Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Am uitat sa multumesc pentru raspunsuri fetelor (Theo, Roxanici, Artu).
Nu mai am energie pentru nimic... pfff...
Va veni el soarele si la noi...
O noapte linistita si o duminica frumoasa, va doresc
Mary, lui
Mateo,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Buna scumpele
In primul rand tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat!! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Va rasfoiesc si eu usor, nu prea am mai reusit sa intru pe aici. Ilinca merge tot timpul, e prin toata casa, trebuie sa umblu in urma ei ca mi-e sa nu se dezechilibreze si sa cada in vreun colt. Vad ca va e dor de concediu, ah, nici eu nu mai pot, se resimte, nici anul trecut nu am fost nicaieri plus ca a fost un an supergreu. Voiam in iunie, am stat cateva nopti sa caut oferte, dar se precipita lucrurile cu casa- am semnat pana la urma pentru un apt cu 4 camere intr-o vila in Prelungirea Ghencea si va trebui sa lasam cocnediul pe toamna
Dienutza bine ai revenit! Ce concediu frumos ati avut!- am vazut pe fb! Ne vedem la intalnirea de 10 ani, abia astept. Ma enerveaza lumea ca nu are pareri deloc, dar vedem noi cum ii dam de cap pana la urma!
Vivela merci de link, mai citisem chestiile astea, dar e f bine de re si recitit ca sa ne luptam mai usor cu stresul cand face copilul febra. eu ma panicam imediat, acum mi-am mai revenit. ultima data am umblat cu Ilinca 4 zile de colo colo, ea cu febra
Mary eu nu le-am dat fier, nici unuia. acum ii dau lui Mirci niste fier, dar Ilincai nu. si nici nu ma laud cu o mare mancacioasa!Daca analizele i-au iesit ok, chiar nu cred ca are rost sanatate!
lena, theophlina felicitari pentru Avem si noi 2!! abia astept sa-i pot da mai multe de mestecat, acum nu ma incumet si ea se inneaca de plans ca nu-i dau![bamg]
Carla imi pare rau de cazatura. Nnu stiu cum pot mamicile de gemeni. Acum, mai ales, ca au luat-o la picior si nu au rabdare cu noi
Nana, deja zice tzitzi, wow! ce precoce e!
Bilica cum sa te critice imediat? mi se pare strigator la cer! A vrut femeia vacanta si acum pleaca acasa, nu conteaza ce promisese inainte...fara un motiv serios, in afara de plictiseala!! Voi ati facut investitia asta cu un scop, nu de dragul chletuielii....in fine. cand promiti ceva si bati palma nu te razgandesti asa.
Cu biscuitii...eu ii dau de vreo saptamana abia. Am gasit in Auchan unii fara grasimi hidrogenate, din faina integrala, nu au nici un gust, asta e si semnul ca sunt buni Ii dau cu mar, altfel nu-i plac. Lui Mirci ii dadeam Leibnitza integrali sau ii coceam eu din faina integrala. O parte grasime, doua parti faina integrala si amestecam o banana in compozitie. Apoi la cuptor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Neataaaaaaa!
Sa schimbe cineva titlul ca azi e mare,mare sarbatoare:
La multi ani cu sanatate,fericire si impliniri:
Ekaterina,Iustina si Sabina!
Sa le aduceti bucurii parintilor 100 de ani de aici incolo!Iar mamicilor felicitari pentru niste fetite asa scumpe si multa putere sa-si creasca puii frumos!
Cris
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
theophillina spune:
Ekaterina & Iustina
Sabina
La multi ani, sa aveti multi, multi ani frumosi si impliniti!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
ancutzicab spune:
LA MULTI ANI, EKATERINA SI IUSTINA! Sa va fie viata minunata ca o zi insorita de primavara, sa aveti darul de a vedea frumosul din jurul vostru si de a va bucura de el, puterea de a depasi obstacolele si intelepciunea de a invata din amandoua!
LA MULTI ANI, SABINA! Un dar (ne)asteptat esti pentru parintii tai, un dar neintrerupt sa iti fie viata! Vei fi intotdeauna un copil special, intre doua lumi, sa folosesti ce-i mai bun din ambele! (Se ocupa mami Artu!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
La multi ani Sabina!
La multi ani Ekaterina!
La multi ani Iustina!
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
bubu30 spune:
La multi ani
Ekaterina
Iustina
Sabina
Sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre dragi !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
LA MULTI ANI !
Sabina
Ekaterina
Iustina
Sa cresteti mari , sa fiti iubite si fericite ! Multa, multa sanatate si noroc in viata va doresc !