Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Nu stiu ce si cum sa mai fac. Raisa a adormit iar la 12 noaptea. Aseara, e la 21 ne-am tot "chinuit" sa o culcam. A adormit dupa 3 ore...bine, a dormit pana azi dimineata la 8...dar totusi, asta nu e ora de adormit bebelush, ma rog, copil mic, ca bebelush nu stiu daca mai e la aproape 8 luni.
Sunt la a doua zi de dieta si sper sa mam tina cat de mult.
Oana, tu cate zile de atac ai tinut?
O saptamana frumoasa si usoara va dorim (Ramo si Raisa).

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, tocmai ce le-am vazut si eu. ce mareee e andrei

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am vb cu doctorul si ne-a spus sa-i dam Eurespal si Nurofen,se pare ca e o mica viroza.Insa daca continuam asa miercuri seara ne prezentam la el,caci pana atunci e plecat din oras.Sper sa fie mai ok.
Si ca totul sa fie ok acum s-a si lovit.Rau.

Ieri dimineata a cazut din patul nostru,astazi a venit dupa mine la bucatarie.Mah si tot se intorcea si se freca pe acolo,eu il duceam in camera,el dupa mine.SI nu stiu cum am facut,nu l-am vazut (mama denaturata ce sunt) ca l-am calcat pe palma cu picioru,dupa care saracu a vrut si el sa se fereasca a dat cu capu in masina de spalat si apoi in dulap.Maahhh si s-a pus pe urlat de ziceai ca l-am batut juma de zi.Imi era o mila de el mititelul.Cred si eu..s-a urcat ursoaica pe un pui de om.Iar acum (doarme) am observat si sange in nasuc.Inseamna ca lovitura a fost groaznica

MA SIMT CA ULTIMUL OM DE PE PAMANT SI CEA MAI DENATURATA MAMA DIN LUME

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe blondinul sef.Frumos foc.
Ahh daca aveam eu fata..nu stiam la care sa ma opresc..sau ea..toti sunt frumosi...mai ales PAUL
Cum sa nu-si laude cioara puiul???

Se vede ca am timp liber...puiul meu doarme iar eu..gatesc...da n-am apa.Asa ca stau in stand by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

btz, nu cred ca rezolvi nimic daca te invinuiesti. poate sangele din nasuc e de la atat aspirat mucisori. sunt mici, umbla, se lovesc. trebuia sa ajungem si aici odata si odata

mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

btz, nu cred ca rezolvi nimic daca te invinuiesti. poate sangele din nasuc e de la atat aspirat mucisori. sunt mici, umbla, se lovesc. trebuia sa ajungem si aici odata si odata

mara

E de la lovitura,caci astazi nu i-am mai aspirat nasucul.Si inainte sa cada chiar il verificasem daca mai are mucisori si nu avea sange.
Ehh eu tot ma simt nasol ,ca asa sunt eu.N-am ce face.Il pup si ii trece pana la insuratoare

Mergi la inceput

AM vazut intr-o farmacie un termometru in forma de floare,care se ataseaza la copil in timpul noptii.Costa in jur de 12-15 lei.Ati mai folosit?Daca da..se merita?
Caci eu vreau sa il cumpar la amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

bambi, pai ce explici tu acolo cu mutat de ipoteca nici nu mi se pare greu de acceptat pt banca, ca doar muti pe ceva mai valoros.
mai complicat mi se pare cd vrei sa cumperi ceva mai mare/scump si nu ai banii si vrei imprumut pe diferenta cu ipoteca pe noul imobil( si nici nu ai banii sa dai inapoi creditul initial). da cred ca se poate si asa, doar ca tre sa vina evaluatorul si sa faca evaluari la cel pe care il vinzi..la cel pe care il cumperi.
ca tot suntem la chestii financiare.
ex. eu am luat credit in 2007, pe 20 de ani.
dc vreau sa achit acum, in 2011, platesc dobanda doar pana in 2011, nu? adica ce am platit deja, plus diferenta de sold pe care o mai am (probabil destul de mult, ca platim mult dobanda, in primii ani).
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Da, nu e imposibila nici varianta pe care ai spus-o tu, mai ales ca bancile au inceput din nou sa alerge clientii pentru credite.
Legat de celalalt subiect, daca achiti creditul in 2011, intr-adevar platesti dobanda doar pana la momentul la care se efectueaza rambursarea integrala plus soldul ramas plus comisionul de rambursare in avans (e un anumit procent din soldul creditului - vezi in contract - dar si aici cred ca au fost ceva modificari de cand cu ordonanta aia controversata, deci mai bine intrebi la banca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetelor,
va multumim pt urari, avem 9 luni si 7 dintisori, ne-a inebunit cu dintii plange noaptea, rontaie tot timpul cate ceva...dar bine ca au iesit.
referitor la mancar nepisat, mi-e imi era frica sa ii dau banana dar intr-o zi a vz pe vecina noastra in parcare ca manca banana si nuami aia a vrut si am vazut ca manca singurel, ia mult in gurita ,....se ineaca cateodata , dar ce e in plus scoate singurel afara, marul e fericirea lui , dar i-l dau intreg ,curatit bineinteles, atata rontaie pe el si se chinuie sa il tina , asa intreg nu e risc sa se rupa bucati mari si sa se inece, daca ii tai feli se rup mai repede bucatiile...
biscuiti iar sunt foarteee interesanti...de o saptamana ii devoreaza cu o placere....trebuie sa avem incredere in ei ca stiu sa mestece, pe mine m-a uimit Mihnea.
oricum preferata lui ramane hartia igienica...o moflaie cu o pofta...
Racusor te admir cum te descurci si cu servici si cu Andrei, probabil voi incepe si eu in sept serviciul sa vedem atunci...
va pup cu drag si pe delfinasi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz, eu nu am incredere deloc in termometrele electronice. Dar adevarul e ca nu am incercat sa ii iau cu ala cand avea Raul febra. In rest imi arata 35 de grade temperatura lui normala, in timp ce la termometru clasic, temperatura copilului e 36.5 grade. Dar il simti pe copil cand incepe sa aiba febra...nu te mai stresa.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput