*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 8

manumanu spune:
 AMALIA, foarte tare faza cu peretele!
 Ce4 asocieri fac ei la varsta asta!
ELI, sper ca te simti mai bine!
ANES, Ovidiu e un dulce, are o expresie ghidusa si arata foarte sanatos!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

monicabo spune:
 Neata!
Nu mai ziceti nimic?
Anes, f frumoase pozele cu Ovidiu! Ce ma bucur ca este totu in regula! Ce indicatii v-au mai dat medicii, il monitorizati, va mai duceti la controale?
Monica, mami de 2 
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
 Povestea sarcinii si a nasterii Andreei 
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria 

wndyctygirl spune:
 Beeeeeeeeeeeeeiiii burtici( pardon, mamici acum...din obisnuintza, deh!!!)
Salutare...n-au trecut decat vreo 2 ani de la ultima "revedere"...phuuuu...parca a fost ieri! Ce fai maceti voi???? Mi-e cumplit de dorrr de dumneavoastra, draga doamnelor, absolut de toate...dar timpul meu este extrem de limitat...o sa incerc sa mai intru din cand in cand!!!
Mi-e ciuda ca am pierdut firul, poate reusesc sa-l reiau cat de cat....
Ar fi absolut tembel din partea mea sa intreb ingenuu " ce mai e nou?"...ashadar, ma risc io sa va dau noutati...sunt bortzoshica din nou, de data asta fac minune de vara, si pentru ca m-am straduit , voi echilibra si balantza sexelor in familie...fac baiat,sa va tineti!!!!
Cine a mai facut bebei in ultima vreme??? Io am uitat tot, inclusiv cum sa raspund la mesaje pe desprecopii.com....
Anna lu' mama e cuminte, frumoasa, desteapta ca mami si calma ca tati...la capitolul modestie va las pe voi sa decideti!
Va las acum, va urez toate cele bune si sper sa ne vedem in curand,
Tzuc you,
Dea
Intru
Mama de copil frumos , dashtapt si cuminte

BraveGirl spune:
 Wndyctygirl, felicitari pt sarcina! Dupa cum se observa la semnatura mea, si eu am echilibrat balanta. Are mama un flacau 

Sa va spun de Arianna. A INCEPUT SA VORBEASCA!!!! Astea 10 zile la Constanta la ai mei au facut minuni. Aseara mi-a rupt sufletul cd a zis:'mami, nu vau a casa me, vau la casa tataiu Gigi (tatal meu)'. Azi la gradi s-a bucurat f tare cd si-a vazut colegii.
Poceste rau cuvintele, dar eu inteleg cam 90% din ce zice. Si vorbeste muuult, singura 
 Isi pvesteste, se aproba singura, da din cap..e mortala. Ea e sefa, ea executa.
==========
Corina  
Mami de
  Arianna Maria (18.11.2008) si 
 Patrick Stefan (16.10.2010) 
POZE 

BraveGirl spune:

am tuns-o 
 are un tic nervos: isi inoada parul si riscam sa am un copil chel, ca dupa ce si-l innoada si-l smulge 
. asa ca am tuns-o scurt, aproape cheliuta 
 adio carlionti
==========
Corina  
Mami de
  Arianna Maria (18.11.2008) si 
 Patrick Stefan (16.10.2010) 
POZE 

monicabo spune:
 Neata
wndyctygirl, felicitari pt baietel! Sarcina usoara in continuare! Cand ai termenul?
Bravegirl, sa-i fie de bine tunsoara Arianei...nu  mai fii indispusa pe tema asta, oricum vine vara si e mai bine poate cu parul scurt. Pe urma il mai lasati sa creasca la toamna! Felicitari pt vorbit...unii copii fac progrese mari asa dintr-o data
Monica, mami de 2 
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
 Povestea sarcinii si a nasterii Andreei 
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria 

ginye55 spune:
 Neata!
La noi de cateva zile e scandal zilnic...Edi al meu, din cumintel cum era, a devenit ....nici nu stiu cum sa-i spun. Nu ma mai inteleg absolut deloc cu el. Face cate o criza din absolut orice...am ajuns la 4-5 crize pe zi. 
 Nu stiu cum s-a ajuns la situatia asta. Stiu ca e perioada crizelor...dar asa multe pe zi? Incerc sa-l antrenez in tot felul de activitati, sa-i distrag atentia cand simt ca incepe o noua criza...nu merge nimic. Se potoleste 5 min, apoi isi aminteste ce voia initial si incepe iar taraboiul. Nu stiu cum sa mai gestionez situatia. Am incercat si sa-l ignor in momentele astea...nu merge nici asa....cred ca daca l-as ignora 2 ore ar urla tot timpul asta...numai ca sa-mi atraga atentia si sa reuseasca sa faca ce voia. Si asta daca e acasa...daca suntem in alta parte...la mamaie, la magazin sau oriunde altundeva face mult mai urat...se tavaleste pur si simplu pe jos, da din picoare, bate cum pumnul, arunca cu ce nimereste. 

Voi cum reusiti sa-i potoliti? 
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

ginye55 spune:
 Wndyctygirl felicitari pt baietel! Sarcina usoara si bb sanatos! 

Anes un 
 pt invingatorul tau! 
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

bebecris spune:
 mdaaa....si noi suntem in crize de dimineata...mi-au iesit ochii in cap ca la melc de la atatea urlete....si astea sunt de cateva zile...eu am pus pe seama faptului ca in weekend mai doarme jos la soacra mea si acolo i se permite orice....dar vad ca nu...el urla ca nu-l las sa se joace cu tatau (aspiratorul) iar bebe urla de somn pt ca nu putea sa adoarma...
Cristina - mami de 
 DAVID - ANDREI si 
 TUDOR STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii 
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story 

monicus spune:
 Draga mamica si noi trecem printr-o perioada de personalitate extrema.. ma refer la crize. Si noi avem crize de doua zile (nu avem tavaliri pe jos.. dar ne isterizam din fiecare maruntis, si culmea ca la gradinitita nu are astfel de iesiri, chiar se poarta f frumos)., observ ca acasa are de doua zile astfle de iesiri), curios ca a luat-o asa deodata, pana acum a fost ok din toate punctele si nu m-am gandit vreodata ca o sa ajungem sa facem crize.. Ma documentez si eu ori din carti ori de pe forum... si mai intreb mamicile-cunostiinte ce au facut ele in stfel de situatii. Este normal sa aiba astfel de iesiri copii intre 2-3 ani? Sunt nerabdatoare sa aflu si eu raspunsuri. De ce fac crize?.. stiu ca parerile sunt diferite.. Inca sunt in etapa de informare si sper sa pot ajunge la o solutie ca sa ies din astfel de situatii, cum sunt crizele. 
Voiam sa intreb si eu aici pe mamicile care au copii mai mari cum au reusit sa gestioneze astfel de situatii si care ar fi sfatul lor in aceste situatii. 
Asa ca mamico ma inscriu si eu in clubul cozonaceilor care dau dovada de prea multa personalitate. 
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ginye55 Neata! La noi de cateva zile e scandal zilnic...Edi al meu, din cumintel cum era, a devenit ....nici nu stiu cum sa-i spun. Nu ma mai inteleg absolut deloc cu el. Face cate o criza din absolut orice...am ajuns la 4-5 crize pe zi.   Nu stiu cum s-a ajuns la situatia asta. Stiu ca e perioada crizelor...dar asa multe pe zi? Incerc sa-l antrenez in tot felul de activitati, sa-i distrag atentia cand simt ca incepe o noua criza...nu merge nimic. Se potoleste 5 min, apoi isi aminteste ce voia initial si incepe iar taraboiul. Nu stiu cum sa mai gestionez situatia. Am incercat si sa-l ignor in momentele astea...nu merge nici asa....cred ca daca l-as ignora 2 ore ar urla tot timpul asta...numai ca sa-mi atraga atentia si sa reuseasca sa faca ce voia. Si asta daca e acasa...daca suntem in alta parte...la mamaie, la magazin sau oriunde altundeva face mult mai urat...se tavaleste pur si simplu pe jos, da din picoare, bate cum pumnul, arunca cu ce nimereste.   Voi cum reusiti sa-i potoliti? ![]() Flori, mami de  Eduard Stefan  (12.10.2008)Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni  | 

Eduard Stefan  (12.10.2008)