Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Mi s-a facut pielea de gaina citind articolul. Din pacate asemenea cazuri pot ascunde in spatele lor un numar mult mai mare de copii furati. Imi aduc aminte de videoclipul piesei "Runaway train" (sper ca-mi aduc bine aminte titlul) care tot asa tragea un semnal de alarma. Fetele trecute de 30 (de primaveri, bineinteles) cred ca stiu despre ce vorbesc.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Eu astept sa mi se trezeasca copilul care doarme de o ora ca sa-i dau ceva sa manance. Sper din tot sufletul sa reusesc. Pana la ora asta nu am reusit sa-i dau decat o singura masa si anume aceea de fructe. In rest nu a vrut nimic. Daca ii dau biberonul cu lapte nici macar nu vrea sa traga din el sa vada ce-i acolo. Pur si simplu incepe sa urle. La fel reactioneaza si la lingurita. Tipa cat il tine gura.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai Paula desi nu e de ras,cred ca ai tras o spaima groaznica eu m-am amuzat.Scuza-ma!!!
Dar ai un stil de a povesti...
Tare nazdravan e RAUL

Vai BAMBI,Doamne Fereste ce mail groaznic.Mi s-a facut pielea gaina.
Din pacate e adevarat,se fura multi copii.
Mie Ovidiu mi-a spus mereu cand merg pe strada sa nu dau drumu la carut o clipa,am vazut ca mai sunt mamici care lasa afara carucioarele cu bebeii iar ele intra rapid ba intr-un magazin,ba intr-o farmacie.De multe ori ma gandeam ca in acel moment poate veni unul in fuga si sa ia carutul.Si cum la noi in Romania te omoara pe strada si lumea se uita in loc sa ajute......

Eu cred ca as muri daca ar pati ceva Paul.Nici nu vreau sa-mi imaginez

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mai fetelor, tocmai azi cand am si eu timp de vorbarie (a venit soacra'mea) voi nu sunteti pe aici.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Am vb cu doctorul si ne-a spus sa-i dam Eurespal si Nurofen,se pare ca e o mica viroza.Insa daca continuam asa miercuri seara ne prezentam la el,caci pana atunci e plecat din oras.Sper sa fie mai ok.
Si ca totul sa fie ok acum s-a si lovit.Rau.

Ieri dimineata a cazut din patul nostru,astazi a venit dupa mine la bucatarie.Mah si tot se intorcea si se freca pe acolo,eu il duceam in camera,el dupa mine.SI nu stiu cum am facut,nu l-am vazut (mama denaturata ce sunt) ca l-am calcat pe palma cu picioru,dupa care saracu a vrut si el sa se fereasca a dat cu capu in masina de spalat si apoi in dulap.Maahhh si s-a pus pe urlat de ziceai ca l-am batut juma de zi.Imi era o mila de el mititelul.Cred si eu..s-a urcat ursoaica pe un pui de om.Iar acum (doarme) am observat si sange in nasuc.Inseamna ca lovitura a fost groaznica

MA SIMT CA ULTIMUL OM DE PE PAMANT SI CEA MAI DENATURATA MAMA DIN LUME

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

accidente se vor tot intampla mami, sa nu te simti vinovata deloc!

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

iubita, stai linsitita...asa ma simt si eu...desi am la activ atatea cazaturi, (ale copiilor, nu ale mele...)ar fi trebuit sa fiu obisnuita...dr uite ca nu-s...de fiecare data ma invinovatesc..dar trece... asta face parte din procesul de crestere, stii, nu?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, nu o mai lasa pe Isa singurica in pat!!! Ma doare gura cat v-am zis.... Nu asculti si pace...
Ramona, mie mi-a zis Cosmin , care e veterinar, ca vitaminele nu se dau seara la animale, pt ca le da o stare de excitatie. Si prin extrapolare, eu niciodata nu i-am dat lui Raul vitamine seara, nici macar vigantolul. Daca uit dimineata, il dau a2a zi. Poate de aceea nu a dormit Raisa.
Cum sa se fure copii pt organe? Nu imi vine sa cred ca exista oameni care ar face asa ceva.Nu poti sa fii chiar asa fara suflet. Vreau sa cred ca sunt doar povesti pt speriat mamici si nu exista nici macar un sambure de adevar in asa ceva.
Aelita, biata de tine...asa e, nu ai timp nici sa te imbolnavesti!!! Sper sa nu ia si Sofia de la baieti. Multa sanatate tuturor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, nu-i bai daca nu suntem pe aici, tu povesteste-ne ce mai face Rebe, noutati, cum ai sarbatorit ziua ta, ce ai primit... ca oricum esti restanta la capitolul asta cu noi

Poze luna 9

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

adriana, eu stiam de tabelul ala chinezesc cu varsta mamei si luna conceptiei, il laudam la toata lumea si se potriveau toate cazurile care le stiam. DAR... la Isa a dat gresit: trebuia sa fie baiat, conform tabelului

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

si la noi a dat gres tabelul chinezesc...de 2 ori... dar astea sunt chiar copilarii, ma scuzati...sa crezi in asa ceva...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mi-am pierdut copilul in casa. L-am lasat in camera lui pe jos si m-am dus si eu la baie. Cand m-am intors copilul meu nicaieri si nu facea galagie. M-am uitat sub mobile, peste tot.Nu era nicaieri. Am mers in camera cealalta, bucatarie, nu era. In baie am fost eu, nu avea cum sa fie. Dar in a2a camera am desfiintat balconul. S-a dus domnul in balcon si chiar in capatul lui, deci nu aveam cum sa-l vad. Si statea linistit si se juca cu hainele puse la uscat!!! Imi tremurau picioarele, ca nu stiam unde e copilul meu...?Usa de la intrare era inchisa cu cheia, deci nu avea cum sa intre cineva.... Dar chiar m-am speriat...

Poze luna 9

e de coma...hai ca mi-am imaginat faza si nu ma opresc din ras... mai Raulica fara frica, in curand evadezi din casa...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Adriana, nu-i bai daca nu suntem pe aici, tu povesteste-ne ce mai face Rebe, noutati, cum ai sarbatorit ziua ta, ce ai primit... ca oricum esti restanta la capitolul asta cu noi

Poze luna 9

Hmmm, pai de sarbatorit nu am sarbatorit, au venit nasii Rebecai la noi (stau un etaj mai jos), cadouri nu am primit decat de la ei (un set de carti de bucate), tort am primit de la tatal meu. A fost un mare fiasco, Rebeca urla de 3 zile, nimic nu-i convine. Am concluzionat ca ies inca 2 dintisori - dar la nici unul din ceilalti 4 nu a facut asa urat. Seara s-a terminat prost pentru ca m-am certat rau cu al meu barbat, tot din cauza Rebecai. Deci,... nu prea am ce povesti.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput