Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
roxana, deci Theo a mai pus de-o viroza peste cea veche. of, stim si noi ce rau e asa...
lauri_ca, as vrea sa nu mai stau cu gura pe ea, le mai fac si eu cu ea impreuna, dar cand ii vin prietenele si ramane camera ca dupa razboi si-mi spune "nu eu am facut dezordinea", ma termina!! sa nu la mai las sa vina nu e o solutie. sa vedem ce inventez...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
imi trimite cineva parola de la contul comun
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ramonavlas spune:
Bambi, mersi de raspuns, m-am mai linistit. Totusi, chiar daca adoarme la 12 noapte, doarme pana dimineata la 8. Cand adormea mai repede (la 22 ca mai repede nu a adormit niciodata) se trezea peste noapte.
Mi-a dormit de la 11.30 pana la 12.15...greeeu. Acum am scos-o iar afara...a adormit de 10 minute...sper sa doarma pana pe la 17.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
lauri_ca spune:
Ramona, ref. la somn, Stefi cand era mica mica, se culca intre 1 si 3 noaptea mereu, eu ma chinuiam s-o adorm in brate, la san, pe picioare, nimic nu mergea, apoi o puneam in patut, stingeam lumina, ma culcam si la un mom. dat adormea si ea, niciodata mai devreme de 1. Pe urma singura si-a schimbat programul, eu nu mai incercam sa o culc, asta cred ca pt. ea era o joaca si de aia nu vroia sa doarma, cand i se facea somn o puneam in patut si dormea. Asa si-a facut ea singurica programul de culcare, daca plange in patut o iau si ne mai jucam putin, daca nu plange si sta singurica inseamna ca ii e somn, intre 9 si 10 se culca in fiecare seara.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Rodyka ce-mi place sa citesc despre plimbarile voastre. Mi se pare asa de frumos ca puteti petrece timp impreuna cu copiii prin diverse locuri. La noi si datorita vremii urate si datorita muncii multe a sotului petrecem asa putin timp impreuna. Cateodata asa mi-as dori sa plec din Bucuresti , ptr ca aici oamenii sunt asa de incrancenati, stresati si mereu nu vedem decat munca. |
ei, roxana, exact asa era si la noi. Maria a avut o gramada de dezavantaje: plimbata la diverse bone, la gradinite in functie de orarul meu de munca, mai venea mama cate o luna-doua... zona e superba, din pacate e superba pentru cei care vin drept turisti, pentru cei care muncesc e doar un loc unde s-a ivit o oportunitate. eu am 9 ani de stat aici, sotul 10. dar doar in ultimii 2 ani am iesit si noi sa vedem imprejurimile. cand te trezesti la 5.30 si ajungi acasa la 21 (cu pauza la amiaza de 2-3 ore, din care jumatate pierzi pe drum!), nu-ti mai arde sa iesi nicaieri, cel mult la un gratar duminica sau la o plaja unde adormi in zgomot de valuri si rapus de oboseala saptamanii. ei, acum profit cat pot si il trag si pe sot dupa mine ca, deh, am nevoie de sofer
rodyka spune:
ooana, nu s-a schimbat parola la contul comun.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka ooana, nu s-a schimbat parola la contul comun. delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
da-mi pace ca sunt ametita tare
merci
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
btz, nu te invinovati! Stiu cum e, ca simti ca tu esti vinovata, dar na! copilasii fac bufff
oana, eu am intrat aseara pe contul comun si mergea.
intrebare de pe vremea burticilor: Mai stiti voi care dintre fete facea calculele alea elaborate privind sexul viitorului bebe? metoda aia cu date depre tata, mama, conceptie... Tare vreau si eu metoda de calcul, ca ma bazaie nasa Rebecai sa afle ce are in burtica.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
rodyka spune:
adriana, eu stiam de tabelul ala chinezesc cu varsta mamei si luna conceptiei, il laudam la toata lumea si se potriveau toate cazurile care le stiam. DAR... la Isa a dat gresit: trebuia sa fie baiat, conform tabelului
paula_m spune:
Mi-am pierdut copilul in casa. L-am lasat in camera lui pe jos si m-am dus si eu la baie. Cand m-am intors copilul meu nicaieri si nu facea galagie. M-am uitat sub mobile, peste tot.Nu era nicaieri. Am mers in camera cealalta, bucatarie, nu era. In baie am fost eu, nu avea cum sa fie. Dar in a2a camera am desfiintat balconul. S-a dus domnul in balcon si chiar in capatul lui, deci nu aveam cum sa-l vad. Si statea linistit si se juca cu hainele puse la uscat!!! Imi tremurau picioarele, ca nu stiam unde e copilul meu...?Usa de la intrare era inchisa cu cheia, deci nu avea cum sa intre cineva.... Dar chiar m-am speriat...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9