Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Miriam nu sta inca singura in fundulet.

Cartof i-am dat de la 5 luni jumate, in legumele din supa

Eu sunt pro premergator, o s ao pun..daca o s amai fie loc in casa de cate lucruri inutile am, gen leganel in care a stat de 2 ori, centru de activitati pe care il dispretuieste total si da in jucarii doar cu picioarele, etc.. Ei ii place sa apuce parul meu, pungi fasaitoare, mouseul, jucarii de plastic dur cu care s epoate lovi, furculite, fatza de masa, pernele fantezie pe care le freaca toata lumea si sunt murdare, etc .. in general tot ce ma streseaza pe mine si e auncat aiurea prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Vlad s-a ridicat in picioare agatat de patut era in patul mare, si s-a agatat cu o manuta, s-a chinuit putin pana s-a agatat si cu a doua si apoi in picioareeeeeeee. ranjea gingia la tv intr-un mare fel... plus ca a escaladat bariera facuta din pilota+ perna pentru a ajunge la ta-su. Nu am filmat deoarece daca ne miscam vreunul sa luam aparatul, am fi distras atentia micului ,,explorator''

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mariuk, super! Maaama, ce repede evolueaza, felicitari!

Eu iar am facut noapte alba cu o agitata agatata de tatele mele...n-a stat asa nici in prima luna. Dimineata a facut iar febra 38,3, dar de mancat mananca, e ok, doar ca roade tot ce prinde. Of, de-or iesi odata toti dintii astia!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Nu stiu daca se poate spune ca am inceput diversificarea...papa doar LM si la ora 10 cate 60 ml de suc de mere cu morcov. Azi i-am dat pentru prima data si 3 lingurite de piure de mar copt.
Offf...yo stiam ca morcovul crud e diuretic si cel fiert constipa.
Azi nu i-am mai dat morcov deloc. Marul ce face, constipa sau nu? Problema o avea dinainte de a incepe sa-i dau suc, tocmai d'asta am si inceput cu 2 sapt mai devreme, in ideea ca va iesi mai usor.
Acu' doarme linistit..am putut pune si yo de o ciorbita. Vedem cum urla cand se va trezi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ramona, arunca si la noi fursecuri! Le-ai cumparat sau ai o reteta minune, f. usoara, pt. mine? Iustina mi-a zis de mai multe ori ca vrea sa facem fursecuri impreuna, dar eu nu stiu cum.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

idalis,niste ceai de musetel, fenicul incearca.
mari, felicitari lui Vladut.
lora, te inteleg perfect.acu stam si noi sa iasa aia de sus si abia astept ca m-a disperat cu bale, muscat, etc.
summer, ne luam de manuta.asa au fost copiii mei.tot ce nu au voie de aia sunt atrasi.
iunia, si calin mai are momente cand sta in fund si mai fuge pe spate sau in una din parti.
premergatorul il folosesc de la 7 luni, dar nu e cine stie ce acaparat.prefera sa mearga sustinut de manute.e mai fericit asa.dar il folosim de cateva ori pe zi asa cate 15 minute.
somnicul:cam de 3 ori pe zi depinde cat doarme la unul din ele.
office, plimbareato.si iar pleci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Idalis eu stiu ca morcovul de orice fel constipa pt. ca am o prietena care tot asa probleme a avut cu baietelul si ia spus cineva sa ii dea morcov si la constipat si mai tare iar cand a ajuns cu el la medic ca nu mai putea copilul ia spus doct. sa tina minte in viata ei caci morcovul si banana aduna burtik
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

'Neata!
Adelina, daca ai nevoie de ajutor in cautarile tale pentru locuinta sa spui, da???
Daaaaa, mare plimbareata sunt mai ales cu doi copii mici dupa mine e ceva de vis....
Intreba cineva de cartof: si eu i-am dat lui M printre primele legume. Oricum eu nu prea imi bat capu' cu asta. Cumpar borcanele gata preparate pe principiul ca 'or stii altii mai bine ce tre' sa manance un copilas de 7 luni...Oricum la cat de putin mananca el pot sa-i dau si ceafa de porc ca tot aia e ....
Eu in premergator nu l-am pus si nici nu cred ca il pun prea curand..lasa ca are toata viata sa mearga....il mai tin asa bebelus, ca asa repede cresc ....
Program avem si nu avem in sensul ca da, doarme, mananca se trezeste, se joaca, ne plimbam dar nu pot spune ca la ore "batute-n cuie"...Singura ora pe care o respecta este 9 p.m cand trebuie culcal ca altfel e jale...Iar de dormit nu mai doarme demult toata noaptea...se pregateste de mic pentru noptile de distractii..

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Sucuri, torturi, nimic?

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani de ieri si de azi, sa cresteti mari si frumosi .

Cartof ii dau cam de la 5 luni jumate spre 6, dar in combinatie cu alte legume, piure simplu de cartof DOAR dupa 8 luni (asa ne-a zis pediatra).Ulei de masline ii pun in supica, o lingurita, in cant de apa ce mai ramane dupa fierbere. In premergator nu o vom pune.

bebecris, ai dat cu humex in nasuc? au iesit mucisorii? si ioana are mucisori deja de o saptamana, eu ii pun marimer o las cateva minute apoi scot cu BB, dar uneori nu iasa nimic desi se aud ca is acolo cand respira :(.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei !

Felicitari Vladut pentru ridicare !

Bianca are un program de somn aproximativ. Se trezeste pe la 9 dimineata si apoi sta treaza aproximativ doua ore dupa care doarme intre 30 de minute si 3 ore... cand cum . Ea stie pe ce principiu le alege. Seara se culca pe la 22-23... noapte treziri minim 4, maxim n-are si nu le numar ca ma apuca depresia .
De mancat manaca la 3-4 ore.

Despre plecari... Noi am fost cateva zile la Sf Gheorge la parintii mei cand avea 3 luni si de Paste ne vom aventura pana la socrii la Cluj (drumul va fi din 2 bucati). Asteptam sa dea caldura sa mergem in WE-uri la bunica mea la curte langa Ploiesti. In functie de rezultate vom decide si adevaratele vacante .

Idalis si eu stiu ca morcovul crud e laxativ si cel fiert constipa. Marul da drumul. Dintre fructe eu stiu ca doar banana constipa.

Premergator... am primit cand era Vlad mic. Nu l-am folosit atunci, dar acum voi vedea in functie de evolutia Biancai.

Lora eu am o reteta zic eu rapida si simpla de fursecuri, daca o vrei sa-mi zici si o caut. Eu fac cu Vlad cam o data pe luna. Ii place sa-si bage mainile in aluaturi si apoi sa faca el forme diverse de fursecuri.

Ma duc sa vad ce fac cu supa fetei ca inca nu e gata si eu stau la povesti pe aici .

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput