Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea88 spune:
buna mamici!!!
am fost la doctor sa o vada pe elenys...mai luam si azi si maine tratament....
referitor la somn...elenis are 3 reprize de somn ziua....si ora de culcare seara este 8:30-9:00....si se trezeste dimineata la 8-9...mai sunt seri cand se scoala pe la 4-5 sa pape....ziua doarme 45-60 min...
si eu cartof i-am la 5luni jumate....nu simplu combinat cu alte legume...
referitor la premergator o voi pune pe elenys pe la 7 luni....dar ii voi cumpara un jumper bebe pana atunci...oricum ea acum cand o iau de manute sa o ridic in fund se ridica in picioare:)
va pup ma duc sa pregatesc legumele sa fac supita....astazi vom papa fara cartof ca numai avem:)
va pup
ancamak spune:
si afara ploua, ploua....
eu cartof i-am pus in supita imediat de am inceput diversificarea.
mi-am facut un costum super dragut, dar pozele vor fi gata duminica impreuna cu tortul
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
doina_1984 spune:
Multumesc pentru raspunsuri
Am pus niste pozici noi - sa exemplific progresul
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746
pop_adelina spune:
buna! noi am fost putintel afara dar am venit repede ca a adormit si l-am pus in carucior si s-a trezit bineinteles asa ca am venit in casa sa pape masa de 1 de lapte dar credeti ca vrea? a papat la 9 laptic, nu mult si la 10 putin de tot fructe, vreo 80 gr!
cartof si eu i-am bagat de la inceput, dar de ala dulce impreuna cu alte legume! azi i-am facut brocoli cu morcov si cu rosie! rosia e pt prima data!
office, chiar ma gandeam cand o sa incep sa caut sa cer ajutorul vostru al celor din bucuresti, poate are cineva vreo cunostinta ceva!mersi, o sa tin minte ca te-ai oferit!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
mari_paun spune:
bunaaaa,
ieri am fost la control, pe calul balan...sunt ok insa uscata inauntru si voi lua ovule, operatia ok
Pit a papat ieri prima data cereale bun-bun, ii plac legumele, azi i-am pus si cartof, la inceput nu i-a placut, sa vdm azi
tre sa merg la vav=ccin azi insa e nasol afara...
ma dus sa-l servesc cu legumeeee
nicopic spune:
Buna fetele
Am atasat o carte despre diversificare - tabelele de la sfarsit sunt chiar usor de urmarit.
-ici la bebici
Nico, mami Larisa 15/09/10
poze
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicopic Buna fetele Am atasat o carte despre diversificare - tabelele de la sfarsit sunt chiar usor de urmarit. -ici la bebici Nico, mami Larisa 15/09/10 poze |
Din pacate nu se deschide...zice ca trebuie sa avem aprobare...
Daca nu ati vazut deja: http://www.cancan.ro/actualitate/international/video-cei-mai-simpatici-gemeni-de-pe-net-uite-cum-se-cearta-unul-cu-celalalt-doar-cu-scutece-pe-ei-fara-sa-stie-sa-vorbeasca-156357.html
eveline spune:
Buna fetelor!
Azi am avut o zi extrem de proasta, de fapt chiar de ieri. Am inceput cu dureri in zona ovarelor, apoi spre stomac, culminand seara cu frisoane si febra. Am fost azi la dr care mi-a facut trimitere spre chirurgie pt a vedea daca n-am apendicita, spre ecografie pelviana si analize de sange+urina. Nu trebuie sa va povestesc cam cum m-am plimbat din cabinet in cabinet, cozi infernale, laboratoare care nici unul din oras n-are incheiat contract cu casa
Macar am facut o eco si mi-a zis dr ca ovarele si uterul meu arata foarte bine...
Acum astept rezultatele de la analizele de laborator. La chirurgie nu am reusit sa intru, erau vreo 20 oameni carora nu le-a pasat ca sunt urgenta, asa ca ar fi trebuit sa stau cu orele pe acolo ceea ce nu-mi permit atat cat alaptez.
Sper totusi sa fie o cistita sau infectie urinara ...daca ma mai trimite si la gineco mor nu alta
Asa frumos e afara....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
nicopic spune:
Mari, e in picasa in docs; daca te loghezi la picasa merge?
Nico, mami Larisa 15/09/10
poze