Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
vroiam s-o laud pe Isa cat e de scumpa cum isi bate ea pumnutii in semn de bravo, toata ziua ne-am jucat asa. ba am mai umflat si o minge de-aia uriasa de plaja si o impingeam prin pat! ei, inainte sa vina Maria i-am pus mancarea la incalzit si am lasat-o pe Isa singura in patul mare. cand am auzit din bucatarie mingea pe gresie am fugit rapid in camera, la timp s-o vad pe mititica sarind dupa minge! adica exact intre pat si dulap! am luat-o repede si nici n-a apucat sa planga, ii e rosie fruntea, noroc ca nu e asa inalt patul. si am tot zis ca n-o mai las singura, dar m-am gandit ca intr-un minut nu ajunge ea in capatul patului . ei, a ajuns!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Bambi, mersi de raspuns, m-am mai linistit. Totusi, chiar daca adoarme la 12 noapte, doarme pana dimineata la 8. Cand adormea mai repede (la 22 ca mai repede nu a adormit niciodata) se trezea peste noapte. Mi-a dormit de la 11.30 pana la 12.15...greeeu. Acum am scos-o iar afara...a adormit de 10 minute...sper sa doarma pana pe la 17. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Ramona pe mine ma batea toata lumea la cap, ca nu e normal sa se culce la ora aia, ca bebelusii dorm de la 8 seara, asa ca am intrebat la un moment dat pediatrul ce sa fac (asta dupa ce am tot incercat eu sa il culc mai devreme, sa il trezesc fortat dimineata devreme,nu am reusit nimic...daca ne puneam in pat la 9 seara, stingeam lumina, faceam liniste, tot nu adormea pana la 12).Si pediatrul mi-a spus ca daca asta e programul casei, nu pot avea pretentii de la copil sa fie altfel.Si adevarul e ca noi amandoi ne culcam numai dupa 1 noaptea.
Asa ca acum stau foarte linistita...doarme destul, cand vrea el.
rodyka spune:
paula, o sa-i cautam cu gps-ul . imi imaginez prin ce-ai trecut!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
paula, hahaha mare explorator feciorul tau! Uite d-aia nu o las pe Rebeca pe jos, si cand lipsesc de langa ea o pun la tarc.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Alice_Elena spune:
tabelul chinezesc s-a pot5rivit si la mine, dar la nasimea nu, ca nu are ovulatie regulata.
a plecat doctorita. e totul in regula, am un copil sanatos, slava domnului. 400 gr a luat. deci are 8100 70 cm.
ne apucam si noi de iaurt, deci a3a masa. ficatel si spanac. faina a zis ca pot folosi dar putina.
mi-a zis sa ii dau, o luna, vitamine. wellkid, sa intarim putin sistemul imunitar, ca e vreme inselatoare si umbla virusuri.
despre crema de protectie, a zis da, 50+. nu mi-a recomandat o firma anume,dar a zis sa fiu atenta ce contine, alegerea e a mea.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
aelita spune:
noi suntem cobza toti 3,mai ales eu,dar la mine nu se pune ca eu nu am timp de boala
Miguel e la fel cu respiratia ,harait rau si marait,dam ventolin,diseara il vede medicul lui.
Andres s-a trezit si el azi noapte plangan si vomitand,de la tuse.doar Sofia a dormit dusa.
suntem bine,oricum,daca nu avem febra.
BTZ e o raceala,aici nu se da panadol fara febra.virusul isi face damblaua lui vreo saptamana,doar daca se complica ii dai ceva.de tuse doar daca tuseste mult mult.noi inca nu am dat.
aici spun sa nu dam paracetamol nici la 38 febra ,doar daca depaseste,ca e un prag la 38 cand e normal,organismul actioneaza cum trebuie si daca dam ,in timp nu mai are apararea buna,nu mai reactioneaza.
ROXANA mie imi spune pediatrul ca e normal sa faca 3 zile febra la viroza,fara sa fie nevoie de antibiotic.apoi trece.daca nu trece,se da antibiotic ca inseamna ca s-a facut infectie.dar pt virus nu se da.
PAULA_M m-am speriat si eu citind !! asa am patit eu cu Andres,era mai marisor,un an si ceva,il strigam si nimic,am tipat si la Sofia UNDE E ANDREEES???? ca l-am auzit intr-un plans infundat,in fractiunile alea de secunda alergand prin casa ma gandeam ca se sufoca undeva,ca asa infundat era,sau ca a cazut pe vreun geam,care erau inchise dar in clipa aia nu stiam sigur ...in final el iesise pe balcon,ca la tine,si inchisese usa si plansul se auzea infundat ca era inchis acolo.cand am dat perdeaua la o parte el era lipit de geam,cu lacrimile sir,dar nu tipa sa il aud,plangea asa tacut ,am zis ca morrrrrrrrrrrrr !
cam de atunci nu se mai tine usa deschisa la balcon.ca el nu stia sa o deschida.(am balconul inchis,nu era risc sa cada pe nicaieri)
ALICE bravo ,ma bucur ca a fost bun controlul.
dar voi nu dati in continuare vitaminele,picaturile alea?nu se dau un an?
RODICA
Citat: |
nu si-a gasit perechea unei sosete si si-a pus alta, era cu una roz si cu una mov , toata-i tata-so!! |
cu mancarea,las-o ca e mare,de foame nu moare nici un copil! las-o,nu te mai ruga de ea,nu-i mai fa doar ce ii place,daca mananca bine,daca nu va manca atunci cand i se va face foame.nu te mai stresa pt asta !
CRISPO merci mult pt linkesti o draguta !
Alice_Elena spune:
aelita, eu nu i-am dat pana acum nici un fel de vitamina, in afara de vigantol. p-ala il dau in continuare, iar astea, wellkid sunt pt copii de la 3luni la 5 ani.
ce caterinca e mara se trage de body ca are o bulina cu un desen, si il vede. trage de el sa il bage in gura. acum s-a enervat ca nu reuseste :)))
aelita, tu esti popeasca? sau sotul tau? si eu am fost popescu
dintre toti copiii tai, sofia pare cea mai dracoasa. imi place de ea de mor.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bambi_bv spune:
Dragelor, am trimis pe mail-ul comun un mail legat de furtul de copii - se vorbeste de cazuri concrete din Bucuresti.Eu l-am primit acum de la sotul meu si am zis sa vi-l dau si voua.Nu stiu de cat timp circula pe net dar e bine sa avem grija...
ramonavlas spune:
Tu Paula, scuza-ma dar pe mine m-ai facut sa rad. Ioi, da nu stiu daca eram eu in locul tau cum reactionam.
Buuun, doarme copilul de la 14.30, intre timp a venit si tati acasa de am mancat impreuna si acum iar a plecat. Ma-m imbracat si eu sa mergem pana la Plafar cand se trezeste Raisa.Sper ca nu vine ploaia.
Nici la noi in casa nu se doarme mai repede de ora 24, insa Raisa pana acum 3 zile adormea la san pe la 22.30, de-aia ma ingrijoram mai mult ca asa, dintr-una si-a schimbat programul. Nu mai adoarme nici macar la san.
Acum mam mai gandesc la ceva. Ii dau Magne B6 dimineata si seara(!), asa mi-a zis neuropsihiatra...acum, astea is tot vitamine, ma gandesc ca si de la astea si-a stricat somnul de la 22. Am vorbit cu doctorita si am zis ca nu ii mai dau seara inainte de culcare, ii dau dimineata cand se trezeste si dupa-masa pe la 17.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
paula_m spune:
Vai Bambi, ce mail urat!!!! Am pielea de gaina!!! Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Nici macar o secunda...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9