Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mihaela ma bucur ca nu mai ai dureri atat de dure
la toate fetele

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

of tu moni daca dadeai un telefon ,e naspa sa mergi pe degeaba dar lasa ca si maine e bine; Lore hai cu testulsi parca mai era cineva eu cum citesc printre rinduri dar tare incarcat program am avut in ultima vreme

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

pffff, e groaznic,
radeam aici la serviciu - ca m-am frezat, epilat, ferchezuit, mi-am luat chilotii de sarbatoare (de Duminica) si...cand 'colo.....pauza
plus ca maine iar o iau de la capat iar ma trezesc devreme
ca vreau saajung mai devreme sa fiu macar in cap de lista la fetele neprogramate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

of tu moni daca dadeai un telefon ,e naspa sa mergi pe degeaba dar lasa ca si maine e bine; Lore hai cu testulsi parca mai era cineva eu cum citesc printre rinduri dar tare incarcat program am avut in ultima vreme

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

pffff, e groaznic,
radeam aici la serviciu - ca m-am frezat, epilat, ferchezuit, mi-am luat chilotii de sarbatoare (de Duminica) si...cand 'colo.....pauza
plus ca maine iar o iau de la capat iar ma trezesc devreme
ca vreau saajung mai devreme sa fiu macar in cap de lista la fetele neprogramate....

esti tare

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mirunita eu luna asta mi-am luat gandul de la acum astept sa imi vina uratii cat mai repede sa fac un eco sa vad daca a disparut chistul si sa inceapa o noua luna de jap, jap.
poate nu ai citit din urma dar vineri mi s-a descoperit un chist de 4.8-3.3cm si intarzierea asta sigur e de la chist ca am mai avut si anul trecut si tot asa mi-a intarziat.Astazi sunt in ziua 42 si ma doare un pic spatele dar nu destul ca sa vina uratii, totusi poate se pregatesc.

Mergi la inceput

monica m-ai distrat de dimineata cu pregateala ta pentru doctor totusi sa stii ca imi pare rau ca ai facut un drum degeaba.
Luciana cum am spus si mai sus eu luna asta nu mai sper la vreau uratii cat mai repede, vreau sa scap de chist si sa fim sanatosi cu totii ca atunci cand zic sigur luna asta e ca am avut mucus, ovulatie, am prestat si tot tacamul atunci sunt cel mai dezamagita, o sa incerc sa ma gandesc cum sa imi rezolv problemele legate de chisturi si dereglarea asta prosteasca a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor,
nu mai stiu cine zicea zilele astea (Miha??) de bebe cu probleme genetice la o prietena

pot sa spun doar ca am si eu un prieten (un fost iubit - si ma gandesc ce ar fi fost sa fi fost eu cu el - poate nu aveam probleme ei insa)...care a incercat de 2 ori cu actuala iubita (in decurs de vreo 7 ani) si saraca fata a ramas insarcinata prima data si tot asa, in oluna a 5-a, a trebuit sa ii se provoace practic o nastere spontana, pentru ca bebe'ul nu se dezvoltase cum trebuia: avea capul nu stiu cum (prea mare, ii crescusera membrele inegal, ii lipseau degetele)....
a doua oara, la a doua sarcina...la fel

acum au ajuns pana la Viena, acum la finele lunii merg acolo, la un profesor, sa faca nu stiu ce teste
am inteles ca exista o neconcordanta intre materialul lui genetic si al ei. (nu ma pricep sa explic, n-am vorbele necesare in domeniu si ma formulez poate inexact si primitiv, fapt pentru care imi cer scuze)

el mi-a spus ca problema lui e la sange.....are o lipsa de fier care pe el nu-l afecteaza insa care, in interactiune cu iubita lui, cu sangeleei, sau cu informatia ei genetica...sau cumva.....duc la aceste modificari...
ea are si ea ceva totusi....

si cand ma gandesc cat e el de disperat dupa copii....si cat isi dorea o fetita....
si...au amandoi 38 ani !!! alt lucru putin imbucurator...

acum se duc acolo sa vada ce e de facut in sensul asta...sau daca se poate face ceva....ca cica e posibil sa nu se poata

asta nu inseamna, evident, ca prietena care a patit lucrul asta, la 5 luni, are aceleasi probleme.

eu doar am povestit prin ce au trecut acest cuplu, pe care intamplator il cunosc

daca vreti eu pot sa il intreb exact care-i treaba
si va scriu exact

doar sa imi spuneti
ne ramane speranta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Mirunita eu luna asta mi-am luat gandul de la acum astept sa imi vina uratii cat mai repede sa fac un eco sa vad daca a disparut chistul si sa inceapa o noua luna de jap, jap.
poate nu ai citit din urma dar vineri mi s-a descoperit un chist de 4.8-3.3cm si intarzierea asta sigur e de la chist ca am mai avut si anul trecut si tot asa mi-a intarziat.Astazi sunt in ziua 42 si ma doare un pic spatele dar nu destul ca sa vina uratii, totusi poate se pregatesc.
of imi pare rau Miha si eu am avut chisturi prima data multe si mici si la ciclu se spargeau si imi dadeau niste dureri de burta groaznice dupa ce am scapat de ele mi-au aparut 2 mai mari unul de 4 si altul de 6 si astea la mine au disparut singure ;ma rog am baut ceai de coada soricelului si cretisoara poate ca si asta a ajutat;ceaiul de coada soricelului se bea si dupa ovulatie ?eu luam pina in zi 14 si dupa din cind in cind cite o cana dar nu in fiecare zi si nu stiu daca e chiar bine

Mergi la inceput

Monica nu eram eu cu povestea ci noua ea intreba ce se poate face, Doamne fereste de lucruri rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor
abia acum am ajuns la serviciu ca m-am simtit foarte rau de dimineata

am dureri mari ca de ciclu dar nici urma de iei, nici spoting, nimic
test nu am mai facut
cred ca pe maine

va pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

......daca nu vin uratii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput