Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka victo, saptamana trecuta (Doamne, bine ca s-a terminat doar cu un deget taiat ) am pus 2 linguri de capuccino in sticla de lapte a Isabelei si nu-mi dadeam seama ce e in neregula pana am vrut sa pun biberonul si sa beau . apoi aveam de mers la un curs la 15 min de casa, aveam doar de coborat drept! dar eu ma trezesc intr-o vreme pe centru (pe unde ne plimbam de obicei cu caruciorul), si de acolo am mai avut de facut 15 minute pana unde trebuia sa fiu . si in ziua cand am facut carne tocata in cuib de mamaliga, am adus si paine la masa, taiata frumos felii . i-am facut seara la Isa iaurt cu avocado si era sa il pun in ciorba, in loc de ou batut cu smantana. si au mai fost si altele mai marunte de care acum nici nu-mi amintesc. si nu e de oboseala, e mai mult asa o stare de monotonie, de rutina... tre sa fac ceva sa scap de ea... |
ooana spune:
prima data sa pup iepurasul Andrei
Ramona si eu zic ca e tarziu, mie o ora normala de somn la copii mi se pare 7,30 - 8,30...eu tin minte ca eram la scoala si dormeam de la 8,30 seara
acum vezi tu ca difera in functie de copil totul
5 zile de atac
am incepu si eu de azi...sa calculez puncte
nu mai reusesc sa intru in emailul comun s-a schimbat parola?! cine imi trimite si mie un PM cu parola please ca vreau sa il vad pe Andrei
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
btz, mami, asta sa fie cea mai mare lovitura a lui Paul . sa vezi cand o sa-si prinda sau , mai rau, o sa-i prinzi tu degetelele la usa, si cand o sa cada si o sa fie tot rana in genunchi, si cand o sa se loveasca asa de rau ca nici n-o sa mai aiba glas de plans, o sa lesine pur si simplu... de-acum urmeaza! asa ca ce-ai facut tu nu ca e bine, dar e floare la ureche! oricum nu ai de ce sa te invinovatesti, trebuie sa ne adaptam fiecare miscare la fiinta care face primii pasi in viata. pupam pe Paul sa treaca si viroza
mai pupam pe Miguel , pe Mihai , pe Georgia , pe Elise ... care mai sunt raciti?! nu s-a facut niciunul bine? ii pupam pe toti, ca-s tare scumpi! si la mamici cate- , c-a venit primavara!
sa nu uit sa va intreb: cum va imbracati voi cand iesiti afara? pantofi? cizme? palton? bluza? ca sa-mi fac o idee, ca eu oricum tre sa mai pun o haina in plus fata de voi . mi-a zis tata ieri la tel ca in Iasi, Gura Humorului, zonele alea, a nins! asa e?!!?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Am vb cu doctorul si ne-a spus sa-i dam Eurespal si Nurofen,se pare ca e o mica viroza.Insa daca continuam asa miercuri seara ne prezentam la el,caci pana atunci e plecat din oras.Sper sa fie mai ok. Si ca totul sa fie ok acum s-a si lovit.Rau. Ieri dimineata a cazut din patul nostru,astazi a venit dupa mine la bucatarie.Mah si tot se intorcea si se freca pe acolo,eu il duceam in camera,el dupa mine.SI nu stiu cum am facut,nu l-am vazut (mama denaturata ce sunt) ca l-am calcat pe palma cu picioru,dupa care saracu a vrut si el sa se fereasca a dat cu capu in masina de spalat si apoi in dulap.Maahhh si s-a pus pe urlat de ziceai ca l-am batut juma de zi.Imi era o mila de el mititelul.Cred si eu..s-a urcat ursoaica pe un pui de om.Iar acum (doarme) am observat si sange in nasuc.Inseamna ca lovitura a fost groaznica MA SIMT CA ULTIMUL OM DE PE PAMANT SI CEA MAI DENATURATA MAMA DIN LUME Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
accidente se vor tot intampla mami, sa nu te simti vinovata deloc!
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Nu stiu ce si cum sa mai fac. Raisa a adormit iar la 12 noaptea. Aseara, e la 21 ne-am tot "chinuit" sa o culcam. A adormit dupa 3 ore...bine, a dormit pana azi dimineata la 8...dar totusi, asta nu e ora de adormit bebelush, ma rog, copil mic, ca bebelush nu stiu daca mai e la aproape 8 luni. Sunt la a doua zi de dieta si sper sa mam tina cat de mult. Oana, tu cate zile de atac ai tinut? O saptamana frumoasa si usoara va dorim (Ramo si Raisa). Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Ramonavlas, Matei de cand era mic se culca doar pe la 12 sau chiar 1 noaptea.Si eu aveam aceeasi expresie, ca asta nu e ora sa culci un copil mic, insa l-am lasat in pace (pentru ca dormea toata noaptea pana dupa 8) si la un moment dat a schimbat singur programul, acum intr-adevar adoarme la 11.Si s-a schimbat de cand a inceput sa se agite mai mult in timpul zilei, sa se rostogoleasca/tarasca etc.
Asa ca eu zic sa nu te stresezi.
Victo spune:
rodika, eu ma incalt in ghete subtiri, fara blana, scurte sau in adidasi si trening :):)geaca subtire subtire.
dc bate vantul imi pun si ceva la gat, ca sunt eu sensibila.
fug in oras ca a venit soacra sa stea cu mihai. care s-a culcat la loc :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am avut si noi o noapte agitata. Theo a stat treaz vreo ora si jumatate, timp in care il tot mutam din pat in patut, apoi in brate si tot asa.
Victo ne-a dat antibiotic ptr ca Theo avusese deja o prima viroza pe care am tratat-o timp de 5 zile cu aerosoli cu flixotide+ser, nurofen si zyrtec. Dupa o zi de la terminarea tratamentului el a facut febra (ptr prima oara in viata lui)si avea rosu in gat; plus muci multi (cu care oricum ne chinuiam de vreo 2 saptamani). Cand am chemat medicul din nou mi-a spus ca este o viroza noua, suprapusa peste prima insa mult mai puternica. Asa ca mi-a dat antibiotic. Chiar si pe antibiotic si eferalgan el a facut febra trei dimineti consecutive.
Aelita multumesc mult de sustinere.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Roxana_Theo spune:
Cat despre mancare, ce sa mai zic... Timp de 15 ore, pana azi la 11, nu a baut decat 80 ml de lapte, fara nici un pic de mancare solida. In conditiile in care ieri nu a mancat aproape nimic dar a facut kk de 4 ori. Asa ca l-am hidratat cu ceai.
Azi la 10 am reusit sa-i dau cateva fructe. La masa de legume nu a vrut nimic. Asa ca acum e nemancat, apatic si maraie continuu.
24.06.2010
lauri_ca spune:
La multi ani delfinasilor sarbatoriti ieri si azi!
citat din mesajul lui rodyka [si mai am un OF: Maria! imi e atat de draga si totusi ma cert in fiecare zi cu ea, de dimineata si pana seara . e atat de incapatanata si are atatea comentarii de facut ca ma scoate din minti. si ca sa nu strig la ea tac cateva minute sau ies din camera, dar nu are minte sa taca si ea si mai tare ma enervez. mai, camera ei e un dezastru, nici nu ai pe udne calca (pe de alta parte, cum zice si tati, nici eu nu m-am omorat cu curatenia in ultima vreme, asa ca are de unde invata ), nu-si gaseste carti, haine, peria de par, agrafele. mai ales lunea dimineata e dezastru! e atat de senina cateodata ca ma uimeste!! nu si-a gasit perechea unei sosete si si-a pus alta, era cu una roz si cu una mov , toata-i tata-so!! sunt zile cand petrecem mult timp impreuna, apoi zice ca se plictiseste si are nevoie de o ocupatie distractica (asta fiind, de cele mai multe ori, la laptopul meu). nu mai are rabdare sa deseneze, sa decupeze, sa scrie, nu se mai joaca cu jucariile (zice ca nu are farmec sa se joace singura), nici in parc nu mai vrea (e de copii mici), nu mai mananca nici jumatate din putinele feluri care le manca inainte. of, de-acum incepe greul si cu ea!! copiii astia, toata viata o sa aiba nevoie de noi, si noi de ei... |
Te inteleg ca si baiatul meu e de varsta apropiata cu Maria si de la o vreme l-a luat pe nu in brate, orice i-as zice -el nu vrea. In camera lui mi-e si frica sa intru, tote cartile si caietele sunt in permanenta pe birou + jucarii+ ambalaje, sticle de apa etc, pe jos n-ai pe unde sa calci de jucarii si hainele pe care le dezbraca. Si sunt toata ziua cu gura pe el, nu e bine, prea il cicalesc da nici nu pot sa nu-i zic nimic sau sa-i fac eu mereu ordine in camera ca e destul de mare. Si mai e si zodia fecioara, trebuia sa fie ordonat.
Roxana_Theo spune:
Rodyka ce-mi place sa citesc despre plimbarile voastre. Mi se pare asa de frumos ca puteti petrece timp impreuna cu copiii prin diverse locuri.
La noi si datorita vremii urate si datorita muncii multe a sotului petrecem asa putin timp impreuna. Cateodata asa mi-as dori sa plec din Bucuresti , ptr ca aici oamenii sunt asa de incrancenati, stresati si mereu nu vedem decat munca.
24.06.2010