Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Ah, apropo de port-bebe-uri bune:

Daca doriti sa incercati un Marsupi Plus (am si eu din asta si garantez ca e foarte bun si comod), inscrieti-va in campania de testare AICI.
Cu putin noroc, poate chiar pastrati unul
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Corinaaaaa, nu mai visa la cafele din alea ca io o iau razna !!! Si mai sunt patru luni jumate pana ajung la mare... Deja resimt acut ca am sarit peste concediu vara trecuta...
Spor la cusut! Eu sunt indemanatica in domeniu (mai ales la cusut manual si la brodat), ca am mostenit-o pe mama, insa la capitolul rabdare sunt in plop - dupa cateva minute de lucru incepe sa ma gadile prin stomac.
Despre inelul de baie, nu stiu ce sa zic: pun pariu ca iubiricea mea s-ar supara urat de tot daca as incerca sa i-l pun... Da' ce sa-i fac?! E un copilas temperamental, si cu o personalitate foarte puternica, de pe-acum. Incerc sa o respect, ca sa-i pot pretinde acelasi lucru mai tarziu; sa nu o ingradesc; sa nu o fortez cu nimic - restul ramane de vazut pe parcurs.

Diana, sa va fie de bine concediul !

bebeii bolnaviori, si ma bucur tare mult pentru cei care se simt mai bine!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Corinaaaaa, nu mai visa la cafele din alea ca io o iau razna !!! Si mai sunt patru luni jumate pana ajung la mare... Deja resimt acut ca am sarit peste concediu vara trecuta...

Nu mai pun, daca va suparati asa
Noi ne-am facut curaj si mergem in Delta weekendul asta, de vineri pana duminica. Sper sa ajungem in trecere pe la Vadu si Histria, iar in Tulcea ne asteapta un prieten cu vaporasul, sa ne plimbe pe canale
El organizeaza tururi pt turisti in Delta.
Sper sa ajungem la mila 23, sa vedem pasari multe si sa mancam peste proaspat de la mama lui
Eu n-am mai fost niciodata si abia astept!!!
Am un pic emotii cu Maria, dar sper sa fie bine. Trebuie sa se obisnuiasca si ea cu iesirile noastre in natura, asta ne e viata

Mergi la inceput

Citat:

Nu mai pun, daca va suparati asa

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

lasa, pune, ca-s masochista

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Corina simptic colacelul de baie. Or mai avea rabdare sa stea la varsta asta in asa ceva?

Cris felicitari lui Sebi pentru primii pasi facuti singurel!

Nana multumim!

Corina mini vacnta placuta! O sa fie bine. Sa va luati cu voi diverse medicamente. Nu stiu cum e pe acolo ca nu am fost decat o data, dar sa aveti la nevoie, Doamne fereste.

Apropos de filmuletul cu reciclarea, eram intr-o zi intr-un mall si aveau cosuri de gunoi cu categorii de reciclare. Am aruncat si eu constiincioasa, iar apoi stateam la o masa in apropiere. A venit menajera sa goleasca cosul si ce credeti: a luat toate toate categoriile de reciclare si le-a aruncat la un loc in tomberonul ei!

Astept sa se trezeasca Eva si plecam sa cumparam un cantar. De luni m-am apucat de dieta si nu stiu cate kg. am si daca am slabit ceva. Incerc si eu dieta dukan sa vedem cum merge.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

www.wimp.com/recyclingbottle/" target="_blank">Ceva interesant

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

si mie imi venea sa-i zic bravo fetei aleia

pozici

Mergi la inceput

Diana si la noi sunt cosuri speciale pentru reciclare, si teoretic in fiecare parte ar trebui sa fie cate un saculet separat; practic nu este niciun fel de sac - degeaba arunci gunoiul pe gaura "buna", ca inauntru ajung toate la gramada ...

pozici

Mergi la inceput

Corina, distractie placuta! O sa te mai intreb eu de prietenul din Delta cand mergem la mare, poate tragem o excursie si pana acolo . Cat despre peste...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna!

Karina cred ca a auzit knd am "parat-o"aici la voi ca este grasuna ca azi a ciugulit ca o vrabioara
cine stie ce dintoc urat iese si asta ii taie pofta de papa, sau imposibilitatea de a papa, lapte a baut doar 80ml
cu chiu cu vai a terminat un castronel cu iaurt si painica.offf greu si cu copilasii astia ca nu pot spune ce ii supara
in alta ordine de idei m-am gandit ca vara aceasta sa o duc la un bazin de inot stii un centru care se ocupa si de bebelini?

Mergi la inceput