Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Corina, distractie maxima si aveti grija la tantarei cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Nana multumim pentru retete! Am incercat si eu gules pt. bebe, insa nu pre i-a placut. Cred ca am pus cam multa carne de vita si a iesit cam zgrunturos. In schimb, ghiveciul i-a placut mult. Am modificat putin. Carnea am fiert-o separat si am pasat-o la sfarsit. Uleiul, de asemenea, l-am adaugat la sfarsit ca sa nu fie prelucrat termic si sa isi piarda vitaminele.

Am mai incercat o reteta de peste cu legume la cuptor. Foaaaaarte bun!S-a papat cu succes. Am mai adaugat un graunte de usturoi intreg pe care l-am scos la pasat, lamaie si 2 - 3 boabe de coriandru (si pe ele le-am scos). Dar nu mai tin minte cine a pus-o . Oricum, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am dat peste un site interesant:

http://www.vindecator.com/trateaza-raceala-100-natural/

cine are chef, timp si dispozitie, e de rasfoit macar.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

Mary, asa se cheama procedura. Uite www.romedic.ro/uropraxis/articol/1958" target="_blank">aici ceva detalii.

Corina, uau, ce cafele dai . Se vede ca e aer de primavara in Romania. Eu pot doar sa trag jaluzelele ca sa nu vad zapada si sa-mi beau capuccino uitandu-ma la pozele de la tine.
-Nu stiu daca ti-am zis dar am vazut-o pe Maria pe FB, e o frumusete si pozele sunt deosebite.
- Nu stiu ce sa iti zic despre acel inel. Eu ti-as recomanda sa o inveti sa aprecieze apa libera. Adica fie umpli cada si o suatii tu, fie mergeti si voi ca fetele la piscina.
Unde merg cu baietii sunt o gramada de bebei cu mami/tati si nu la curs ci pur si simplu in apa.
- spor la croit! Sunt convinsa ca vei gasi o gramada de modele pe net si o gramada de materiale.
Masina de cusut nu o poti cumpara apoi returna in termen?
Spor la croit! Asteptam poze!

Cris, felicitari ptr pasi!!!!!!
-aici se recicleaza mult. Vine separat masina de reciclaj si ridica aprox de 2 ori mai multe containere de la fiecare bloc decat containerele de gunoi.
(filmul acela e facut in regiunea in care stam noi)

Veronica, asa simt si eu hamul, ca e ptr cand merg singurei. Insa de ex Sabina tot se lasa in el.
-Sa folositi cu placere Mei-Tai-ul
-Nu cred ca merita sa iti bati capul cu mersul. E devreme. Baietii de ex anul trecut calcau cumva in interior si am mers la ortoped si-a zis ca inca nu e bai si se regleaza.
-Despre mese, noi avem cam 3 (fructe- de ex azi a vrut doar 4 felii de avocado, legume cu/fara carne cam cat un pumn de-al meu, lactate nu f multe) + ceva gustari (un biscuite, o capsuna) + lapte fara numar

Dienutza, bun revenit din concediu si mult succes la dieta!!

Ale, cum ii ziceam si Corinei, du-te tu cu ea in apa si o sa fie ok. Nu trebe mari cursuri acum.

Vivela, multa multa sanatate. Sper sa treaca. Noi la tuse dam cu Stodal.

Sabina e maraita si febrila din cand in cand si ii curge "apa" dintr-o nara doar...
Eu incerc sa indes apa in mine ca sa se duca pietricelele si nu prea intra.. Beau fortat. Am primit si un colet din Romania cu tot felul de ceaiuri si am inceput sa le beau si pe acelea.

O zi faina tuturor!

A, azi am vazut un stol de rate intorcandu-se!!! Vine vine priiiimaaavara!

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Vero sa folositi sanatosi mei-tai-ul!
Neaparat sa ne povestesti ce ati facut la ortoped.
De mancare,noi nu mai avem program strict ca acum 2-3 luni...In general mancam asa:de dimi la 7~120 ml de lapte,pe la 10~fructe,sau gris cu lapte,sau orez cu lapte,sau unt pe paine cu ceai,pe la 12:30-13 masa de legume cu carne(vita,ficat sau pui),la 17 in general iaurt,branzica,smantana,dar daca la masa de pranz nu a mancat prea bine legume,mai ii dau odata la 17 si decalam branzica la 19,sau nu ii mai dau deloc.El pana sa se culce la 22,mai bea 90-120 ml de lapte,iar inainte de nani 210 lapte + cereale.Paote pare ca mananca mult,dar nu e asa,mananca putin si des,asculta de nutritionistii astia
In concluzie,suntem mai vraiste cu mancarea,dc e vremea buna si stam mai mult pe afara,mancam mai rar dar mai mult cantitativ;daca de dimi nu avem fructe proaspete prin casa,ii fac branzica si ii dau cu iaurt,sau altceva,sau daca nu are stare sa astepte dupa mine sa-i pregatesc,ii mai dau putin lapte.Nu mai tin cont de "program" chiar asa cu disperare.

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Azi i-am dat Justinei un ou (galbenus) amestecat cu piure (la 13:45), inainte de culcare i-am dat 100 ml lp (15:30), la 18 i-am dat un iaurt Yoplait cu o lg de cereale iar dupa o ora i-am dat lp= 200 ml.
Cert e ca a varsat dupa ce-a terminat laptele. Ori ca i-am dat prea rpd laptele ori de la galbenusul de ou.
A m varsat aproape de fiecare data cand i-am m dat galbenus de ou.
O fi alergica la ou? Desi, ciorbita i-o dreg cu ou.
Mie si frica sa-i m dau ou.
Stiu ca s-a m vb despre acest subiect.
Voi le dati galbenus de ou?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Ioana, eu ii dau Karinei numai galbenus de ou (ca stiu k pana la un an nu se da albus)si il amestec cu branzica, spanac,depinde
eu cred k a varsat k era prea satula, totusi i ai dat din ora in ora cate ceva nu stiu zic si eu , sa nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Ioana, eu ii dau Karinei numai galbenus de ou (ca stiu k pana la un an nu se da albus)si il amestec cu ranzica, spanac,depinde
eu cred k a varsat k era prea satula, totusi i ai dat din ora in ora cate ceva nu stiu zic si eu , sa nu te superi

ALEin mandra de KARINA(01.06.2010)

Nu din ora in ora.
La 13:45 piurel cu ou, la 15:30 100 ml de lp. La 18 iaurt si imediat la 19 laptele.
Ma refeream la o ora dupa iaurt i-am dat laptele.
Nu ma supar.
Inclin sa cred ca o fi fost satula si de aia a varsat, dar prea e coincidenta ca de fiecare data cand ii dau ou sa verse.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

asa cred si eu ca poate a fost satula , dar totusi fa i si niste teste alergenice ca sa fii sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, multumesc pentru urari. Sunt si eu nerabdatoare sa plecam, insa am emotii la drum. Maria nu prea vrea sa stea in scaun, iese cu scandal de fiecare data... In general nu ii prea place in masina, aici l-a mostenit pe ta'su, ca pe mine daca ma lasi, as conduce toata ziua
O sa fac un bagaj atent, si cu ceva medicamente, termometru, aspiratorul nazal, tot tacamul. Parca am pe undeva si o crema de soare chicco pt bebei, just in case. Tare sper ca tantarii inca nu s-au trezit
Singura mea scapare este ca nu mi-am luat un scaun de masa din ala portabil, pt calatorii, tare bine ne-ar prinde weekendul asta..

Ioana, ma mai gandesc la inelul respectiv. La noi asta cu apa chiar e o problema, din pacate.. Mariica mea este acea exceptie de copil caruia nu-i prea place apa.. Eu gasesc explicatia doar in sperietura de la botez, ca a plans mititica tare de tot (si eu cu ea ), chiar a fost o trauma si pt ea, dar si pt mine - nici pana azi nu ma pot uita la pozele de atunci..
Asa ca baia la noi e scurta si cu multe distrageri de atentie
Am impresia ca ii place mai mult in dus la mine in brate, acolo chiar rade si se joaca cu apa ce curge de sus, dar iarasi - maxim 5-10 min. Poate cand mai creste...

Asa imi pare bine cand mai citesc ca o mamica a gasit un mijloc de purtare pentru puiul ei si e multumita
Vero, sa va bucurati de plimbari frumoase in mei-tai!!
Eu saptamana asta am reusit sa vand minunatul carucior Espiro 3in1.
Asa ca acum suntem "carut-free"

Mergi la inceput