Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 4
lilimara spune:
Nu stiu pe ce am apasat si am trimis doar buna dimineata...mai aveam si continuare
Paula multumesc de cafeluta,sper sa ma trezeasca repede caci se pare ca inca dorm pe mine.
Lore LA MULTI ANI sotiorului,multa sanatate si bucurii ,cu intarziere
Miha ma bucur ca te simti mai bine
Eu nu am mai intrat zilele astea pt ca nu am prea stat prin casa ne-am relaxat si noi in aer liber pt ca au fost niste zile fantastic de calduroase si bine am facut ca acum ploua de rupe nu mai pot iesi nicaieri.
Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si sa ne ajute Dumnezeu sa vedem cat mai multe II
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
camcris spune:
Mihaelafalt in legatura cu RH negativ am avut gravidute aici, una a fost bebelu, nu trebuie sa te mai stresezi si cu asta cu tratament totul se rezolva si nu ne-ai inebunit deloc, foarte bine ca ne spui te mai descarci si tu
lore eu zic ca-i sigur bb ia sa mai faci tu maine de dimineata un test sa vezi cum zburzi de fericire ca i-ti apar II liniute,hai nu mai fi supi
lilimara neata, tu in ce zi mai esti?
paula poti sa intri pe mes?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
sophia_m spune:
neata, dau si eu o cafeluta fierbinte
voi ati baut cafea cu menta??? e bestiala, dar nu gasesc extract de menta..oare la plafar??
Mada, teoretic da, din aprilie am voie, dar astept pana in mai(tot o tin eu pe a mea ca ovulez pe dreapta in luna mai)
faza e ca nici eu nu mai stiu ce sa fac, parca mi-e si frica sa incerc din nou..la mine la munca e curent,stres cat cuprinde si tare mi-e ca iar o sa patesc ceva cu sarcina
as pleca altundeva, dar asta ar insemna sa aman cu bebele si nu mai vreau sa aman nimic..nu stiuuuuu, e greu tare
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
walkiria spune:
Neata fetelor va trimit de molipsire multi, multi.
Lore eu zic ca tu urmezi sigur cu liniutele. Din cate spuneai, trebuia sa ai spoting deja, nu?
Hai bebita al lui Lore, arata-te ca mami te asteapta
Eu mi-am facut beta azi de dimineata si intr-o ora astept rezultatul, sper sa fie bine bebita!
Fetelor care aveti chisturi si dereglari de menstra, daca vreti sa incercati tinctura pe care am luat-o eu, sa-mi spuneti sa va dau detalii.
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
lilimara spune:
Green sedere placuta si cat mai scurta iti doresc!
Miha nu te ingrijora cu rh.Verisoara mea are la fel si cu tratament a nascut 2 copii frumosi,sanatosi si desi doctorul nu i-a recomandat este din nou insarcinata si mai are o luna pana la nastere.
Camcris eu sunt in z4,uratii deja au plecat.Astept sa imi ajunga testele de ovulatie.Nu mi-am mai facut niciodata,sper sa inteleg ceva din ele...
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
camcris spune:
madabout2003 graficul tau arata bine si bine ar fi sa se mentina asa temperatura ridicata ca atunci sunt mari sanse de bb
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris madabout2003 graficul tau arata bine si bine ar fi sa se mentina asa temperatura ridicata ca atunci sunt mari sanse de bb www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Camcris asa sper sa fie Iti doresc acelasi lucru!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Monique77 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monique77
Ela asa mi-a zis si mie insa era acolo o doamna care a zis ca e in fiecare zi dar marti si joi se ocupa de gravide si de aia zice luni miercuri si vineri mi-a mai zis doamna respectiva ca ea a venit numai martea (ca asa s-a nimerit) si cica a venit de vreo 5 ori pana acum, si numai marti deci este si asistenta a zis ca e maine (dar mi-a zis ca nu consulta fara programare in nici un caz) dupa care aceeasi doamna care mi-a zis ca a venit doar marti mi-a spus ca nu vor ele sa se stie ca ia si fara programare, casa nu se faca cozi de neprogramate (probabil vor ele, asistentele, sa scape mai repede) asa ca...ma duc si maine..ca dupa aia incepe perioada de 'jap-jap dupa dulap' si nu prea mai am voie sa fac aspirarea asta de col daca nu oi avea noroc...aia e... acum cautam pe net....daca se poate ramane imediat dupa antibiotic cand acesta trateaza endometrul(mycoplasma si ureaplasma) ca poate eu n-am ramas luna trecuta din cauza ca a fost prea din scurt. poate totusi n-a apucat endometrul sa creasca, fiind vorba de tratament in acelasi timp cu cresterea lui) eu am inceput antibioticul in ziua 1 si l-am terminat in ziua 10, dupa care am ovulat in ziua 11-12 si ma gandesc sa nu fio fost prea din scurt.... acum caut motive...pretexte...ca pream-am deceptionat luna trecuta (stiind ca dupa antibiotic se ramane urgent de obicei).... si mi-e frica sa n-am si altceva voi stiti ceva? va pupez |
si inca ceva? pe voi va doare la baza burtii inainte de ovulatie?
pe mine ma doar cumva la nivelul uterului cred.... parca simt o presiune, parca s-ar dilata ceva - nu e o durere, e o jena pe care nu o aveam inainte de tratament myco/urea.
asta ma face sa intreb...e normal? ma doar cam de 2 zile. azi am inceput sa am si secretie usoara..inca usor maronie de la menstra ce a trecut - scuzati amanuntele picante
corina_s spune:
mada mai am vreo sapt pana la testare..cam pe lunea viitoare..
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
madabout2003 spune:
Moni eu simt ca un fel de apasare in josul burtii in perioda ovulatiei..si nu stiu cum sa spun parca imi simt ovarele, ma tin intr'un fel..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07