Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Gata..am reusit sa citesc din urma
Mariuk, felicitari lui Vladut pentru dintisor si ridicare!!! Ce repede cresc copiii astia
Adelina, nici Matei al meu nu are un program de somn fix, adica, de exemplu, daca se trezeste la 9 doua ore se joaca si apoi jumatate de ora doarme. Noaptea e mai bine - se culca pe la 9 - 10 si se trezeste pe la 3-4.
Legat de plecatul cu copilul si eu m-as incumeta sa merg la Bran-Moeciu, dar prin septembrie, sa fie mai marisor.
De ieri a inceput si Matei sa-si tina biberonul singur, el, saracul, tot incerca sa si-l tina dar eu il tineam de manuta crezand ca vrea sa si-l scoata. Cand m-a intrebat pediatra daca si-l tine m-am desteptat si la urmatoarea masa l-am lasat singur si a reusit trebuie sa fac poze sa vedeti dovada

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402

Mergi la inceput

Si acum sa incep cu un sir interminabil de intrebari:
Voi ati dat cartofi la bebei? De cand?
Puneti ulei de masline in piure?
Premergatorul de la cate luni vreti sa-l folositi? (cine vrea sa-l foloseasca)

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Buna dimineata!

Bebeii vostri stau in fundulet? Lavinica mea nu sta inca singurica decat cateva momente si se sprijina cu manutele in fata. Nu cred ca e cazul sa-mi fac griji, dar as vrea sa aflu si parerle voastre.

Fetita mea face 7 luni peste 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DOINA, cartof i-am dat de la 6 luni jumate. In premergator il pun cate 10 min de vreo 3-4 ori pe zi, sa pot manca si eu sau sa pregatesc totul pt mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

eu i-am dat cartof de la 5 luni cam cat o nuca la fiecare masa si o lingurita de ulei de masline in piure.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#

Mergi la inceput

Mariuk, de cand il pui in premergator?
Si noua la fel ne-a recomandat pediatra - cate 10 minute de 3 ori pe zi, de la 7 luni. Acum incerc sa gasesc sa imprumut unul, ca nu se merita sa cumpar.

Mergi la inceput

Am intrebat de cartof pentru ca in week-end am vorbit cu nasa si ea mi-a zis ca pana la un an nu i-a dat fetitei cartofi si cereale. Mie pediatra mi-a recomandat cartoful printre primele legume. Pe net am gasit ca se recomanda dupa 6 luni si ca baloneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

buna dimineata si de la noi!
fursecuri? a zis cineva fursecuri? yo prima!!!
noi nu stim ce sa mai facem cu constipatia lui T. Ii dau protectis de vreo 10 zile, ceai de musetel, suc de morcovi crud, suc de portocale, supozitor cu glicerina, nik nu functioneaza. Azi e a patra zi de cand nu a facut deloc.
sa aveti o zi frumoasa!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
varsta lui Tavis

Idalis, parca tu nu ai inceput diversificarea, nu?

Vezi ca Miriam pana sa manance mancare solida facea kk uneori si o data pe saptamana, cand era alapata exlusiv. Ii puneam supozitor si nimic... Uneori reuseam cu portocala. Doctorul mi-a zis asa: fiind doar lapte matern, asimileaza mult si ce ramane este moale si nu se face dop in mat ca sa-i faca senzatia de kk. Ramane acolo pe mate pana se aduna mai mult. Bineintleles trebuie s anu fie alte semne de disconfort al copilului, caz in care trebuie investigatii.

Si stresul meu cel mai mare, in afara de somn, tot kk a fost. Maxim au trecut 8 zile cand nu a facut deloc cu nimic si eram innebunita, apoi a facut un pampers explodat. Cand am inceput mancarea solida s-a reglat, insa nici acum nu face zilnic, chiar daca eu nu-i dau banana, morcov fiert si in general nimic care produce constipatie, doar portocala la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DOINA, zilele trecute am primit premergatorul de la o amica, nici noi nu l-am cumparat, si il vom da inapoi pt ca al ei baiat e cu 4 luni mai mic si va avea nevoie de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

La multi ani sarbatoritilor de azi

Mari felicitari la Vladut pt. ridicare multumim de cafea bunaaaa tareeeeeeeee

Idalis eu stiu ca morcovul strange burtik,incearca sa nu ii mai dai sa vezi nu isi revine? HAI TAVISSSSS!!!!!

JUST-me si eu am stat intro seara pana la 12 noapte sa citesc si am retrait mamentele de atunci dar am si o tura

Scriu mesajul asta de 1 ora tot merg si vin de la calc.

De 2 zile am observat la Carina ca nu mai trebuie sa ii pun perine sa o sprijin ca sta singura in fundic sper sa reusesc sa o filmez zilele astea si sa o pun pe fb sa o vedeti

Eu azi am in plan sa fac spagheti dar sper sa imi vina si cheful

Mergi la inceput