce poza N-am chef sa o tund scurt,dar probabil o voi tunde asa mai semi-lung ca tot vine vara.
INGRID i-am pus aseara Muzzy si pe CD ,atat ca nu poate sa lucreze singura ca nu stie inca sa citeasca,deci trebuie sa o asist si nici asa nu e prea simplu.Programul ala ce-l am eu doar in limba italiana e mult mai fain ca poate manevra si singura in el.Oricum e fain si asta cu 5 limbi,da' si banii-s faini
Aaaa si mi-am mai amintit una,cu Diana: ma tot bate la cap ca ea vrea pietrele alea de colectie -ca are doar prima gratis si inca una nu stiu de unde o fi rasarit?!? Si i-am zis clar ca n-am bani de asa prostii destul are gramada de carti,DVD-uri cu Tom si Jerry si cursul de limbi straine . Iar cand am intrebat-o ca ce vrea sa faca cu petrele mi-a zis ca vrea ea sa le aiba cand o fi mare,ca amintire de cand a fost mica Ca sa vezi! Scoate cate una ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Ingrid S spune:
Buna seara!
Mira, cum sa luam legatura? Eu n-am nr tau de tel, baga si tu un pm sa vorbim. Eu maine nu pot, ca vreau sa fac smotru din ala rau in bucatarie si cu substante de curatat la care musai aerisit indelung, altfel lesini. Dar pe miercuri puteti veni voi, am citit ca ploua si atunci stam in casa. Au unde se juca fetele si David. Numai dupa ora 15,30, pana atunci vine profesorul de pian.
Fain de tine ca abia se mai vede vanataia.
Moni, veniti la Timisoara! Ar fi super sa ne intalnim toate. Cu copiii. Intr-o zi cu soare, ca urmatoarele doua-trei zile ploua, din pacate. Dulce e fetita, vrea la porumbei. La cei mici fara exceptie, le place in fata Operei.
Pentru secretii si tuse Erdomed e cel mai bun. Mereu a functionat la Diana si acum tot cu asta (si antibiotic) i-a trecut.
N-o mai aduc pe Diana la Arad, pentru o ora? Inutil.
Daniela, pai tu te-ai pus serios pe treaba cu slabitul si sportul. Da o poza, ceva acolo?
Cu inotul, acu' sper ca nu se mai amana concursul. Intai iunie, da? Pupam fata si-i uram succes!
Bicicleta e inalta si la Diana, totul tine de echilibru. O sa mai cada ea mult si bine pana sa se tina singura. Asta e. Cate trante n-am luat eu...
Bee, vai de steaua ta! Cate griji ai...anemie, raceli ce nu trec sau trec greu, rahitism, capuse, conjuctivita...mai poti, fata?
Citat: |
in boala lor au nelamuriri filozofice. Razvi:" de ce ne-a dat Dumnezeu boala. Ca doar trebuie sa aiba grija de noi! Il bat pe Dumnezeul asta." Eu ii spun "pai raceala asta nu-i o boala grea, trece,etc. Alti copii/oameni alte boli care sunt cu adevarat boli". Apoi cu microbeii care au plecat din corp cu acul de analize si cum s-au intors ei inapoi si dau febra? Analizele? Mizerabile. Anemici rau de tot. Suspiciune de talasemie minora? Bla, blauri. Nimic nou pe lumea asta. De parca ne-ar cunoaste si astia la laboratorul unde am facut analizele. |
Hahaha, ce dulce e Razvan. Dragul de el.
Iar epistaxisul are ca si cauza frecventa capilarele sensibile. Prietena mea sangera foarte des si chiar daca se atingea un pic mai tare la nas, asta pe la adolescenta, acum nu mai are aceasta problema.
Sanatate si mai verifica fetita la urechi, otita e tare pacatoasa, vezi daca isi freaca ccc capsorul de perna, un indiciu important, mai ales ca de multe ori nu se asociaza cu febra.
Ma duc la nani, maine am o zi grea.
Noapte buna, fetelor!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna seara.Inca-s in zona dar macar am avut ceva randament azi
Mi-am amintit ca am uitat sa intreb: MIRA si DANIELA ce vor avea surorile voastre fata sau baiat? Aveti ceva vesti? MIRA cum a reactionat maica-ta cand a aflat? Sau nu stie inca ?
Io tot calare pe hartoage fusei Macar Diana a fost cuminte de cand a venit acasa.I-am pus initial Muzzy in italiana ,pe urma m-a cerut sa o las sa se imbrace cu o rochie - rochiile ei sunt agatate pe umerase intr-un dulap cam inalt si nu ajunge la ele Echipata cu rochia,si-a luat microfonul cu Hanna Montana si sapca cu acelasi personaj si s-a retras in dormitor sa dea concerte si a behait singura pe-acolo intr-o veselie.
INGRID nu stiu cum e Diana ta,dar a mea nu vrea sa mai dezlipeasca de sapca cu Hanna Montana aia Le-am luat la ambele cate o sapca de soare cu cozoroc roz simpla,dar cum ii era prea mica Dianei de la Timisoara si prea fixa pentru Diana mea (ea are capul mai mic) le-am trimis impreuna cu tatii din dotare sa le schimbe si fetele evident ca si-au ales altele: pe astea cu Hanna taman pe care le evitasem eu Dianele inca "tin aproape" la masuri: imbracate aveau ambele 16 kg ca le-a cantarit Ingrid.la inaltime parca Diana de TM e usor mai inalta,dar la picior e a mea un piculet mai lunga.
Trebuie sa ne punem mai "serios" pe cursul de italiana ca in august vin prietenele din Italia cu strumfii in zona si sa poata comunica Diana mai bine cu Alessia et.comp (fratele si chiar verisorul cel de-o varsta cu Tudor)
monica70 spune:
Hello,nimeni nu da o cafea pe-aici?
MIRA inca te plictisesti?
INGRID spor la smotru.
DANIELA sper sa ajunga vremea aia buna si la voi,pana una alta e cam frig acum la noi
CRISTINA,ANAMARIA,LILI ... nu mai ziceti nimic?
Toata lumea ocupata.Si io-s ocupata ca naiba,doar ca eu is ocupata mai mult la PC,asa ca-s pe baricade
Am fost plecata de dimineata cu treburi,am trecut apoi pe la mami sa il vad pe Tudor si m-am intors la treaba.Tudor e mare smecher,numai prostioare face pe-acolo si vorbeste toata ziulica.Mai nou orice ii spunem repeta dupa noi mai corect sau mai pocit.Dar sa vedeti ce figura e cand zice de exemplu ... PUPAZA . Pe mine zice ca ma cheama MUONI
Am si o veste "de familie" ,de azi-noapte ne-am mai inmultit cu un flacau - alt Andrei (ca mai am un stra-nepot Andrei in familie) fratiorul Ioanei cea vorbareata - cea care e cu 2 luni mai mare decat Tudor.Tare-s curioasa cum va reactiona cand ii vine fratiorul acasa.N-am sa ii vad in we asta ca-s in Oradea si noi langa Beius mergem,dar sper macar sa vina restul trupei din Oradea cu gasca de copii - mai ales pe micuta Adriana n-am apucat sa o vad inca.La noi in familie dupa cum vedeti e "productie ridicata la hectar" Din pacate nepoata care era gravida a patra oara a pierdut sarcina in luna a doua-treia,s-a oprit in evolutie.
miraklucker spune:
Moni, Diana nu stie inca ce are. Ieri mi/a zis ca tot amana sa mearga la control ca i/e frcia sa nu fie fata. Dar tot ea.....parca ar fi bine si fata.
Nuuuu, nu ma plictisesc. Fetele au dormit de dimineaza pana la 9.30 eu am fost la farmacie. apoi am fost cu totii la tuns. I/am tuns pe toti 4, eu ma duc acum la 6. si de la 1 pana acum am fost cu colega mea la un simpozion de prezentare. Ca tema au avut probioticele si avantajul folosii lor in asociatie cu antibioticele. Binenteles ca am si mancat bine. Acum imi beau cafeau
miraklucker spune:
Ingrid te sun maine, am lasat copii cu mama si noi astia mari am fugit in Mall. Am ajuns relativ tarziu, am stat pana ne/au dat de acolo afara