Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

of tu moni daca dadeai un telefon ,e naspa sa mergi pe degeaba dar lasa ca si maine e bine; Lore hai cu testulsi parca mai era cineva eu cum citesc printre rinduri dar tare incarcat program am avut in ultima vreme

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

pffff, e groaznic,
radeam aici la serviciu - ca m-am frezat, epilat, ferchezuit, mi-am luat chilotii de sarbatoare (de Duminica) si...cand 'colo.....pauza
plus ca maine iar o iau de la capat iar ma trezesc devreme
ca vreau saajung mai devreme sa fiu macar in cap de lista la fetele neprogramate....

Buna dimineata, fetelor!
Moni, din cate stiu eu, dr Puia ofera consultatii doar lunea, miercurea si vinerea.
A zis el ca vine maine?
Sa nu te duci si maine degeaba...

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Acum cu povestea asta genetica m-am rascolit si eu.
Eu am pierdut o sarcina la 6 saptamani cand am facut prima data dragoste cu sotul meu.Am folosit prezervative, era de craciun la o cabana si dupa ce am terminat prezervativele am facut fara, am ramas insarcinata si eram asa speriata dar am hotarat sa pastram copilul ca noi oricum vroiam sa ne casatorim.La 6 saptamani sangerare eu credeam ca poate a fost o intarziere, ca nu mi-a iesit bine testul si acum au venit uratii. M-am dus la ginecolog si mi-a facut chiuretaj pe loc, era avort spontan, nu am intrebat prea multe ca nu aveam atatea informatii ca acum si eram si copil ce sa zic aveam 19-20 de ani.Acum informandu-ma mai bine am aflat de RH si intr-o zi m-a pus dracusorul sa imi fac rh, a iesit negativ, il trimit pe sot a lui pozitiv, un timp nu m-am gandit la nimic bun.Tot timpul ziceam ca o sa am probleme ca nu am facut vaccinul dupa acel avort si ca am anticorpi dezvoltati in corp si chiar daca raman gravi corpul meu lupta si imi omoara copilul.Ziua si noaptea nu m-am putut gandi la altceva decat la rh, am ajuns la doct si el m-a calmat spunandu-mi ca, corpul e ca un calculator cu memorie si dupa 2 ani de la acel avort corpul meu a uitat si nu mai sunt prezenti anticorpii si singura problema pe care sa ma axez e sa raman gravi si nu sa ma gandesc ca o sa am probleme.Am cerut si parerea unui alt doctor si tot asa mi-a zis, incetul cu incetul am uitat si am inceput sa ma concentrez iarasi pe cum sa raman gravi.Acum mi-am propus sa ma concentrez pe cum sa imi reglez menstra si sa scap de chisturi si dupa ce rezolv astea o sa ma gandesc si cum sa raman insarcinata.Sper sa am putere si sa pot trece si peste aceste incercari.
Cred ca v-am inebunit dar am simtit nevoia sa va zic si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata fetele..am venit la cafeluta ca imi e un soooomn..ora asta ma termina

walkiria si multumim de detalii

lorena, lasa ca nu mai vin uratii..vine bebe..eu ma gandesc sa iti faci un cadou de ziua ta si sa faci un test atunci, ca sigur iese pozitiv

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Lorena imi pare rau ca te simti prost dar vorba corinei asteapta si fa testul de ziua ta.

Mergi la inceput

Ma duc sa mananc si sa imi fac un ceai si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, eu am racit...imi curge nasul..ma doare in gat dar imi e teama sa iau pastile
am luat decat niste vit C efervescenta si ma duc sa imi fac si un ceai

Mihaela, si eu am RH negativ, dar sotul inca nu l-a facut..sper sa nu fie vreo problema..dar o sa avem in vedere si asta (daca la el iese pozitiv)

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
Paula buna, buna cafeluta
Green bine ai venit sa nu stai prea multa pe aici pe la noi ca te iau nebuniile
Moni imi pare rau pentru drumul facut degeaba la spital poate reuseti maine
va doresc o saptamana frumoasa si linistita

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

of tu moni daca dadeai un telefon ,e naspa sa mergi pe degeaba dar lasa ca si maine e bine; Lore hai cu testulsi parca mai era cineva eu cum citesc printre rinduri dar tare incarcat program am avut in ultima vreme

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

pffff, e groaznic,
radeam aici la serviciu - ca m-am frezat, epilat, ferchezuit, mi-am luat chilotii de sarbatoare (de Duminica) si...cand 'colo.....pauza
plus ca maine iar o iau de la capat iar ma trezesc devreme
ca vreau saajung mai devreme sa fiu macar in cap de lista la fetele neprogramate....

Buna dimineata, fetelor!
Moni, din cate stiu eu, dr Puia ofera consultatii doar lunea, miercurea si vinerea.
A zis el ca vine maine?
Sa nu te duci si maine degeaba...

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Ela asa mi-a zis si mie insa era acolo o doamna care a zis ca e in fiecare zi dar marti si joi se ocupa de gravide si de aia zice luni miercuri si vineri
mi-a mai zis doamna respectiva ca ea a venit numai martea (ca asa s-a nimerit) si cica a venit de vreo 5 ori pana acum, si numai marti
deci este

si asistenta a zis ca e maine (dar mi-a zis ca nu consulta fara programare in nici un caz)

dupa care aceeasi doamna care mi-a zis ca a venit doar marti mi-a spus ca nu vor ele sa se stie ca ia si fara programare, casa nu se faca cozi de neprogramate (probabil vor ele, asistentele, sa scape mai repede)

asa ca...ma duc si maine..ca dupa aia incepe perioada de 'jap-jap dupa dulap' si nu prea mai am voie sa fac aspirarea asta de col
daca nu oi avea noroc...aia e...

acum cautam pe net....daca se poate ramane imediat dupa antibiotic cand acesta trateaza endometrul(mycoplasma si ureaplasma)
ca poate eu n-am ramas luna trecuta din cauza ca a fost prea din scurt. poate totusi n-a apucat endometrul sa creasca, fiind vorba de tratament in acelasi timp cu cresterea lui)
eu am inceput antibioticul in ziua 1 si l-am terminat in ziua 10, dupa care am ovulat in ziua 11-12 si ma gandesc sa nu fio fost prea din scurt....
acum caut motive...pretexte...ca pream-am deceptionat luna trecuta (stiind ca dupa antibiotic se ramane urgent de obicei)....
si mi-e frica sa n-am si altceva

voi stiti ceva?
va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna dimineata fetelor!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Walkiria felicitari! Iti doresc o sarcina usoara, plina de emotii pozitive si un bebe sanatos si frumos la termen ! Si multumim mult pentru descrierea lunii inainte de bb, creed ca toate ne intrebam ce am putea face, cum ne'am putea ameliora sansele de bebe..
Paula multumesc pt cafea!
Lorena La multi pentru sotul tau!Cum de'ai avut rabdare sa nu faci test azi dimineata? Sper sa vezi cele 2 liniute cat mai repede!
Green bine ai venit, sper sa plece repede de aici la odisee!
Mihaela ma bucur ca te simpti mai bine!
Corina mai ai un pic si te testezi nu?
Sophie tu ai liber la bb de luna viitoare?

Eu cred ca in sfarsiiiiiiit ovulez...am avut teste pozitive ieri dimineata si dupa amiaza dar temperatura mi'a crescut asa: http://www.fertilityfriend.com/home/340455 Nu mi'e foarte clar daca am ovulat in Z23 (conf temp) sau ieri/azi/maine (conf teste ovu..) Oricum de vreo 7 zile avem program artistic in fiecare seara si o sa continum inca vreo 4-5 zil sa fiu sigura ca nu am ce sa regret...

Sa aveti o saptamana minunata!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput